UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17994 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Onanayı izleyeni de onaylayani da getireni de...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı bjkozy

Çevrimiçi sEuL

Yapacaginiz isi (Küfür Yasak)₄ sizin teknik ekip

Çevrimdışı Talisca1903

al şimdi ne yapıyorsan yap bu saatten sonra

Çevrimiçi Samet Ç

hoca uyuyorsun şu onanayı nasıl çıkarmazsın 3 oldu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Takımın seviyesi ortaya çıkıyor derken bunu kastediyorum işte. Karşına doğru düzgün bir takım gelince senin o ligde "ooo bu harika oyuncuymuş" dediğin oyuncuların aslında o kadar da üst seviye olmadığı ortaya çıkıyor. Aynısı hoca için de geçerli.

Çevrimiçi hasankale

Bir takımın Mentali nasıl bu kadar zayıf olabilir.

Çevrimdışı bjkozy

Liginde bile ortalarda surunen takimdan fark yiyoruz

Çevrimdışı KartalınGücü

Ajax bizi zaten yenerdi de bu rezalet hocaya yazar.

Çevrimiçi levitate

mert'in atlayışa bak çok rahat tutarmış bunu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Umutcan Kaya

hoca ajax’ı gözünde fazla büyütmüş, kafa tutmak yerine sistemi değiştirdi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Her korner ön direğe yeter ya yeter
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

Bu masuaku sezon başından bu yana tek başarılı duran topu yok ısrarla kullanmaya devam ediyor!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

yani feyenoord'da seni çok yenmiş olabilirler de niye böyle kapanıyorsun anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

Beyler onanalık bir durum yok bu takımın kalitesi bu kadar anlayın bunu

Çevrimdışı qp 383

Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Ulan 3 oldu bunlar halen degisiklige gitmiyorlar, inanamiyorum.

Musrati ve Onana'yi izleyin yedigimiz gollerde, herifler resmen yuruyorlar.
Cildirmak uzereyim

Çevrimdışı 38life

Bir takımın Mentali nasıl bu kadar zayıf olabilir.

Avrupa maçlarında en sevmediğim şey bu benim. Anlamsız, yersiz, saçma sapan o gerginlik var ya. Ben 34 yaşındayım. Kendimi bildim bileli böyle. Avrupa maçlarında saçma sapan bir gerginlik var hep.

O yüzden bu yeni format bizim için iyi bence. Daha çok maç yapacağız. Yenilelim, yenelim. Fark etmez. Bol bol maç yapalım bu seviyede. Seve seve alışacağız bu seviyeye.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Beyler onanalık bir durum yok bu takımın kalitesi bu kadar anlayın bunu
alakası yok takımın here yerini bozarsan olacağı budur çok saçmaladı hoca dahada müdahale etmiyor

Çevrimiçi tolga1903

Takımın seviyesi ortaya çıkıyor derken bunu kastediyorum işte. Karşına doğru düzgün bir takım gelince senin o ligde "ooo bu harika oyuncuymuş" dediğin oyuncuların aslında o kadar da üst seviye olmadığı ortaya çıkıyor. Aynısı hoca için de geçerli.

Niye o zaman sosyal medya şu bu diye demogiji yapıyorsun sıçtı işte ilk 11 ile sıçtı ikinci yarı sıçtı niye elestireni eleştiriyorsun 3 0 oldu diye mi? Hocanın bildiği var yazanı eleştir hocayı elestirene saldiracagina

Çevrimdışı celiker1

Onana hiç bir maçta ilk 18 de bile olmamalı,Rafa kanada atılmamalı,Semih ilk 11 başlamalı! Durup dururken 3 maçtır sezon başı işleyen kadromuzsan vazgeçtik😔
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: