8 mac oynayacaz, en zor 3-4 mactan ikisini oynadik, Bilbao belki benzer seviye ama Lyon ligde 6 mac 7 puan almis, defanslari cok dengesiz.
Gerisi bizim seviyemizde olan takim degiller. Ben bugunku skordan memnun degilim yanlis anlasilmasin, ben sadece bugune degil 2-3 ay sonrasini da dusunerek konusuyorum, ve insanlarin biraz oyle dusunmesine on ayak olmak istiyorum.
Kendimizi neden hep bu kadar yukseklerde goruyoruz, gorende her sene Avrupa'da yari final falan goruyoruz sanacak.
Biz transfer yapamamis Kayseri'ye karsi dogru duzgun top oynayamadik.
Ajax'ta sozde bu sene berbatti, adamlar gule oynaya 4 atip gittiler.
Bugun ku Frankfurt'ta sozde savunma yapamiyordu, kendi evlerinde Plzen'den 3 yediler ligdede ligin sonuncusundan 2 tane yediler. Bayern macini dusunup birde rotasyona girdiler Allah'tan, yoksa 3 degil 5-6 olurdu heralde.
Sozde iste Lyon'da berbat falan basladi, isterse ligin dibine demir atsinlar fark etmez. Bize onlarda 3-4 tane atip gonderirler Fransa'dan.
Bizim seviyemizde olmayan Twente ve Bodo deplasmanlarindanda koca bir SIFIR puanla gere donecegiz, dedigin gibi onlar bizim seviyemizde degiller - cok daha yukarilardalar. Malmo ve Tel Aviv maclarindan 4 puan cikarabilirsek ne ala - bu takimin ederi o kadar.