UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17841 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimiçi blackeagle35

Bu kanat yapısıyla hiçbir şey olmaz önlü arkalı

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

mert leş ya harbiden kaleci alın takıma

2 ayda bir epik kurtarış yapıyo diye şunu çekiyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Hoca rakiplerine çok güzel bir mesaj verdi. Hatta bu mesajın fragmanını samsunda vermişti bize!!! Önde basan bu takımı delik deşik eder…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Bu yeni formatta averaj çok çok çok önemli. Bunu yapılan simülasyonlarda görüyoruz. Lig tamamlandığında tekrar görücez ve bugünü anıcaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İki senedir Avrupa'da oynadığımız bütün maçlarda Masuaku'nun içinden geçtiler. Brugge'ü Lugano'su Bodo'su Ajax'ı, açın yediğimiz golleri izleyin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Sana bir şey diyim mi. Eğer tek bir maçta daha onana musrati merkezi+ solda rafa forvet arkası gedson ile çıkarsa o güruha ben de katılacağım. 3.cü kez yaparsa bunu bu artık aptallık olur ve benim bu kulüpte aptala tahammülüm yok kimsenin de olmamalı.

Olur tamam. Ben de istifa derim. Emredersin.

Çevrimiçi tolga1903

40 yaşındaki kaleciye isabetli şut çekemedik. Şu gods da sağ kanat bizim rashica'da... Neyse dediği gibi arkadaşların burayı salmamız lazım biz fb gs gibi derinlikli kadro değiliz 3 puanı al çekil kimden nerden nasıl alırsın bilmem braga'yı depte yenen tel aviv'i yenmesi de çok mümkün görünmüyor bu takımın

Çevrimdışı murat baltacı

Herşeyi geçtim hoca saçmaladı defans saçmaladıda bizim kondisyon ne ara bu hale geldi adamlar deli gibi basıyor bizimkiler izliyor skordan bağımsız bir durum oyunun başından beri böyle
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

takımdaki diğerine gidişi çok net ortaya çıkardılar
rezillik

Çevrimdışı bjkozy

36 takim arasinda ilk haftayi sonuncu bitirme gururunu bize tattirdigi icin van bronkhorst ve oyunculara tesekkurler

Çevrimdışı murat baltacı

Masuaku dört olunca anladı geçilince gol olduğunu basıyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Olur tamam. Ben de istifa derim. Emredersin.

Demezsen deme sadece aptallık olduğunu kabul etsen de yeter.

Çevrimiçi sEuL

Bizim gecen hafta Caner'e yapamadigimizi adamlar Masu ile Svenson'a yaptilar 80 dakika boyunca.

Çevrimiçi tolga1903

36 takim arasinda ilk haftayi sonuncu bitirme gururunu bize tattirdigi icin van bronkhorst ve oyunculara tesekkurler

3 hafta daha sonuncuyuz puan tablosuna bakmamanı öneririm 4.haftaya kadar

Çevrimdışı Talisca1903

40 yaşındaki kaleciye isabetli şut çekemedik. Şu gods da sağ kanat bizim rashica'da... Neyse dediği gibi arkadaşların burayı salmamız lazım biz fb gs gibi derinlikli kadro değiliz 3 puanı al çekil kimden nerden nasıl alırsın bilmem braga'yı depte yenen tel aviv'i yenmesi de çok mümkün görünmüyor bu takımın
deneme yapmaın kardeşim başka bir şey istemiyorum madem almadı kanat yönetim semih sol rashica sağ mecburuz rafayı 10 dan ciroyu forvetten alma en azından bir oyun ezberimiz vardı onun içine etme

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Umarim bir iki aylik sakatlanmissindir Musrati, bu noktaya getirdiniz bizi artik.

Çevrimdışı 38life

İki senedir Avrupa'da oynadığımız bütün maçlarda Masuaku'nun içinden geçtiler. Brugge'ü Lugano'su Bodo'su Ajax'ı, açın yediğimiz golleri izleyin.

Ama bana Masuaku yeterli, başka transfere gerek yok demişlerdi?  :alala: Öyle değil miymiş?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

gedson ortada her yeri kapatıyordu aldık oradan bozduk ayarını rafa 10 numrada akıyordu koyduk sola hapsettik etkisizleştirdik sprinter kanat yok semihi kestik

Çevrimiçi Serdar3444

Salih Uçamayacak, geç kaldın Hocam

Çevrimiçi sEuL

Ama bana Masuaku yeterli, başka transfere gerek yok demişlerdi?  :alala: Öyle değil miymiş?

Yalan yok, Avrupa icin fazla iddiali degillerdi o arkadaslar.
Ligi "idare ederiz" demislerdi.
Ismail Koybasi ile falan sampiyon olmus takimiz, Masu ile neden olmayalim canim

Çevrimiçi Sinan66

karizmamiz çizildi
takim dikis tutmaz artik
geçmis olsun

gs'ye 5 (iki aydir goygoy yapiyoruz), lugano'ya 5 atmak bize yaramadı asiri rehavet oluştu eksiklerimizi görmemize engel oldu

hoca da biraz kasindi bu maçta

bakalim nasil bir reaksiyon gösterecez. iyi yönde mi kötü yönde mi

Etiketler: