UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club
UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club Tarih : 22.01.2025 Saat : 18:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Julian Weinberger - Andreas Heidenreich - Maximilian Kolbitsch - Stefan

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club  [Okunma sayısı 18480 defa] UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler kardeşim, hep beraber İnşallah
sağlıklı mutlu bol kazançlı yıllar dilerim

Çevrimdışı ferdi1903

sağlıklı mutlu bol kazançlı yıllar dilerim
Teşekür ederim Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

millet simdi uefada yari final hayali kurmaya baslamistir, getirin taliscayi diye soylenecek cok insan var eminim su an
valla yalan yok ben hep kuruyorum o hayali takımdan bağımsız olarak 😓

Çevrimiçi Necmi

Maçın tekrarını verirmi trt ilk defa bu sene bir maçın tekrarını kimseye sövmeden izleyeyim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

Swensonn yıllar yıllar sonra TAKOZ RECEP performansı izletti😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Monza

Güzel sonuç. Hoca içinde çok iyi oldu. İyi başlangıç hem hocaya hem yönetime zaman kazandırır. Malum biz yağmur yağsa, rüzgar esse kaosa girmeyi başarırız.

Bodo bir yana şu İsraillileri yenebilsek ne güzel olacaktı. Prestiji falan bir yana 12 puanımız olacaktı. Uçup kaçtığı iddia edilen Büyükekşisporun 1 puan gerisine gelecektik.

Çevrimiçi Necmi

Atletico oyuncularıda ne çamurmuş he sanki himmetci izliyorum

Çevrimiçi Necmi

Hücumdayken 3 topla merte geliyoruz atletico bile o kadar çabuk gelemiyor yalnız 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Swensonn yıllar yıllar sonra TAKOZ RECEP performansı izletti😂
Lyon maçında da iyiydi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Atletico lyon yenip tel avive yenilen takıma ne denir gerçi ben cevabı biliyorumda söylersem egos forumdan atar beni

Çevrimiçi Necmi

Kalp ilacını al abi. Bjk bu maç 4 atar demedi deme.
ya sorma ne dangalak takımız ayarımız yok bizim

Çevrimiçi Samet Demir

ya sorma ne dangalak takımız ayarımız yok bizim
Yönetim,hoca, oyuncular ve taraftar herkes üzerine düşeni yapınca oyun bir anda değişiyor. Şimdi lig maçına bakacağız bakalım bir anlık gaz mı yoksa gerçekten oyuncularda istek mi var göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

Yönetim,hoca, oyuncular ve taraftar herkes üzerine düşeni yapınca oyun bir anda değişiyor. Şimdi lig maçına bakacağız bakalım bir anlık gaz mı yoksa gerçekten oyuncularda istek mi var göreceğiz.
boşver lig maçını twente maçı önemli 30 ocakta twente maçı var

Etiketler: