UEFA Avrupa Ligi 4. Maç Beşiktaş 2-1 Malmö FF
UEFA Avrupa Ligi 4. Maç Beşiktaş 2-1 Malmö FF

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 4. Maç Beşiktaş 2-1 Malmö FF Tarih : 06.11.2024 Saat : 18:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Sven Jablonski - Lasse Koslowski - Eduard Beitinger - Tobias Reichel VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 4. Maç Beşiktaş 2-1 Malmö FF  [Okunma sayısı 15281 defa] UEFA Avrupa Ligi 4. Maç Beşiktaş 2-1 Malmö FF

Çevrimdışı Talisca1903

bencil egoist felam ama yok muadili şu anda ciro baba yokken hele birde

Çevrimdışı Fikret

semih faul almadan veya yapmadan böyle yapacaksa yapsın canımızı yesin gerekli yerlerde yapsın, onun dışında çok itici duruyor sahada rakip oyuncu olsa yüz kere söverdik kendine gelmesi lazım
neyine sovecekmisiz? Semih'in sert bir faulu falan yok. Itiyor kakiyor. Dirk Kuyt'in cirkef olmayan versiyonu. Elmander vs gibi yere atmiyor bir terbiyesizligi yok cocugun.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Maçın adamı Svensonn maç bitmeden yazayım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Santrafor orada tabi ki bencil olacak.

Bakin sonraki pozisyon da sola verdi Muci'ye ve pozisyon cop oldu.

Kaleyi cepheden vuran forvete niye vurdu denmez. Kanadin acisi da kotu, sut yetenegi de daha az.
verse rakibe çarptırır zaten kesin iyiki kendi vurdu

Çevrimdışı Umutcan Kaya

sadece musrati farkı atağa çıkartmıyor rakibi sürekli bozuyor
rashica ve musrati zatem garanti ilk 11 yazılacak iki adam, elimizdekilerin en iyisi bu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

2018'de bunlara ne ara yenildik ya hiç hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

al işte muçi bu 3 kişi boşken topu veremememk

Çevrimdışı Savaş

Musrati ve Rashica girince takım değişti.

Şu saatten sonra Ndour ve Mario süre bulamasın bi zahmet.

Svensson da paşa maçına isyan topu oynuyor resmen.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi ulumemo

Ya muçi 4 tane bjk li yerine tek bir malmölüye nası atabiliyosun olm harbi dengesizsin

Çevrimiçi Necmi

Abi bunu sen görüyorsun ben görüyorum şu forumda musrati yerine ndour oynasın diyen kimse yok bak. Peki bu adamın musrati'yi kesme sebebi ne söyler misin
taa ne zaman söyledim psg ye oynama garantisi vermedilerse ben birşey bilmiyorum başka mantıklı açıklaması yok

Çevrimdışı Fikret

Su Salih'i oynatmiyorsun ya hoca. 3-5dk oynatiyorsun ya sana yuhlar olsun ya.
Adamin kosusu saglam, defansi saglam, paslari net.

Ndour gibi tecrubesilik 19luk oyuncu yerine arada koyacan bu adami. Formayi en azindan 20-30dk oynamayi hak ediyor cok hakki yeniyor.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ya averaj önemli, 4 e 1 pozisyonu bu kadar gevşekçe harcayamazsın.

Sonra gelirsin yersin golü.

Çevrimdışı Liquidator

Onu bunu bilmem, Svenson hayatının maçını oynuyor .

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

Su Salih'i oynatmiyorsun ya hoca. 3-5dk oynatiyorsun ya sana yuhlar olsun ya.
Adamin kosusu saglam, defansi saglam, paslari net.

Ndour gibi tecrubesilik 19luk oyuncu yerine arada koyacan bu adami. Formayi en azindan 20-30dk oynamayi hak ediyor cok hakki yeniyor.
Adam kendini o kadar iyi tanıyor ki pozisyon heba olmasın diye Muciye bıraktı. Muci heba etti. Herkese ders olsun bu pozisyon.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Ya averaj önemli, 4 e 1 pozisyonu bu kadar gevşekçe harcayamazsın.

Sonra gelirsin yersin golü.
yedik bile ofsayt değil gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi tolga1903

musratiyi beğenmeyen abilerimiz var valla sakatlıktan önce çok gömülüyordu

Kardeşim maç olur musrati saçmalar çat çıkarırsın tutmazsın yerine de oynayacak oyuncu joao mario bak açık soyluyorum ndour falan olamaz yani bu adamı aratmayacak adam mario nokta. Ama be arkadaş hadi ndour tercih etttin maç boyu oyundan almadan oynatman mı lazım yani nedir senin derdin? Golu de yedik anasını satiyim

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Fikret

verse rakibe çarptırır zaten kesin iyiki kendi vurdu

87de verdi iste Muci'ye benzer pozisyon sonuc aut. Semih Aguero gibi topcu. Top kaybedecen, bazen kotu sut atican bunlar normal. Sen o heyecani yarat, rakip savunmacilari ustune cek, kaos yarat o bile yararli bize.

Salih demin topu kapti suruyordu keske Muci'ye vermeseydi. Kesin daha iyi pas verirdi.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

averaj çok önemli tel aviv maçında bari kapatalım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Kardeşim maç olur musrati saçmalar çat çıkarırsın tutmazsın yerine de oynayacak oyuncu joao mario bak açık soyluyorum ndour falan olamaz yani bu adamı aratmayacak adam mario nokta. Ama be arkadaş hadi ndour tercih etttin maç boyu oyundan almadan oynatman mı lazım yani nedir senin derdin? Golu de yedik anasını satiyim
demir ege bile idare ederdi ndour oraya o role uymuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

taa ne zaman söyledim psg ye oynama garantisi vermedilerse ben birşey bilmiyorum başka mantıklı açıklaması yok

Ben hoca olucam ve baskıyla adam oynaticam kariyerime rağmen bu saçmalık abi

Çevrimdışı CemMert

3 puan önemliydi hayatı kendimize niye dar ediyoruz hala anlamaya çalışıyorum

Etiketler: