UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club
UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club Tarih : 22.01.2025 Saat : 18:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Julian Weinberger - Andreas Heidenreich - Maximilian Kolbitsch - Stefan

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club  [Okunma sayısı 18473 defa] UEFA Avrupa Ligi 7. Maç Beşiktaş 4-1 Athletic Club

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

İmmobile gereksiz bi adamsın ya. Topunu oyna baslicam eline koluna kırmızı verse ne halt yicen

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

masuaku karşısına gerçek kanat geçince nasıl batırdı

güvenme buna hoca sol bek aldır
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Pozisyonda 100 tane faul 200 tane ofsayt var (...)₇ nasıl gol ya

Çevrimiçi Samet Ç

uefaya da bizim hakemleri vermişler herhalde :D

Çevrimiçi Samet Demir

Hakeme bak maç sonu gedsona şekil yapıyor. Karaktersiz it.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Ofsayt tartışılır ama %100 faul

Emirhan bozuyor gibi ofsaytı ama faulu nasıl vermezler anlamıyorum ya

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane çirkef futbolcu lazım şu takıma 1 tane ya. Yerlere atsın kendini. Yok abi. Hepsi ana kuzusu.

Çevrimiçi sEuL

Topa Gedson vurduğu için ofsayt yok ama adam resmen Gedson’un ayağına vuruyor ve faul var. (Küfür Yasak)₆ hakemleri ya, izleyip göremiyorlar pozisyonu ama Var’dan Ciro’ya sari verdirtiyorlar. Laney olsun ya

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

masuaku şaşırtmıyor yine kaçırdı adamını gol yedik svennson kitlemişti

Çevrimiçi Necmi

Masuaku bizdeki kariyer maçını oynuyor resmen. Ama öyle bir adam ki sıçıp sıvayıp şöyle oynadigi maçta bile yedirebilir.
bütün atakları soldan yiyoruz nasıl hayatının msçı

Çevrimdışı Akil Emre

Yıllardır hakemlerden yana hiç şansımız gülmüyor, ciro da sağolsun takımı 1 kişi eksik oynatıyor, bu kadar güzel oyuna mağlup olursak üzer

Çevrimdışı murat baltacı

Hakem çok sıkıntılı masuaku şaşırtmadı masuakunun tarafında oynayan sol stoperde ne zaman onun açığını kapatacak merakla bekliyorum ben stoper oynasam masuakunun adam kaçırma ihtimalini unutmam udokhai yada Emirhan hangisi oynayacaksa bunu unutmayacak
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı celiker1

İmmobile geldiği gün keşke bu pakete Onuachu alsaydık demiştim.Maalesef bugün olduğu gibi çoğu maçta bizi 10 kişi oynatıyor.Pres yok,top tutma yok,arkadaşlarına duvar olma yok.Yok,yok,yok😔Umarım en kısa zamanda hoca formayı direk Semih'e verir ve ayrıca bu takımın ilk 11 i olabilecek ayıboğan(!) bir forvet bulabiliriz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Hakem çok sıkıntılı masuaku şaşırtmadı masuakunun tarafında oynayan sol stoperde ne zaman onun açığını kapatacak merakla bekliyorum ben stoper oynasam masuakunun adam kaçırma ihtimalini unutmam udokhai yada Emirhan hangisi oynayacaksa bunu unutmayacak
adamın 90 dakika boyunca böyle bir yükümlülüğü mü var abi, masu gitsin işini yapsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

bütün atakları soldan yiyoruz nasıl hayatının msçı

Aldığı her topu olumlu kullandı heriflerin en iyi oyuncusu rashica svenson defansında boğuldu o da kanat değişti doğal olarak masu kanatını kullanıyorlar ve rashica kadar masu'ya yardım eden sol ön oyuncumuz yok bence masuaku hücumda ve aldığı top kullanmada iyiydi. Her yazılanın ilk cumlesini okuyorsun sanırım güvenilmez adam diye de ekledim ayrıca.

Çevrimiçi Necmi

adamın 90 dakika boyunca böyle bir yükümlülüğü mü var abi, masu gitsin işini yapsın
yok birde kapatacağım diye kendi tarafından atak yer tukaka olur

Çevrimiçi Necmi

Maçın başından beri bütün atakları soldan yedik

Etiketler: