UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş Tarih : 12.12.2024 Saat : 23:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Filip Glova - Daniel Polacek - Peter Bednar - Lukáš Dzivjak VAR : Michal

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 11951 defa] UEFA Avrupa Ligi 6. Maç FK Bodo Glimt 2-1 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Orta saha yok, Musrati - Ndour ikilisi tank gibi - ne mucadele edebiliyorlar ne rakibi karsilayabiliyor.
Onur gereksizide ne ofansta tehlike yarabiliyor nede savunmaya yardim edebiliyor - sag kanat otobana donustu bir anda.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bahtiyar napiyorsun ya, 1.ligde oynayamazsiniz ya

Çevrimiçi sEuL

Al sana Bahtiyar, topa baksa topu uzaklastiracak salak gibi yuzunu adama ceviriyor.

Çevrimdışı levitate

ne mal adamlarsınız ya bi gol yediler diye saldılar hemen
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

amator 3.ligde bi takimla oynasak onlarin bile gol atmama ihtimali yok bize

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar çıkışa çıktıkları günden beri 11 kişi savunmaya karşı oynuyorlar ne zaman geri yaslandık iki tane attılar

Çevrimiçi hasankale

ne mal adamlarsınız ya bi gol yediler diye saldılar hemen
[/quote
Bizim takımın en büyük problemi bu zaten mental olarak çok zayıf bir oyuncu topluluğuna sahibiz.Sahada işler ters gittiğinde sorumluluk alan kimse yok herkes kacak dövüşmeye başlıyor.

Çevrimiçi gokhans

Yahu çift ön libero oynuyoruz, ortasahayı geçen ceza sahası önümüze kadar topla gelebiliyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Şu takımda bir kaleci görmek istiyorum artık yeter. Birde Onurun ne işi var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Su Onur'u sag kanat oynatan hicbir hoca benim gozumde hoca falan degildir.
Isterse butun takim sakat olsun, bu adamdan ne bek olur ne sag kanat - top toplayici olarak bile stada sokmam bu gereksizi.
Aldigi her topu istisnasiz geri oynayan, bosta olmasina ragmen eliyle arkadasina topu geriye oyna diye direktif vermeye calisan, hava topuna cikmayi bilmeyen, isabetli orta yapamayan, sut cekemeyen, topla dribbling'i olmayan, cok kolay calim yiyen diye liste uzar gider
Herifi her gordugumde tansiyonum cikiyor

Çevrimdışı 38life

Musrati çok büyük zaaf yaratıyor. Normal bir insandan 2 kat daha yavaş hareket ediyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sağ beklerine bayıldım, Çocuk çok iyi.

Çevrimiçi hasankale

Bu takımı öyle bir kaç transfer falan kurtarmaz.
Takımda çok ciddi kalite problemi var ya her şeyi geçtim kadroda bir tane bile sol ayaklı hücum oyuncusu nasıl olmaz .

Çevrimiçi Necmi

Bizim forvetimiz kim ne cironun adını duydum ne semihin en uçta gedson oynuyor ne biçim takım bu ya onurla ndourla kuzey takımına maç tutacağız

Çevrimiçi sEuL

Ne guzel bitirdik ilk yariyi, 45+3, top bizde ve rakip ceza sahasi cevresindeyiz.
O top yavas yavas geriye oynandi en sonunda Ersin'e kadar geldi ve ilk yari bitti 45+6'da
Beceriksiz, yeteneksizlik, ozguvensizligin uzerine birde futbol IQ'su olmadiginda oyuncularda kendi takimin bile olsa cekilmiyor a,...

Çevrimdışı underworld

3 lü orta sahadan niye vazgeçildi...
Onur gibi yutan eleman niye oynuyor...
Gibi sorular sorular

Çevrimiçi gokhans

Musrati çok büyük zaaf yaratıyor. Normal bir insandan 2 kat daha yavaş hareket ediyor.
maklubecilerin torreirası, civcivlerin amrabatı gibi ön libero lazım bize. Hem köpek gibi sahanın heryerinde basıp, alan kapatan, yorulmayacak ciğerli, hemde topla iyi biri lazım. Basmayan top kapmayan ön liberomu olur!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

maklubecilerin torreirası, civcivlerin amrabatı gibi ön libero lazım bize. Hem köpek gibi sahanın heryerinde basıp, alan kapatan, yorulmayacak ciğerli, hemde topla iyi biri lazım. Basmayan top kapmayan ön liberomu olur!!
Gedsonu 8 e çekse birbirlerini tamamlayacaklar. 2 yavaş 6 numara ile olmuyor. Ndour 6 mı 8 mi ne olduğu da belli değil.

Çevrimiçi gokhans

Şu Svenson olmasa oyun kuramayacağız.
valla şu an gedson ve svensonu çıkar takımdan 7-8 yeriz net söylüyorum. Ne kabiliyet var ne de ruh, istek..

Çevrimdışı underworld

En iyi oyuncumuzu sol acik kotu bir sagbeki sag acik yapip yine 4-2-3-1'den vazgecemiyoruz, antrenorler saka gibi.

Musrati-Gedson-N'Dour onlerinde Rafa forvette Muci/Mustafa ve Semih niye olmaz mesela?
Umarım bir delikanlı çıkıp hocaya bunu sorar.

Çevrimiçi hasankale

Su Onur'u sag kanat oynatan hicbir hoca benim gozumde hoca falan degildir.
Isterse butun takim sakat olsun, bu adamdan ne bek olur ne sag kanat - top toplayici olarak bile stada sokmam bu gereksizi.
Aldigi her topu istisnasiz geri oynayan, bosta olmasina ragmen eliyle arkadasina topu geriye oyna diye direktif vermeye calisan, hava topuna cikmayi bilmeyen, isabetli orta yapamayan, sut cekemeyen, topla dribbling'i olmayan, cok kolay calim yiyen diye liste uzar gider
Herifi her gordugumde tansiyonum cikiyor
Durum tam olarak budur.10 kişi oynayalım bu herif oynamasın bu arkadaşı ilk 11 başlatan hocadan da hiç bir beklentim yok.

Çevrimiçi Zafer55

Musrati çok ince giyinmiş. O soğukta gezeleyecekse mont giymeliydi. Arkadaşları en azından koşup ısınıyor

Çevrimiçi gokhans

İlginç bir istatistik paylaşayım. Maçda en çok pas karşılayan oyuncumuz ersin. Fıkra bu kadar..

Etiketler: