UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş Tarih : 22.08.2024 Saat : 21:30 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Morten Krogh - D. Wollenberg Rasmussen - Steffen Bramsen - Mikkel Redder

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13329 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 22.08.2024
Saat : 21:30
Stadyum : Stadion Letzigrund
Hakemler : Morten Krogh - D. Wollenberg Rasmussen - Steffen Bramsen - Mikkel Redder
VAR: Rob Dieperink - Erwin Blank
Yayın : S Sport Plus

Çevrimdışı mellfred

22’sinde şugano deplasmanı var biz niye 18’i gecesi maça çıkarılıyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

22’sinde şugano deplasmanı var biz niye 18’i gecesi maça çıkarılıyoruz
Oda birşey mi gsnin önümüzdeki hafta lig maçı ertelendi :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Ayni kadro devam.

Mert
Svensonn    Paulista   Omar       Masuaku

Al musrati  Gedson

Rasitsa                  Rafa            Semih

Immobile

Çevrimdışı BlackEagle16

Ayni kadro devam.

Mert
Svensonn    Paulista   Omar       Masuaku

Al musrati  Gedson

Rasitsa                  Rafa            Semih

Immobile
Omar yerine Emirhan denenebilir diğer kisimlaar aynı devam seriye devam umarım bol gollü kazandığımız bir galibiyet daha izleriz. Bu ara yediğimiz gollere takilmiyorum yeterki bir fazlasını atıp kazanalım kadroda özgüvenin yükselmesi bizi iyi yerlere getirecek
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Ravenman

Luganonun hocası boş boş konuştu yine.

Güzel bir galibiyetle bunları yerin dibine sokacaz inşallah.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Era

İntikamımızı alacağımızı düşünüyorum. Sizce bu maçta ilk 11'imiz nasıl olmalı?

Çevrimiçi mayguntr

İntikamımızı alacağımızı düşünüyorum. Sizce bu maçta ilk 11'imiz nasıl olmalı?
Gs/Samsun maclarinin 11i direkt bence.

Çevrimdışı mellfred

ben hafif rotasyon bekliyorum salih muçi emirhan 11 başlayabilir

Çevrimiçi Necmi

ben hafif rotasyon bekliyorum salih muçi emirhan 11 başlayabilir
play-off maçındamı

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın maçı varken uyuyan renklidir 😁

Çevrimiçi Samet Ç

stoperde Emirhan oynar gerisi aynı olur kadronun iyi sonuç alırsak ikinci maçta rotasyon olur

Çevrimdışı Era

stoperde Emirhan oynar gerisi aynı olur kadronun iyi sonuç alırsak ikinci maçta rotasyon olur

Özellikle orta alanda çok tehlikeli top kayıpları yaşıyoruz. Bu kayıpları karşılayacak iyi stoperlerimiz maalesef yok. Hücum konusunda çok iyi durumdayız ama futbolda atmak zor yemek kolaydır. 15 isabetli şutun hepsi de kaçabilir ama sadece yaptığımız basit bir hatadan yediğimiz golün telafisi olmaz. Umarım bu sıkıntılı mevkilere taze kan yakın zamanda bulunur yada ona göre bir taktik geliştirilir.

Çevrimiçi Samet Demir

İçimden bir his Muci 11 başlayacak diyor

Çevrimdışı Era

İçimden bir his Muci 11 başlayacak diyor

Bence oynamaması çok saçma. Geçen sene Messi olsa kendisini gösteremezdi. Sen istediğin kadar iyi bir topçu ol attığın pası karşılayamayan bir takım varsa yada sana pas atmayan bir takım varsa tek başına ne yapabilirsin ki? Geçen günkü video aklıma geldi. Ronaldo takım arkadaşlarına uyuyorsunuz hadi canlanın biraz diyor. Takım uyuduktan sonra Ronaldo ne yapsın? Geçen sene çok kötü bir kadromuz vardı hatta alt yapıdan gençlerimizde bu sayede parladı. Böyle kötü bir kadroda da hali ile Muçi kendisi gösteremedi. Bence Muçi ilk 11'i kesinlikle hak ediyor. Geçen maçta da bunu harika bir şekilde gördük. Pozisyonu önceden sezdi ve mükemmel bir koşu yaptı. Sonrasını da biliyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence oynamaması çok saçma. Geçen sene Messi olsa kendisini gösteremezdi. Sen istediğin kadar iyi bir topçu ol attığın pası karşılayamayan bir takım varsa yada sana pas atmayan bir takım varsa tek başına ne yapabilirsin ki? Geçen günkü video aklıma geldi. Ronaldo takım arkadaşlarına uyuyorsunuz hadi canlanın biraz diyor. Takım uyuduktan sonra Ronaldo ne yapsın? Geçen sene çok kötü bir kadromuz vardı hatta alt yapıdan gençlerimizde bu sayede parladı. Böyle kötü bir kadroda da hali ile Muçi kendisi gösteremedi. Bence Muçi ilk 11'i kesinlikle hak ediyor. Geçen maçta da bunu harika bir şekilde gördük. Pozisyonu önceden sezdi ve mükemmel bir koşu yaptı. Sonrasını da biliyoruz.
Muci de de biraz form düşüklüğü var büyük ihtimalle. Bu hocaya oyuncu seçiminde güvenim tam. Emirhan da Muci de gereken değeri görecektir.

Çevrimdışı mellfred

trt’ye bak bizim değil de başağın maçını yayınlıyor
(...)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Evet hoca daha önce bahsettiğim gibi orta sahada çift pivot oynama işini ilk maçtan yaptı

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Ç

rafa silvanin etkinligi azalmaz insallah ilk defa orda deniyoruz.
hücumdayken Gedson oraya kayar Rafa serbest oynar

Etiketler: