UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt
UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt Tarih : 03.10.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : John Beaton - Daniel McFarlane - David McGeachie - Christopher Graham VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt  [Okunma sayısı 13110 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Çevrimdışı Talisca1903

mario'mu baş edecek onunla yapma abi :D
tekniği var adamın hücumda topu tutabilecek istasyon lazım git gelli oyunda anamızı ağlatırlar

Çevrimiçi ulumemo

Ulan 2 mm’den ofsayt bozuluyo top dönüyo bombok bi penaltıdan geriye düşüyoruz. Moral bozukluğuyla 2 yi yiyoruz lan her avrupa maçı bu çileyi çekmek  farz mı ne günahımız vardı.

Çevrimiçi levitate

koyacaz rahat ol en azından berabrlik alacağız

şu maçtan beraberlik çıkartsan onun gazıyla antep'i yatarak yenersin keşke olsa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Sol bekleri çok kötü oradan geliyoruz adam mal mal bakıyor, sadece hormonlu, biraz daha işlesek birşeyler olacak gibi

Çevrimdışı Talisca1903

3-0 lık benfica maçındaki gibi 2, yarı neşteri vuracak hoca yok yine 60 dk beklerse kusura bakmasın benim gözümde eksiyi yer

Çevrimiçi levitate

3-0 lık benfica maçındaki gibi 2, yarı neşteri vuracak hoca yok yine 60 dk beklerse kusura bakmasın benim gözümde eksiyi yer

semih dışı hamle imkanı yok ki, ona da takmış kafayı anlamıyorum

değişiklik bişi yok zaten bence masuaku bile top oynuyor, tek arıza muçi
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Hep aynı noktaya geliyoruz Ndour ve Mario ile zaten dolu olan ortasahayı şişirdik ne adam eksiltecek ortalığı karıştıracak bir kanat aldık ne de forvete alternatif bir oyuncu. Bir tek Rafanın ayağına bakıyor bütün takım. Weghorstu bari alsaydık kanat almasak da karıştırırdı fiziken zorlardı böyle rakipleri hiç olmazsa

Çevrimiçi Serdar3444

Mario girip topu ezip durmazsa bir şey olacak gibi, Mert'te tam sakatlanacak günü buldu, böyle olacağı belliydi, 3 kuruşa bir yedek kaleci alamadılar, kale boş

Çevrimdışı Talisca1903

Sol bekleri çok kötü oradan geliyoruz adam mal mal bakıyor, sadece hormonlu, biraz daha işlesek birşeyler olacak gibi
kim işleyecek rashica mı? mario şart başka da adam yok zaten

Çevrimdışı Zafer55

Oldukça şanssız olmakla beraber; Gayet iyiyiz.

Çevrimiçi levitate

heriflerin tek olayı tempo ona da ayak uydurmayı başardık ilginç
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

semih dışı hamle imkanı yok ki, ona da takmış kafayı anlamıyorum

değişiklik bişi yok zaten bence masuaku bile top oynuyor, tek arıza muçi
kanatları hwmen yenilerim ayağına top yakışacak adam lazım

Çevrimiçi levitate

kanatları hwmen yenilerim ayağına top yakışacak adam lazım

devre arası max 22 yaşında saatte 90'la gidebilen melez kanatlar almak elzem
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

devre arası max 22 yaşında saatte 90'la gidebilen melez kanatlar almak elzem
brezilyalı istiyorum balkanlara bulaşmasınlar

Çevrimiçi levitate

brezilyalı istiyorum balkanlara bulaşmasınlar

aslında onu geçtim bize yerli ve milli kerem aktürkoğlu v2 lazım, şu oğuz aydın keşke bize düşseydi salak gibi fbye gitti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Monza

Ersin dememe kalmadı 2 de onun yüzünden oldu. Ersin ile acil vedalaşmak lazım. Arkadaşa rağmen şampiyon olduk biz ne büyük takımız.

Yaz boyunca transfer listesi yaptığımız günlerde ben hep bunu söyledim. İlk ihtiyaç yedek kaleci idi. Sol açıktan da önce. Tabii ki sol açık lazım, hatta sağ açık ta lazım, ve de bek te lazım. Ama önce yedek kaleci alınmalıydı. Neden oynamıyor bilmiyorum ama Mert sakatlandı 3 ay oynamayacak deseler, yandı gülüm keten helva. Takımda bir değil 2 tane sol açık olsa nolacak o saatten sonra, kalede Ersin olduktan sonra.

Çevrimdışı Talisca1903

uyuyan hoca 3. yemeden uyanacak mı bakalım muçiyle rashicayla savunma yaptığını mı sanıyorsun

Çevrimdışı ferdi1903

Niye Mıçı falan kullanmıyor duran topları

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

(Küfür Yasak)₆ kaç golün var sanki oradan ölü yaprak deniyo bana
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Niye Mıçı falan kullanmıyor duran topları

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
topa vuramıyorki oda kız gibi şutlar taliscayı özledim

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı 38life

Bir Beşiktaş taraftarı olarak tehlikeli bölgelerde frikik kazandığımızda içinizde hiç heyecan oluşuyor mu? Benim nabzım kendi yarı sahamızda pas yaparkenkiyle aynı oluyor. Böyle olmamalıydı.

Etiketler: