UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş Tarih : 12.12.2024 Saat : 23:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Filip Glova - Daniel Polacek - Peter Bednar - Lukáš Dzivjak VAR : Michal

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 11958 defa] UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Su Onur'u sag kanat oynatan hicbir hoca benim gozumde hoca falan degildir.
Isterse butun takim sakat olsun, bu adamdan ne bek olur ne sag kanat - top toplayici olarak bile stada sokmam bu gereksizi.
Aldigi her topu istisnasiz geri oynayan, bosta olmasina ragmen eliyle arkadasina topu geriye oyna diye direktif vermeye calisan, hava topuna cikmayi bilmeyen, isabetli orta yapamayan, sut cekemeyen, topla dribbling'i olmayan, cok kolay calim yiyen diye liste uzar gider
Herifi her gordugumde tansiyonum cikiyor

Bunu sağ açık oynatan 7.hoca falan oldu. Ve şu hayatta adım soyadım gibi emin olduğum bişey varsa onut bulut bırak sağ kanat oynamayı sahanın herhangi bir yerinde oynayamaz. Yani hocalar boş yapıyor boş karar veriyor hauge'yi onut bulut denen herifle tutamazsın bak yine içinden geçiyor senin. Alındığı güne lanet olsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Knutsen müthiş hoca, Amorim gibi EPL yapar.

Çevrimiçi sEuL

Adamlar her atakta bizim Ndoer - Musrati orta sahasini bir pasta ekarte ediyorlar.
Bizim klubede 3. golu yemeyi bekliyor heralde, e be adam - iki pas ustuste yapamiyorsun. Orta sahanda hicbir direnc gosteremiyorsun. Illa gol yiyince mi Salih'i oyuna alicaksin, Onur'u cikaracaksin

Çevrimiçi Necmi

Baskı yiyoruz pasla çıkmaya çalışıp her seferinde kaptırıyoruz

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı levitate

kornere giden topa dokunuyo takımın max zeka bu kadar
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Top geçse goldü cidden. Onur ve Ndour çıkmalı acilen.

Çevrimiçi Necmi

Top geçse goldü cidden. Onur ve Ndour çıkmalı acilen.
1 2 tane daha yiyelimde öyle çıkarır

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

su aut baslangiclarimiz bile keskin bir zeka ürünü.

Çevrimdışı levitate

sanki bana citysinizde stoperlerle kısa çıkıyorsunuz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati düşünmekten oynamaya fırsat bulamıyor, koala gibi yavaş hindi gibi düşünceli

Çevrimdışı underworld

Biz niye önde basmaya çalışıyoruz inatla.
Semih, gedson basmaya gidiyor geri kalan ersinin önünde bekliyor...
Takımın boyunu uzatıp zaaf yarayacağına orta saha çizgisinde kal bari

Çevrimiçi sEuL

sanki bana citysinizde stoperlerle kısa çıkıyorsunuz

SOZDE ayagi iyi olan ve oyunu geriden kurmada takima yardim edebilen Ndoer - Musrati ile oynuyoruz iste. Resmen aci cekiyoruz geriden cikarken, bu iki salak herif sahada oldugu surece her topu sisirsek yine birsey degismeyecek cunku rakip takim hemen kalemizde bitiyor orta sahada hic direnc olmadigi icin.
Ilerde zaten Rafa Semih Onur oynuyor, uzun vursakta birsey olmaz, lanet olsun bu kadroyu kuranlara, yazik

Çevrimiçi gokhans

Biz niye önde basmaya çalışıyoruz inatla.
Semih, gedson basmaya gidiyor geri kalan ersinin önünde bekliyor...
Takımın boyunu uzatıp zaaf yarayacağına orta saha çizgisinde kal bari
normalde stoperlerinde orta sahaya kadar çıkıp takımın alan daraltması gerekiyor önde basıyorsan ama bizimki çok acayip önde 3 kişi basarken stoperlerimiz geri yaslanıyor ortasaha beykoz çayırı gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

salih yine namusu kurtarmaya geliyor hadi bakalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

semihin poposu ve gedsonun boş beleş koşuları olmasa ileri çıkamayacağız
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ben anlamıyorum yarım saat adamların ağzına ettik gol yedin ok de devam et, öyle bir sindiler ki sanki karşıda real var
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bakhtyar ağır olmasa iyi oyuncu aslında.. ama çok ağır yetişemio rakiplere..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

antrenman maçına çevirdiler resmen billur geçiyorlar.

Çevrimdışı levitate

ekim ayından beri takımın stoperleri namusumuzu kurtarıyor adamların yapmadığı iş kalmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

autu kullanıyoruz emirhan birisine veriyor sonra bir şeyler oluyo topu kaybediyoruz 20 dkdır böyle
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Onur prenses gibi takılıyor sahada. Hoca nasıl tahammül ediyor anlamış değilim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: