2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Yancos, NioHH, AEmre, sefaköykartali, kahyaoglueren, golazokartal, Koa_lAA, annoca, Özgür Gültekin, tolga1903, Sinan66, ulumemo, Gökhan Güvenç, Necmi, Monza, mellfred, mtorunlu, maıden, Umutcan Kaya ve 196 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 572384 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Nuno Tavares transferinden, mali şartlar nedeniyle vazgeçme aşamasına gelindi. Öne çıkan isim Lucas Piton. (Fırat Günayer)
vazgeçme falan yok ama en iyi alternatif üçüncü sırada Wolfe :D

Çevrimiçi AEmre

Ben Serkan Reçber’den bir nebze umutluydum. Gambiya ikinci liginden Boli bolingoli mbombo çok özel bir isim Beşiktaş’a çok yararlı olur gibi devreye girmesini beklerdim. Şu ana kadar ondan olumlu bir adım gelmedi. Tawanda mashwanise gibi bir ismi en azından listemizde görmeyi isterdim. Bir de manu kone benzeri bir oyuncu. Yirenkyi’yi premier lig gördü o artık imkansız gibi ancak oyuncu portföyünün bu kadar sınırlarda olması benim de çok canımı sıkıyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

Kimse kusura bakmasın.. hasan arat ı rafa-muçi-mustari sonrası kulübü borçlandırdi çaldı etti diye döven genel kurul mevcut başkanı idam sehpasına çıkarmalı... Borç bukadar artıp bukadar kötü kadro müthiş başarı...
 Taraftar güvensin yine de... Daha çok ekmek yicek yönetim..

Etiketler: