UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv
UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv Tarih : 28.11.2024 Saat : 20:45 Stadyum : Nagyerdei Stadion Hakemler : Simone Sozza - Alberto Tegoni - Giovanni Baccini - Andrea Colombo VAR :

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv  [Okunma sayısı 2385 defa] UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu maçı Istanbulda oynatmayı beceremeyen, bu mac oncesinde kaosa götüren yönetime koca bir tebrikler.

Sonrasında ise bu rezalet macı oynatan bütün teknik ekibe de oyunculara da büyük tebrikler.

Hemen bu gece reset atılmalı artık teknik ekibe.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

3-5 salagida goturup tribune koymuslar lay lay lom için beynimi …ler maç boyu.

Çevrimdışı Savaş

İstifa istiyorum. Icim başka türlü soğumaz. Hepsi gitsin₁.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi levitate

3-5 salagida goturup tribune koymuslar lay lay lom için beynimi …ler maç boyu.

ses kapalı izledim bunlar yüzünden
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Rezillik değil, kepazelik bu.

Her maçı kaybetseydinizde şu maçı kazansaydınız.

Çevrimiçi Necmi

Bu maçı Istanbulda oynatmayı beceremeyen, bu mac oncesinde kaosa götüren yönetime koca bir tebrikler.

Sonrasında ise bu rezalet macı oynatan bütün teknik ekibe de oyunculara da büyük tebrikler.

Hemen bu gece reset atılmalı artık teknik ekibe.
devlet istemezse oynanmasını yönetim nasıl oynatacak tepki koyunda haksızlık yapmayın birde bu maçı nerde oynadığının seyircisiz oynamanın bir önemi varmı şu maçı kazanmak için sahaya çıkmayan hiç bir oyuncunun beşiktaş forması giymeye hakkı yoktur bu maçın tek suçlusu sahadaki onursuzlardır

Çevrimiçi gokhans

devlet istemezse oynanmasını yönetim nasıl oynatacak tepki koyunda haksızlık yapmayın birde bu maçı nerde oynadığının seyircisiz oynamanın bir önemi varmı şu maçı kazanmak için sahaya çıkmayan hiç bir oyuncunun beşiktaş forması giymeye hakkı yoktur bu maçın tek suçlusu sahadaki onursuzlardır
maaş sıkıntısından bazı yabancı oyuncuların bilerek oynamadığı muhabbeti dönüo sosyal medyada umarım yalandır yoksa durum çok daha vahim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

O zaman başlangıçta tersi yönde havali havali aciklamalar yapmayacaklardi. Tutmayacaklari sözleri sirf şovmenlik için her gordukleri mikrofonda söylemeyecekler.

Biraz ciddiyet.

Çevrimiçi Necmi

Hoca moca yönetim falan değil bildiğin oyuncular oynamıyor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zaten kalitesiz takım 4 tane 11 oyuncusu zorlamazsak sayamayız üstüne karakter ve ruh da koymadıklarında 3.lig takımına döndüler. Gedson-Rafa-Paulista hariç kalan yabancıları uçağa otobüse almasınlar yürüyerek dönsünler tek bildikleri şeyi uzun uzun yaparlar. İnşallah Hatay maçına da yetişmeyin.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen sakın gelme şu yönetime bulsunlar bir yabancı hoca daha bizim millet  yabancı istiyor

Çevrimiçi Necmi

O zaman başlangıçta tersi yönde havali havali aciklamalar yapmayacaklardi. Tutmayacaklari sözleri sirf şovmenlik için her gordukleri mikrofonda söylemeyecekler.

Biraz ciddiyet.
avrupada maçı oynatacakları ülke bulamadılar ne ciddiyetinden bahsediyorsun devlet oynanmasını istemedi senin daha önce ne dediğinin önemi kalırmı madem oynatmayacaktı devlet erken açıklasaydı boş konuşuyorsunuz o asker selamını bizim stadda yapsalardı ne olurdu bir düşün doğru karardı burda oynanmamasıda seyircisiz oynanmasıda

Etiketler: