UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17958 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Serdar3444

Acilen
Onana- Salih
İmmobile -Mustafa
Rafa ortaya
Gedson sola
Gerekiyor, maç kopacak

Çevrimdışı mellfred

mustafa’yı aşar bu maç
inanılmaz amatör hatalar

Çevrimdışı Talisca1903

Ah be Mustafa

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
jim denen bebeyi faulle bile durduramadı şimdi çıkmazsa çok yara alacak

Çevrimiçi hasankale

Ya ben şimdi anlamadım çok büyük yetenek denilen Mustafa kardeşimiz gerçekten bu arkadaş mi ??

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gerçekten az eforla biraz rotasyonla skoru tutuyorduk.
Mertin gereksiz bir degaji yüzünden golu yedik.

Mustafanin hic kondisyonu yokmuş.

Her macı full oynayabilecek bir takım rotasyonumuz yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mustafa nin bu kadar kondisyonsuz olması inanılmaz. Maalesef bu haliyle 2. yarıya çıkmamalı, koordinasyon bitik olduğu için çok rahat ikinci sarı ve kırmızı görürse kendisi için yıkım olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'u kendi yerine çek Rafa'yı da Semih ve İmmobile at sahaya döner maç gereksiz büyüttü Ajax'ı gözünde çift 6'ya gerek yoktu hemde iki tane statik çift 6'ya hiç gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

hoca 20 dk da yapmalıydı değişiklikleri bu kadar beklemye gerekyok tek hücüm opsiyonumuz rafa yada gedsonun ceza samızdan rakip ceza sahasına kadar dripling yamasıydı
niye abicim y en önemli maçlarda böyle abuk sabuk olmayacak işlere giriyoruz

Çevrimdışı Culpable

Mustafa bu performans ile Bal liginde 11 oynayamaz ama bizde ilk 11 cikmis

Çevrimdışı murat baltacı

Sorun Mustafa'da degil, iki pas yapamiyoruz gormuyor musunuz?
Orta saha diye birsey yok, iki tane tank gibi adami yanyana koymusuz kosamiyorlar, sozde cok teknikler ama oyunda kuramiyorlar, tek yaptiklari her topu Gabriel ile Felix'e atmak.
Sorun hem Mustafa hem onana hem rafanin solda olması Mustafa bu kondisyonla işi zor onanadan kurtulamadık en kritik maçta bu hatalar olmaz
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi blackeagle35

Rashica da sahada yok. Bu takıma napıp edip kanat ve santrafor ya da en azından kanat forvet almalıyız. Çok kopuk ve yavaş oynuyoruz, sezonun aksine. Hocanın Hollandalı olmasının dezavantajı sanki bu. Fazla saygı duymuş rakibe. Bek falan da lazım ama hücuma ekleme yapmak zorundayız.

Çevrimdışı Talisca1903

Gerçekten az eforla biraz rotasyonla skoru tutuyorduk.
Mertin gereksiz bir degaji yüzünden golu yedik.

Mustafanin hic kondisyonu yokmuş.

Her macı full oynayabilecek bir takım rotasyonumuz yok.
rafanın verdiği pasta resmen kustu sahaya o kadar güçsüzmüş ki ne yapıyor bunlar idmanda

Çevrimdışı Savaş

Niye kendi oyunumuzu oynamıyoruz anlamiyorum. Yenilirsen de öyle yenil.

Onana / Mustafa > Semih / Immobile

Gedson geri, Rafa ortaya. Belki biseyler değişir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Kadroyu beğenmedim çekincelerim var ve bu mustafa ile ilgili değil. Mustafa bu takımın yedek forveti elbet bir yerde oynayacaktı as olan 34 yaşında çünkü. Ama bu rafa'nın sola atılma olayı bize iyi gelmedi lugano maçında delik deşik ettiler masuaku'yu. Gedson veya onana'nın deli gibi sürekli solu savunmasi gerekecek ayrıca gedson onana ve musrati demek solda rafa sağda rashica demek resmen 1 veya 2 kişiyle hücum edeceğimiz anlamına gelir ki gol bulmak ilk önceliği değil belli ki gvb'nin. Umuyorum düşündüğü şey farklıdır hocanın ve sahaya yansır yoksa çöpe atılmış en az 45 dakikaya sahip oluruz.

Ben sadece Beşiktaş taraftarı bir futbol izleyicisiyim. Gvb'nin yardımcıları ise bu işten ekmek yiyen insanlar. 2 kişiyle hücum ediyorsun iğrenç bir futbol ortaya koydun golü de yedin. Fantezi arayacaksan bile takımın alışılagelmiş dizilişini bozmadan arayacaksın elindeki en değerli forvet arkasını sol tarafta traore takip ettirerek değil bırak semih yapsın o işi. Sadece mustafa konusunda yanıldım buralar çok uzak ona henüz eyüp maçında dene kayseri maçında koy ama ajax stoperlerine meze etmeseydin çocuğu.

Çevrimdışı BlackEagle16

Gedson ve rafanin yeri sabittir değişmez net bunu hoca görmüştür inşallah bidaha denmez umarim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

alır geliriz maçı

Çevrimdışı mellfred

mustafa rafadan aldığı topu geri rafaya bıraksa golü atacaktık
bizim gençler (hepsi) cin olmadan adam çarpma peşinde

Çevrimdışı BlackEagle16

Yapılması gereken net değişiklik budur
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sorun hem Mustafa hem onana hem rafanin solda olması Mustafa bu kondisyonla işi zor onanadan kurtulamadık en kritik maçta bu hatalar olmaz
Lig formatında 8 maç varken neden en kritik maçımız oluyor.

Pazartesi Kayseri deplasmani, perşembe Franfurt ile içeride maç var. Sonrasında da pazar Antep deplasmanina gideceğiz.

Benim için Kayseri ve Antep deplasmanları da en az bu maç kadar önemli.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hani elinizde kalan simiti kuşlara atarsınız da güvercinler yanlarına kadar düşen simiti  kıçını kaldırıp alana kadar serçeler pir diye alıp kaçar ya, işte o iki güvercin Musrati ve Onana

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson ve rafanin yeri sabittir değişmez net bunu hoca görmüştür inşallah bidaha denmez umarim
bir sonraki deneme aptallık olur çünkü sadece aptallar her yaptığı hatayı tekrarlayarak doğru sonuç vermesini bekler

Çevrimiçi sEuL

Gio hoca maca iyi hazirlanamamis ve bir onceki maclardan pek ders cikaramamis.

Rafa'yi sola cekerek bizim en etkili oyuncumuzu birkez daha etkisiz hale getirdik.
Gedson'u onde prese zorlayarak enerjisini tukettik ve bu presten hicbir sey elde edemedik.
Arkasina iki tane tanki koyarak rakibin cok kolay bir sekilde orta sahayi gecmesini izledik ve topu hic tutamadik.
Mustafa'yi elestirenleri anlamakla beraber hocayi bu cesaretinden dolayi tebrik ederim.
Mustafa adina cok iyi bir deneyim bugun pek gununde olmamasina ragmen ama 45 dakika bizim ceza sahamizin onune kadar adam kovaladigini da unutmamak lazim.

Çevrimdışı Talisca1903

mustafa rafadan aldığı topu geri rafaya bıraksa golü atacaktık
bizim gençler (hepsi) cin olmadan adam çarpma peşinde
bitti orada tutup geriye verecek gücü yok çok yanılttı beni sıfır kondisyonmuş çocuk

Çevrimiçi kartalizma190399

Yedek forvet lazim degil mustafa vardi hani? Bek orta saha tutturacagimiza kanat ve yedek forvet almaliydik.
Mesele sadece mustafa ve onana'nin yetersiz olmasi da degil. Takimi degistirerek kendi oyuncularina da rakipten cekiniyorum mesaji veriyorsun. Rafa'yi sola atarak onu da bozuyorsun.
Avrupa maclari bu sekilde olacaksak degil ilk 8 ilk 16 da hayal olur.
Devrede mustafa onana cikar semih immobile girer belki birsey olur.

Etiketler: