UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt
UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt Tarih : 03.10.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : John Beaton - Daniel McFarlane - David McGeachie - Christopher Graham VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt  [Okunma sayısı 13014 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Çevrimiçi kahyaoglueren

27 şut çekmişiz 11 isabet adam 10 kurtarış yapmış
36 kez ceza sahasinda topla buluşmuşuz.

Çevrimdışı ferdi1903

bu arada 3-0 falan dinlemeyip dandun hücum etmemiz hoşuma gidiyor
Galiba takımın tek olumlu yanı buydu bugün

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

ajaxla frankfurt ilk torbadaki rakiplerimizdi millet bunu da hatirlasin, bundan sonraki maclarimiz daha kolay olacak
milli ara oncesi iyi/kotu bi oyunlar ligde 3 puani alip herkesin bi sakinlesmesi lazim.

semih insallah milli takima cagirilmaz da kendine gelir, hoca artik ne bekliyosa ondan o ozelligini gelistirir de 11'e doner.
tel aviv vs. birilerini yeneriz ya zaten yeni formatta 24. olunca elemeye kalıyorsun saçma sapan bir şey
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

semih immo nun yerine oynamali artik
cironun yaptıklarını yapamaz semih oyun olgunluğu yok sol forvet sol açıktan devam etsin orada oyuncu yok zaten

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ajaxla frankfurt ilk torbadaki rakiplerimizdi millet bunu da hatirlasin, bundan sonraki maclarimiz daha kolay olacak
milli ara oncesi iyi/kotu bi oyunlar ligde 3 puani alip herkesin bi sakinlesmesi lazim.

semih insallah milli takima cagirilmaz da kendine gelir, hoca artik ne bekliyosa ondan o ozelligini gelistirir de 11'e doner.

Lyon ile Bilbao maçi mi kolay?

Çevrimiçi levitate

36 kez ceza sahasinda topla buluşmuşuz.
işte iki konsantrasyon kaybı bi dandik penaltı derken böyle oldu valla çok üzüldüm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bizim en başta saha içindeki futbolcusunu ıslıklayan toksik taraftardan kurtulmamız lazım. Çok ağır şeyler yazarım ama ban sebebi olur...

Oyunculara kızacak bir durum yok. Takım kapasitesinin en üstüne yakın oynadı ama yetmedi.

Devre arasına kadar bir şekilde gideceğiz artık, yapacak birşey yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi levitate

bilbao yener bizi, lyon bilmiyorum savunması kara delik düzgün adamları yok ama hücum oyuncuları tam bizim antimiz olan pır pır adamlar, kontra yersek yeriz 3-4 tane
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

dedim zaten kaç kere kanat değil oyun bilgisi yok bencil diye ama zorlaması var ite kak bir şekilde pozisyona giriyor ceza sahsına giriyor o sayede ciroda kutuda kalıyor rafada yaklaşıyor yoks ciron sola rafa sağa açılıyor dripling yapan oyuncumuz yok çünkü kANATLARDA
sağ kanadı teknik ayağına hakim mario ol kanadı semihle kurmLIYIZ

Bizim gecen seneden beri kanatimiz yok.kanatsiz kartal olmaz.

Çevrimiçi kahyaoglueren

işte iki konsantrasyon kaybı bi dandik penaltı derken böyle oldu valla çok üzüldüm
Neyse Antebi bir sekilde yenip milli araya girmemiz gerek. Bugunku oyunla Antebi yeneriz. Ilk 11'in yarısı milli takima gitmiyor.
Güzelce antreman+dinlenme ile devam.

Dağılmak yok. Araliga kadar istanbul dışına 1 kere lyona çıkıyoruz. Onun dışında hep istanbuldayiz.

Çevrimiçi levitate

Neyse Antebi bir sekilde yenip milli araya girmemiz gerek. Bugunku oyunla Antebi yeneriz. Ilk 11'in yarısı milli takima gitmiyor.
Güzelce antreman+dinlenme ile devam.

Dağılmak yok. Araliga kadar istanbul dışına 1 kere lyona çıkıyoruz. Onun dışında hep istanbuldayiz.
lyon-gsnin art arta olması kötü oldu ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu bilbao'nun fena topçu sayısı 4-5 falan ama hocaları taş gibi oynatıyor işimiz var
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

8 mac oynayacaz, en zor 3-4 mactan ikisini oynadik, Bilbao belki benzer seviye ama Lyon ligde 6 mac 7 puan almis, defanslari cok dengesiz.
Gerisi bizim seviyemizde olan takim degiller. Ben bugunku skordan memnun degilim yanlis anlasilmasin, ben sadece bugune degil 2-3 ay sonrasini da dusunerek konusuyorum, ve insanlarin biraz oyle dusunmesine on ayak olmak istiyorum.

Çevrimiçi sEuL

Malmo ve Tel Avivi mutlaka yenmemiz gerekiyor.

Twente, Lyon, bilbao felaket olabilir

Bodo bile sakincali. Evde olsa birsey yapariz derdim ama deplasman oldugu icin ondanda puan beklemiyorum

Bodo saydigin diger takimlardan daha tehlikeli bence, en az bi 4-5 falan yeriz onlardan.
Bir iki sene once bize karsi oynadiklari bir mac vardi hatta, o mac 8-9'a gidecegine mucizevi bir sekilde 3'te kalmislardi herifler.

Çevrimiçi sEuL

8 mac oynayacaz, en zor 3-4 mactan ikisini oynadik, Bilbao belki benzer seviye ama Lyon ligde 6 mac 7 puan almis, defanslari cok dengesiz.
Gerisi bizim seviyemizde olan takim degiller. Ben bugunku skordan memnun degilim yanlis anlasilmasin, ben sadece bugune degil 2-3 ay sonrasini da dusunerek konusuyorum, ve insanlarin biraz oyle dusunmesine on ayak olmak istiyorum.

Kendimizi neden hep bu kadar yukseklerde goruyoruz, gorende her sene Avrupa'da yari final falan goruyoruz sanacak.
Biz transfer yapamamis Kayseri'ye karsi dogru duzgun top oynayamadik.
Ajax'ta sozde bu sene berbatti, adamlar gule oynaya 4 atip gittiler.
Bugun ku Frankfurt'ta sozde savunma yapamiyordu, kendi evlerinde Plzen'den 3 yediler ligdede ligin sonuncusundan 2 tane yediler. Bayern macini dusunup birde rotasyona girdiler Allah'tan, yoksa 3 degil 5-6 olurdu heralde. 
Sozde iste Lyon'da berbat falan basladi, isterse ligin dibine demir atsinlar fark etmez. Bize onlarda 3-4 tane atip gonderirler Fransa'dan.
Bizim seviyemizde olmayan Twente ve Bodo deplasmanlarindanda koca bir SIFIR puanla gere donecegiz, dedigin gibi onlar bizim seviyemizde degiller - cok daha yukarilardalar. Malmo ve Tel Aviv maclarindan 4 puan cikarabilirsek ne ala - bu takimin ederi o kadar.

Çevrimiçi Serdar3444

Kendimizi neden hep bu kadar yukseklerde goruyoruz, gorende her sene Avrupa'da yari final falan goruyoruz sanacak.
Biz transfer yapamamis Kayseri'ye karsi dogru duzgun top oynayamadik.
Ajax'ta sozde bu sene berbatti, adamlar gule oynaya 4 atip gittiler.
Bugun ku Frankfurt'ta sozde savunma yapamiyordu, kendi evlerinde Plzen'den 3 yediler ligdede ligin sonuncusundan 2 tane yediler. Bayern macini dusunup birde rotasyona girdiler Allah'tan, yoksa 3 degil 5-6 olurdu heralde. 
Sozde iste Lyon'da berbat falan basladi, isterse ligin dibine demir atsinlar fark etmez. Bize onlarda 3-4 tane atip gonderirler Fransa'dan.
Bizim seviyemizde olmayan Twente ve Bodo deplasmanlarindanda koca bir SIFIR puanla gere donecegiz, dedigin gibi onlar bizim seviyemizde degiller - cok daha yukarilardalar. Malmo ve Tel Aviv maclarindan 4 puan cikarabilirsek ne ala - bu takimin ederi o kadar.
Bugün Frankfurt top mu oynadı, öyle taş gibi takım felanda değil, Almanya'da da patlarlar çok sürmez. Allah aşkına, aynı maçımı seyrettik, bu kadar gömülecek takım değiliz, bizden daha iyi takım olduğu için yenilmedik, kötü kaleci, kötü yedek kulübesi, kötü kadro tercihleri, hiçbir oyun planınımızın olmaması nedeniyle yenildik. Kora kor bile diyemeceğim biz daha iyi oynadık. Top yuvarlak bazen sonuca gidemezsin. Adamların penaltısı uyduruk, penaltı felan değil, bizim penaltı güme gitti, Ajax maçında da Ajax first class takım diye yenilmedik, biz maçı vermek ister gibi saçma sapan bir kadroyla çıktık, şamarı yedik. Mert dahil Bugünkü kadro ve performans o maçı alırdı.
Hoca böyle fantezik takılmaya devam etmezse doğru kadro tercihi yaparsa tokatlar geçeriz geriye kalanı....

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ajax maçında hocaya kızdık ama bu maç bence takım gayet iyiydi paulistanın kötü oynayacağı tuttu iki tane öyle gol yiyince iş değişti yoksa kazanacak oyunu oynadık bence. Çoğu hoca ıslık falan olunca konuşmaz bile iş kopma aşamasında değilse. Gio hoca direkt tepkisini koyup oyuncusunu da korudu camianın toparlanma aşamasında böyle moral bozmaya saçma tepkilere gerek olmadığını da hatırlatmış oldu

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1841965352735146041

Karalar bağlama gerek yok. Daha iyi olacağız.
Oyuncu kalitesi farkı yapacak bir şey yok herkes herşey 1 senede düzelsin  istiyor ama o işler maalesef öyle olmuyor bir geniş kadro oyuncu gönderdin hala daha gönderecek bir ton oyuncu var

Çevrimiçi kartalizma190399

Tutturdunuz oyuncu kalitesi diye. Senelik 6 milyon euro alan 2 adam var takimda. Diger oyuncularda 1-1.5 milyon euro alti alan da pek yoktur.
Senelik 3.5 milyon euro alan stoperi gorduk dun.
Bizim 4 yedigimiz Ajax'i dun Slavia Prag elinden kacirdi berabere kaldi. Viktoria Plzen Frankfurt'la berabere kaldi.
Plzen ve Slavia Prag'da Mbappe falan var da bizim haberimiz mi yok?

Yasli, bitik, modern futbola uymayan adamlardan kurulmus agir, temposuz, Avrupa'ya gore berbat bir kadro kurduk.
Devre arasindan beri bonservis bedeli olarak bir 30 milyon euro civari harcamisizdir. Maas butcesi de baya yukari cikti.
Bizim harcadigimiz paralari bir Hollanda, Belcika, Norvec takimina ver sonra gor nasil top oynayan bir takim yaratiyorlar.

Hala kadro kalitesinden transfer eksikliginden dem vuruyorsunuz. 

Çevrimiçi Samet Demir

Tutturdunuz oyuncu kalitesi diye. Senelik 6 milyon euro alan 2 adam var takimda. Diger oyuncularda 1-1.5 milyon euro alti alan da pek yoktur.
Senelik 3.5 milyon euro alan stoperi gorduk dun.
Bizim 4 yedigimiz Ajax'i dun Slavia Prag elinden kacirdi berabere kaldi. Viktoria Plzen Frankfurt'la berabere kaldi.
Plzen ve Slavia Prag'da Mbappe falan var da bizim haberimiz mi yok?

Yasli, bitik, modern futbola uymayan adamlardan kurulmus agir, temposuz, Avrupa'ya gore berbat bir kadro kurduk.
Devre arasindan beri bonservis bedeli olarak bir 30 milyon euro civari harcamisizdir. Maas butcesi de baya yukari cikti.
Bizim harcadigimiz paralari bir Hollanda, Belcika, Norvec takimina ver sonra gor nasil top oynayan bir takim yaratiyorlar.

Hala kadro kalitesinden transfer eksikliginden dem vuruyorsunuz.
Resmen hikaye yazmışsın. Gerçekleri gördüğünü zannedip hayal aleminden yazıyorsun. Bak ben sana daha uç örnek vereyim. Git porto, Benfica, sporting oyuncu maaşlarına falan bak. Hatta bir başka örnek daha vereyim x oyuncuya Benfica ve bizim ligden bir takım teklif yapsın. Benficanın 600k maaş teklif ettiği adama sen 2 milyon dan aşağıya teklif veremezsin. Verirsen adamın tercihi olmazsın. Gider senin üçte birini teklif etmiş Benfica ya imza atar. Bazı konularda haklısın ligimiz Arap liglerinden hallice de. Kulüp kültürümüz övdüğün çoğu takımdan daha büyük. Sende bir karmaşa var. Bunu çözümlemelisin bence. Avrupa ülkelerine (özellikle İskandinav) bu kadar aşkla bakıp kendi ülkeni aşağılayamazsın. Alttan alta sürekli vuruyorsun. Gözümüzden kaçmıyor bu durum. Yazdıklarını biraz tartarsan yerinde olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu kalitesi farkı yapacak bir şey yok herkes herşey 1 senede düzelsin  istiyor ama o işler maalesef öyle olmuyor bir geniş kadro oyuncu gönderdin hala daha gönderecek bir ton oyuncu var
Benim takımdan da hocadan da ümidim var. Yeterki destek verip sabredelim. İstiyoruz ki hoca gelsin sihirli değnekle takıma etki etkisin. Yedekten giren adam da hemen gol ve asist yapsın. Keşke olsa kim istemez ama isterken gerçekleri de görmek lazım.

Çevrimiçi Serdar3444

Benim takımdan da hocadan da ümidim var. Yeterki destek verip sabredelim. İstiyoruz ki hoca gelsin sihirli değnekle takıma etki etkisin. Yedekten giren adam da hemen gol ve asist yapsın. Keşke olsa kim istemez ama isterken gerçekleri de görmek lazım.

Yıllar sonra Avrupa'nın üst takımları ile kora kor oynayacak kondisyona geldik, Frankfurt bizi ezer diyenler vardı, çok güçlü oynuyor felan dediler ama ben öyle bir takım görmedim karşımızda, tek oyuncular Marmoush'tu, klas adam, adamı bir türlü durduramadık... Bence de çok güçlü oynadık... Bu futbol iş yapar, sonraki maçlarda zaten göreceğiz...

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllar sonra Avrupa'nın üst takımları ile kora kor oynayacak kondisyona geldik, Frankfurt bizi ezer diyenler vardı, çok güçlü oynuyor felan dediler ama ben öyle bir takım görmedim karşımızda, tek oyuncular Marmoush'tu, klas adam, adamı bir türlü durduramadık... Bence de çok güçlü oynadık... Bu futbol iş yapar, sonraki maçlarda zaten göreceğiz...
Oyun olarak dünkü maçta hiç düşmedik mesela, Ajax maçında bunu hissetmemiştim. Hep söylediğimiz yenilirsek de savaşarak yenilelim diyorduk dünkü maçta onu yaşadık.

Şu durumda eleştirenleri de anlıyorum ama maksadını aşan tepkilere anlam veremiyorum. Hocada bu duruma sitem etmiş. Hayatımda böyle birşey görmedim demiş. Sonuna kadar haklı.

Bu turnuvada başlı başına zaten şanssızlık hakim. Fikstür olsun, oynadığımız takımlar olsun. Biz hem en zor fikstürü çektik, hemde ilk maçlarımız hep en iyi takımlarla.

Etiketler: