Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 162795 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Talisca1903

İşte bende onu diyorum mevcutta kim varsa desteklemek lazım. Eleştiriyi abartmamak lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
destekleniyor zaten her iç saha maçı full oynanıyor fb maçında taraftar elinden geleni yaptı birazda hoca bir ışık versin

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayır anlamadığım sezon başında iyi yaptığımız şeylerden de vazgeçti hoca önde baskı fln yarım saat te olsa 45 dk da olsa çok zevk veriyordu.
Tamam şunu da anlıyoruz o oyun yüksek efor gerektiriyor bunu 90 dk tamamın da yapacak takım da dünya da yok buna city ve real de dahil.
Onlar bu tür baskıları yapıp sonucu alıyorlar.
Ondan snr topa sahip olarak maçı bitiriyorlar.
Biz bu kadar eli ayağı düzgün top yapacak oyuncular varken bunu neden yapmıyoruz bence yapamıyoruz değil yapmıyoruz hocanın isteği ile.
Amaç iyi yaptığın organizasyonları mükemmelleştirmeye çalışmak kötü yaptığın şeyleri de iyi yapmaya çalışmak.
Meselano baskılı oyundan snr topa sahip olup maçı  istediğin gibi yönlendirme üzerine çalışmadı?
Alanya maçı hariç eksikte kalmadık hadi o öyleydi diyelim bana göre onu da kabul etmiyorum koskoca Beşiktaş takımı %17 ile maçı bitirmez diğer maçları nereye koyacağız?
Hoca Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil.som haftalarda oynattığı oyun büyük takım oyunu değil ondan eleştiriler arşa çıktı.
Bu ara weghorst dün kaleye daha yakın oynamak istiyorum dedi. Ben öyle okudum.
Anlayan anlar.

Çevrimiçi murat baltacı

adam diyor ki ben geçiş futboluna inanıyorum, amacım topu hızlı şekilde ileriye taşımak, 343 ustalık alanım çünkü +1 savunmacı topu pasla çıkarırken bana avantaj sağlıyor, 5 stoper isteyen adamı gidip biri necip 3.5 stoperle sezona başlatıp 4'lü savunmaya dönmek zorunda bırakıyorsun. sezon başlamış kaç hafta geçmiş son gün lütfedip stoper transfer ediyorsun, hadi dön üçlüye ne yaparsan yap diyorsun bu sefer de iki stoperin sakat, adam hapsoldu 4'lüden çıkamıyor. 4'lüyle geçiş oynanmaz mı? oynanır ama yerli kontenjanını (...) doldurmuşsun, adam haftalar boyu necip'le sahaya çıkmak zorunda kalıyor, ee neymiş? beşiktaş pas yapıp çıkacakmış, ayağa oynayacakmış bilmemneymiş. adam da bu saçmalıklara düşmedi, baktı necip, josef, ersin takozlarıyla önde basan madara edecek, topu nasıl en hızlı şekilde nasıl ileri taşıyabilirim, bu sefer başladı uzun vurdurmaya, bu da takımda alışkanlık haline geldi haliyle, şimdi de diyorlar ki beşiktaş neden futbol oynamıyor.

bu ülkenin en büyük hastalığı bu, hoca getirirler kadro vermezler, kadro kurarlar başına hoca getiremezler. adam diyor ki ben lazanya yapacağım, adama tam mevsimi deyip palamut alıyorlar 3 kilo al bundan lazanya yap, sonra da şef suçlu. neden kimse alışverişi yapanı sorgulamıyor da şefi sorguluyor?
Kardeşim güzel diyorsunda hocalık birazda burda değilmi jesus nasıl aldırdı o kadar adamı yada bizim yönetim bu kadar adami alıp neden stoperi geciktirdi hazırlık kampına wenilton montero yollanip yabancı bir stoper daha alınırdı her türlü talhada sonradan eklenirdi hoca sisteme inandiramadi ne bizi ne oyuncuları sonrada dörtlüye dönmek zorunda kaldı yine diyorum hazır olunca Emrecan sais Talha ile üçlüyü rahat rahat oynar önlerini gedson Salih yapar ghezal dele weghorst birbirine yakın oynar her türlü pozisyona girilir elinde masuaku rosie var ama hoca şuan saçma sapan bir oyuna döndü valerien bu sene gelse sana hak verirdim ama geçen sezondan beri Ersine kale necipe stoper nkouduya kanat emanet edilemeyecegini anlayamadıysa yol yakınken Şenol yada luce için girişim olmalı diyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mayguntr

https://footystats.org/turkey/super-lig/xg

Gol pozisyonu yaratma istatistiginde 4.cu, gol pozisyonu vermeme istatistiginde birinciyiz.
Ki gol uretmede de evimizde 2.ciyiz.

Ucan kacan ovulen fener iki istatistikte de arkamizda.

Iste bunlar hep algi. Sosyal medyada orda burda gordugumuzu tekrar etmek yerine, biraz acip sayilara baksak, daha objektif bir sekilde maclari izlesek, neler basaracaz da.

Çevrimiçi goktasoktay

Doğrusu, istatistik için bir söz var: “istatistik mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez” diye. Ben de hocaya güvenenlerdendim ama istanbul ve giresun maçlarında özellikle topu rakibe bırakmayı kabullenemiyorum. Hele maç sonu kornerde vakit geçirdiler ya. Orda çıldırdım. Biz büyük takımız, top bu kadar rakibe bırakılmaz. Hele hele bu kadar basit rakiplere…

Çevrimiçi mayguntr

Doğrusu, istatistik için bir söz var: “istatistik mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir ama asıl merak edileni göstermez” diye. Ben de hocaya güvenenlerdendim ama istanbul ve giresun maçlarında özellikle topu rakibe bırakmayı kabullenemiyorum. Hele maç sonu kornerde vakit geçirdiler ya. Orda çıldırdım. Biz büyük takımız, top bu kadar rakibe bırakılmaz. Hele hele bu kadar basit rakiplere…

Istatiskleri istediginiz seyi kanitlamak icin kullanabilirsiniz, ama hic bir zaman da yalan soylemezler. Mesela soylediginiz iki mac icin acip baktigimizda ikinci yarilarda topu rakibe verdigimiz direk gozukur bu da hocanin eksi hanesine yazilir. Hoca mukemmel degil, olsa burda isi olmaz zaten. Olabilecek diger hocalardan hic biri de oyle 2-3 adim onunde degil. En azindan hocanin gelisebilecegini degisebilecegini biliyoruz. Favre Bielsa falan yazanlar ruya goruyo zaten.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Normalde takımın başında yerli hoca olsa şu anda rakiplerin durumuna bakıp "Biz aslında iyi durumdayız." üzerine konuşuyorduk. İşte bu algı böyle bir şey. Adam ağzınla kuş tutsa neden iki tane tutmadı diye hesap soracağız  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2022, 14:00:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı: "Valerien Ismael, kendisi hakkında yapılan eleştirileri değerlendiriyor.

Çevrimdışı aunt minnie

Normalde takımın başında yerli hoca olsa şu anda rakiplerin durumuna bakıp "Biz aslında iyi durumdayız." üzerine konuşuyorduk. İşte bu algı böyle bir şey. Adam ağzınla kuş tutsa neden iki tane tutmadı diye hesap soracağız  :)
Son yarım saat tff 3.lig takımına dönüşmesek bu kadar eleştirilmez.

Çevrimdışı DieForYou1903

Son yarım saat tff 3.lig takımına dönüşmesek bu kadar eleştirilmez.
Alanyaspor %17 topla oynama 3-0'dan 3-3.
İstanbulspor 2-2.

Tff 3.lig takımı az bile kalıyor velimeşespor bölgesel amatör lig takımı gibi oluyoruz.

Oyun diye bir şey yok avcı defans önünde pas yaptırıyordu buda bol bol uzun top 90 dk da 2 şut atarsak yarabbi şükür diyoruz işte.Hayır içerde vodafone parkta önde baskı filan yapıyorduk onlarda kalktı.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

zamanında q7 ve canerle 50-60 sayıyla doldur boşalt tek taktiği orta olan şenol güneşi göndermek için uğraşmadık mı yanlış mı hatırlıyorum, şimdi ise aynı futbolu görüyorum
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2022, 22:22:48 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftalardır yazıyoruz burada geçip giden her hafta zarar. Ne geldiyse bu camianın başına scout tayfadan geldi fm oynayan herkes olmuş scout.

Çevrimiçi tolga1903

Mustafa adam ağzıyla kuş tutamıyor sorunu bu. Ben illa gönderilsin veyahut gönderilecekse illa şenol gelsin diyen biri değilim ama bir insan weghorst dele ali ve josef'e bu kadar dakika nasıl tahammül eder anlamıyorum. Bak dakika 85 civarı weghorst ofsayta düştü hatırlıyor musun? Takımı o kadar alıştırdı ki uzun vurmaya 20 metre gerideki weghorst'a uzun sıktı bizim oyuncu. Halbuki sağda redmond var yanında gedson falan var pas opsiyonu olmasa anlarım takımı yalnızca uzun vurup döneni alma ve kenara inip yüksek orta yapma üzerine kodladı bu adam. Tıpkı şenol'un son zamanlarında yaptığı hiçbir beceri gerektirmeyen saçma oyun planının fizik mücadeleyle dayalı değişimi bu oyun.

Yahu her maç 90 dakika şu weghorst'a sabredip muleka'yı saçma sapan kenarlara hapsediyor bu adam kenar oyuncusu DEĞİL kaçıncı maçta anlayacak bunu? Kasımpaşa'da en uçta ligin içinden geçen adamı bu kadar aptalca kullanıp kaçıncı sonuç alamayışı ısrarla aynı şeyi deniyor. Josef de aynı şekilde salih savunma önünü gayet kotarıyorken bir anda gedson kesiliyor savunma önü formsuz josef ile kapatılıyor ve 0 verimli dele takıma monte edilmeye çalışılıyor. Pekala kalsın ismael ama bir şeyler göstermesi gerekmiyor mu artık bu kadar kişi niye şikayetçi bu oyundan?

Çevrimdışı Mehmet57

Josef oynayalidan beri orta sahada dusus var. Gedson yedek bi-ra-ki-la-maz. Ilk maclardaki oynanan oyunda, bazi futbolu cok bilenler elestirse de, cok katkisi vardi. Ikili mucadele kazanir, sahipsiz top kapar, tempo yapar, dikine gider.

Dele Alli yedege cekilip cift forvete gecmek gerek. Wout tek kaliyor, etrafinda Cenk veya Muleka olsa cok daha yararli olacak.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Yarın yönetim hem futbol hem de basketbol şubesi için baya mesai yapacak. Acaba hala iyi yönettiklerini düşünüyorlar mı? Krizi büyüten kendileri. Herkese troll demekle iş çözülmüyor. Zamanında Fikret Orman için ne yazdıysam Ahmet Nur Çebi için de yanı olayları yaşayacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş için hayırlısı olsun. Hakemler de çok görmezden geliniyor. Görmemek lazım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın yönetim hem futbol hem de basketbol şubesi için baya mesai yapacak. Acaba hala iyi yönettiklerini düşünüyorlar mı? Krizi büyüten kendileri. Herkese troll demekle iş çözülmüyor. Zamanında Fikret Orman için ne yazdıysam Ahmet Nur Çebi için de yanı olayları yaşayacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş için hayırlısı olsun. Hakemler de çok görmezden geliniyor. Görmemek lazım...
Bu yönetim başarısızlığı başka yerlerde arayıp başarıyı sahiplenen kişilerden kurulu. O yüzden hocanın gitmesi süpriz olmaz. Ha taraftarla inatlaşma işini devam ettirirse yollamaz hocayı.

Bu arada Necmi abi nerelerde

Çevrimdışı aunt minnie

Tff 1.ligteki çoğu hoca bundan daha iyi teknik adam.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bütün renkli yazarları muhabirleri bizim hocaya laf söylemiyor lan anlayın artık insanları salak yerine koymayın olmayacak neyi zorluyorsunuz.
Hoca kafayı kırar kendi bırakırsa bırakır bu yönetimde onu gönderecek basiret yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Bütün renkli yazarları muhabirleri bizim hocaya laf söylemiyor lan anlayın artık insanları salak yerine koymayın olmayacak neyi zorluyorsunuz.
Hoca kafayı kırar kendi bırakırsa bırakır bu yönetimde onu gönderecek basiret yok.
Kimsenin birşeyi zorladığı yok ki. Bu devre bitmeden yeni hocayı bu yönetim ge ti re mez.

Çevrimiçi tolga1903

Josef oynayalidan beri orta sahada dusus var. Gedson yedek bi-ra-ki-la-maz. Ilk maclardaki oynanan oyunda, bazi futbolu cok bilenler elestirse de, cok katkisi vardi. Ikili mucadele kazanir, sahipsiz top kapar, tempo yapar, dikine gider.

Dele Alli yedege cekilip cift forvete gecmek gerek. Wout tek kaliyor, etrafinda Cenk veya Muleka olsa cok daha yararli olacak.

Çift forveti kaldırmaz bu takım gedson salih merkeziyle. Salih registaya geri dönecek yanında gedson ve dele olacak en uca da muleka atacağız olmuyor çünkü biraz weghorst olmadan devam etmek gerekiyor. 100 orta açıyorsun kafa vuramıyor yerden veriyorsun adam yere atlıyor şut çekerken formsuz yani belli niye muleka tek oynayamasın geçen sene oynadı gayet de iyiydi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kimsenin birşeyi zorladığı yok ki. Bu devre bitmeden yeni hocayı bu yönetim ge ti re mez.

10 puan geri düşünce gelse ne olacak biz onun için yazıyoruz haftalardır.
Arkadaş 3-4 hafta ne güzel önde basıyorduk iyi yaptığın birşeyden neden vazgeçersin.
Tribün değişiklik yapıyor bu hoca 6 hafta daha kalsa ne olacak? Telekom da gs ye kaybedince mi gönderecekler

Çevrimiçi Talisca1903

Sergen hoca gelmez rıza hocayı severim ama bu kadro hücum kadrosu çare Şenol Güneş

Çevrimiçi Samet Demir

10 puan geri düşünce gelse ne olacak biz onun için yazıyoruz haftalardır.
Arkadaş 3-4 hafta ne güzel önde basıyorduk iyi yaptığın birşeyden neden vazgeçersin.
Tribün değişiklik yapıyor bu hoca 6 hafta daha kalsa ne olacak? Telekom da gs ye kaybedince mi gönderecekler
O yüzden diyorum gelecek için sadece hoca değil yönetim de gitmeli. Yönetim bu zihniyette olduğu süre değişen pek birşey olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen hoca gelmez rıza hocayı severim ama bu kadro hücum kadrosu çare Şenol Güneş
Aynen orta kafa gol izlersin bolbol. Oda gol olursa. Neyse Şenolun adını anmayacağım artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Daha yüksek sesle Sergen Yalçın. Yarım kalan bir işimiz vardı seninle hocam..

Etiketler: