UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş Tarih : 22.08.2024 Saat : 21:30 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Morten Krogh - D. Wollenberg Rasmussen - Steffen Bramsen - Mikkel Redder

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13320 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Çevrimdışı c3c2k

Emirhan formayi bir daha Colley'e birakmaz sanki.
Derken Gedson atti. Manuel Fernandesin Torreira'nin tirnagi olamaz bazilarinin gozunde ama olsun.
Kimse Geds9n gol atamaz demedi. Ama gol attı diye de Manuelin önüne geçemez. Gedsonu kıymetli kılan yasinij genç ve potansiyelinin olması. Ha bu potansiyel usta ellerde değerlenir ki ins öyle olur bize kupalar kazandirir, güzel paralar kazandırır. Mücadelesi, enerjisini takdir ediyorum zaten ama oyununu da olgunlastirmasi lazım.

Çevrimiçi Kartal Ç

bu hakem kendi liginde şu sarıyı gösteremez.

Çevrimiçi tolga1903

Ben olsam kazanan yapıyı lugano için bozmazdım. Rafa'nın tüm hücum etkinliğini bitiriyor onu sol kenara almak. Masuaku'ya sol koridoru bırakıyoruz tamam ama mesela bu maç canı hiç oynamak istemiyor belli yaptığı ortalardan görmediği pas opsiyonlarından. İşte bu yüzden bu adam güvenilmez adam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç başından beri Masuaku'nun ve Rashica'nın kulaklarını çınlatıyorum. Aksayan yerlerimiz belli. Artık bir hamle görelim. Bak adamlar solumuzu otoban yaptılar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi hasankale

Rakip hücum yaparken izleme huyumuzdan bir türlü vazgeçemiyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

endor rafa ciro iyi svenson bir 10 dk bayağı zorlandı rashica etkisiz maçın ilk yarıdaki en iyisi gedson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumdaki son pasları daha dikkatli atarsak iyi bir sonuç çıkarabiliriz.

https://x.com/Besiktas/status/1826700248502468908

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

sol bek kanat diye yirtindik burda rafa silvayi kanada atinca etkinligi kayboldu onun en iyi mevkisi forvet arkasi delici ozelligi.

Rasitsa ilk 11 icin yeterli degil masuaku cani isterse oynuyor kabak gibi ortaya cikiyor eksiklerimiz.

Musrati n dour ayni anda sahada olmuyor.

2.yari n dour cikmali sari karti var yerine semih girmeli semih kannat rafa forvet arkasi gedson musrati geride.

Çevrimdışı Talisca1903

gedsona sola yakınlştırıp rafayı ortaya çekmek gerek

Çevrimdışı mellfred

yediğimiz gol rakibin zemin alışkanlığı ile geldi
ilerde top kapamayışımız hızlı atak yememizde etkili oluyor
rafa’nın yeri göbektir solda etkisizleştirmek saçma
rachica etkisiz

Çevrimiçi tolga1903

gedsona sola yakınlştırıp rafayı ortaya çekmek gerek

Ben olsam direk musrati'yi çıkarırım devre arasında. Adamlar onu hedefliyor top bizdeyken ve sayısız top kaybı yaptı, ndour da yapabilir onun al verlerini. Hücuma +1 koymak ve rafa'yı immobile'ye yaklaştırmak gerek muçi olur semih olur biri girmeli

Çevrimiçi kartalizma190399

Takim olarak iyiyiz ama rafa silva ve rashica iyi degil.
Rafa silva kanatta iyi hissetmiyor belli, rashica da hic gununde degil.
Mac semih'i cagiriyor. Masuaku'yu begenmeyenler olmus da cok yanliz birakiyoruz. Rashica'nin yardimini rafa yapmiyor, gedson'un da sag tarafa verdigi destegi ndour veremiyor maalesef.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Belki linç yiyeceğim ama Ndour aradığımız orta saha değil.
Biraz daha ısıran bir oyuncu almalıydik. Musrati ile Ndour orta sahada topla oynayan takıma baskı kuramaz. Is tamamen hamal Gedsona kalır ki bir yerde o da patlar.

Çevrimiçi sEuL

N'doer umarim tam hazir degildir, ilk yaridaki goruntusu bence pek ic acici degildi.
Ozellikle dikkatimi ceken bir pozisyon vardi, Rafa'nin rakip ceza yayi cevresinde kaptirdigi toptan sonra, Rafa oyuncuyu bizim ceza yayimizin uzerine kadar kovaladi. N'doer ise Rafa'dan daha onde olmasina ragmen resmen Cenk jogging'lerinden birini atiyordu yavas yavas. Dedigim gibi, umarim hazir olmadigi icin fazla zorlamiyordur kendisini, yoksa bu sekilde bazi arkadaslarin dusundugu gibi cok aglayacagimizi hic sanmiyorum sene sonunda.

Takim olarak ilk yarida vasattik, ne iyi nede kotu.
Top rakipteyken, Musrati - N'doer ikilisi ile rakibi karsilama konusunda sikintilarimiz vardi. Pek baski yapamadik ve bi sertlikte ortaya koyamadik, neticesinde rakip cok rahat bir sekilde orta sahamizi gecip ceza yayimiz cevresinde bitiverdiler hemen.

Dusundugumuzun aksine, top bizdeykende Musrati ve N'doer gibi ayaklarimiz olmasina ragmen pek organize olamadik ve pas yapamadik. Rakibi acma konusunda sikintilarimiz var, Rafa'da gununde olmadigindan siradanlasiyoruz biraz.

Çevrimdışı Talisca1903

rashica çalım atamadığı ve adam geçemediği için tıkanıyor sağ kanat hücumda extra işler yapamazsan nasıl olacak bu işler

Çevrimdışı CemMert

Ndour ve musrati ikilisi çok yumuşak kaldı. Yürüyerek geçiyorlar orta sahayı.

Çevrimiçi tolga1903

Gedson'u merkezden ileri taşıyıp onun rakibe merkezdeki yıldırıcı baskısından uzaklaştırınca istersen arkasına ndour musrati salih koy daha defansif takım olmuyorsun. Hücumda da -1 yazıyor bu sana üzerine rafa'yı kaleden uzaklaştırıyorsun. Rafa biraz göbeğe geleyim dese sol koridor masuaku'ya kalıyor ki o daha büyük sıkıntı. Şu takıma doğru düzgün bir kanat oyuncusu gelsin artık lütfen

Çevrimiçi sEuL

Belki linç yiyeceğim ama Ndour aradığımız orta saha değil.
Biraz daha ısıran bir oyuncu almalıydik. Musrati ile Ndour orta sahada topla oynayan takıma baskı kuramaz. Is tamamen hamal Gedsona kalır ki bir yerde o da patlar.

Katiliyorum. Iki oyuncuda cok duragan oynuyor ve bu oyuncularla rakibi pres ile bunaltmamiz yada baski yapmamiz pek mumkun gibi gorunmuyor. Gedson konusundada hem fikiriz, resmen adami saha boyunca kosturup duruyoruz ve takimin butun pres yukunu tek basina kaldirmasini bekliyoruz.

Çevrimdışı CemMert

Rafayı her izlediğimde hayranlıkla bu bize nasıl geldi diye düşünüyorum inanılmaz topçu

Çevrimdışı KartalınGücü

Kazanan takımın düzenini bozmasaydık keşke

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: