36. Hafta Alanyaspor 1-1 Beşiktaş
36. Hafta Alanyaspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|36. Hafta Alanyaspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 18.05.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Mehmet Türkmen - İbrahim Çağlar Uyarcan - Esat Sancaktar

Samet Demir, murat baltacı, Sinan66, Monza, 38life, ulumemo ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

36. Hafta Alanyaspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 4444 defa] 36. Hafta Alanyaspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Beklenen oldu, 2 puan daha gitti. Bu maça kadar 41 olan puan kaybımız 43 oldu.

İşimiz kaldı Trabzona. Bi de Bodrumun bizim maçtan önce küme düşmesi lazım.
temmuzda açarız sezonu play offta elenip konferansa gideriz ligde de en geç kasımda havlu atarız gelecek senenin özeti

Çevrimiçi Özgür Gültekin

rashica şu çocuktan ders alsın pas nasıl doğru adama atılır 50 tane top kesiyor 49'u rakip savunmacıya çocuk 3 tane bıraktı ikisi tertemiz birinde muçi atamadı diğeri gol oldu

Çok büyük hoca hatası. Bu çocuk çok daha once oynamaya başlamaliydi.

Çevrimiçi Necmi

temmuzda açarız sezonu play offta elenip konferansa gideriz ligde de en geçe kasımda havlu atarız gelecek senenin özeti
ittamız olmayacakki kasımda havlu atalım bunlar transfer falan yapmaz aynı takımı izletiz srneye kendisi gitmek istemedikçe bu takımdan oyuncu gönderemezler

Çevrimiçi Samet Ç

ittamız olmayacakki kasımda havlu atalım bunlar transfer falan yapmaz aynı takımı izletiz srneye kendisi gitmek istemedikçe bu takımdan oyuncu gönderemezler
yine umutlu olan romantikler olur ben kurdukları orta sahaya bakacağım ona göre karar veririm şu anda hiç ümit yok Bajo falan alıp yanına da Gedson ve Rafa koyarlarsa ekim ayında 15-20 puan fark yeriz zaten

Çevrimiçi levitate

Çok büyük hoca hatası. Bu çocuk çok daha once oynamaya başlamaliydi.

felaket topçu olacak ama 6 vermişiz diye çöp
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

felaket topçu olacak ama 6 vermişiz diye çöp

Çocuk radar gibi her yeri görüyor ve çok sakin. Biraz fizik geliştirdiğinde içe katedebilen felaket bir kanat olacak.

Çevrimiçi Necmi

yine umutlu olan romantikler olur ben kurdukları orta sahaya bakacağım ona göre karar veririm şu anda hiç ümit yok Bajo falan alıp yanına da Gedson ve Rafa koyarlarsa ekim ayında 15-20 puan fark yeriz zaten
şu anda kimi alabilirler amiri belki yine kiralarlar başka kim gidecek daha kiralıklar dönecek santrafor almak zorundayız onun için bile zor yer açabiliriz

Çevrimiçi Monza

neden trabzona kaldı biz rizeyi yenebilecekmiyiz

Rize bu akşam itibariyle garantiledi. İçerde, seyirci önünde son maç olması sebebiyle bizim milyonluk sopalıklar belki kıpırdanırlar, diye umut ediyorum. Umut fakirin ekmeği...

Çevrimiçi Necmi

Rize bu akşam itibariyle garantiledi. İçerde, seyirci önünde son maç olması sebebiyle bizim milyonluk sopalıklar belki kıpırdanırlar, diye umut ediyorum. Umut fakirin ekmeği...
garantiledide bırakmazki deplasmanda beşiktaşı yenme şansı geçmiş eline taş gibi çıkar mücadele eder vitrin maçı onlar için

Çevrimdışı mellfred

Yazık oldu. Semih mevsimler sonra gol atmıştı.
semih çok atardı ama italyan eşşeği ile yugoslav  malına kurban edildi

Çevrimdışı mellfred

semih’in attığı golü izlemeden kapatmıştım maçı
iptal edilen gol de gösterir ki hücumu i neymar suarez messiden  kur şampiyonu hakemler belirler
yapıyı kıramadıktan sonra  yalan

Çevrimiçi Samet Demir

semih’in attığı golü izlemeden kapatmıştım maçı
iptal edilen gol de gösterir ki hücumu i neymar suarez messiden  kur şampiyonu hakemler belirler
yapıyı kıramadıktan sonra  yalan
Gs nin bizden üstün olduğu 2 yer var biri çok iyi golcüleri diğeride onları destekleyen hakemler var. Yapı yapı diyoruz ama bunun için üstünlük sağlayacak kadro ve yönetimin olmalı. Bizim sahada süt kuzusu oyuncularımız var, naif bir hocamız var. Durum böyle olunca yapıyı oluşturmak imkansız. Yönetim tarafına değinmiyorum bile. Sen çıkar her kongrede eski yönetime giydirsen böyle harcarlar seni. Yönetimin her mikrafonu eline aldığında seneye şampiyonuz demesi gerekiyor.

Ayrıca herkes kanat ve forvet eksikliğini dile getiriyor fakat bizim en güçsüz yanımız yerli oyuncular. Bizim çok iyi 3-4 yerli milli oyuncuya ihtiyacımız var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:41:10
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Gs nin bizden üstün olduğu 2 yer var biri çok iyi golcüleri diğeride onları destekleyen hakemler var. Yapı yapı diyoruz ama bunun için üstünlük sağlayacak kadro ve yönetimin olmalı. Bizim sahada süt kuzusu oyuncularımız var, naif bir hocamız var. Durum böyle olunca yapıyı oluşturmak imkansız. Yönetim tarafına değinmiyorum bile. Sen çıkar her kongrede eski yönetime giydirsen böyle harcarlar seni. Yönetimin her mikrafonu eline aldığında seneye şampiyonuz demesi gerekiyor.

Ayrıca herkes kanat ve forvet eksikliğini dile getiriyor fakat bizim en güçsüz yanımız yerli oyuncular. Bizim çok iyi 3-4 yerli milli oyuncuya ihtiyacımız var.
bütün kadronu yabancılardan kurabildiğin yerde yerli oyuncu çokmu gereklide eksik olsun
Kaldıki yerli oyuncu anca iyi takımda çıkar ortaya yani yerlinin iyi görünebilmesi için yabancıkarının iyi olması lazım ülkedeki en iyi yerli oyuncuları şu takıma koyda bakalım ne kadar iyileröiş görelim

Çevrimiçi Samet Demir

bütün kadronu yabancılardan kurabildiğin yerde yerli oyuncu çokmu gereklide eksik olsun
Kaldıki yerli oyuncu anca iyi takımda çıkar ortaya yani yerlinin iyi görünebilmesi için yabancıkarının iyi olması lazım ülkedeki en iyi yerli oyuncuları şu takıma koyda bakalım ne kadar iyileröiş görelim
Bizde hiç yok abi hiç, bütün takımı yabancı yaparsan böyle pısırık pısırık dururlar sahada. Ama rotasyon için ama 11 için yerli şart.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:55:49
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
semih çok atardı ama italyan eşşeği ile yugoslav  malına kurban edildi
semihin profesyonel futbolla bir alakası yok bildiğin sokak futbolu oynuyor bak aldığı toplsrın nerdeyse hepsini faulle kaybetti düzelmez çünkü hatasının farkında değil biz bir kaç sene sonra srmihin nerde olduğunu bile bilemeyeceğiz tabi hala maaş ödeyip kadroda tutmuyorsak
Yaptığı tek şey topa abanmak ne teknik bir golcü vuruşu var nede başka becerisi çalım atamıyor adam geçeöiyor sürekli faul yapıyor kafasını kaldırmıyor kitabında pas vermek diye birşey yok verkaçla kolayca geçebileceği pozisyonda onu yapmayıp üç kişinin arasına dalıyor sanki çalım atmayı biliyoröuş gibi
Böyle alt yapı fanatizminden kurtulamazsak bu adamkarı yıllarca sırtımızda taşır ve başarısız sezonlar yaşarız bunlarla baları falan gelmez nunlar futbolcu falan değil sokakta dolaş halı sahaları gez biraz iyi oynadığını gördüğün herkes bunlar kadar oynar
Biz alt yapıdaki kendini hoca sanan herkesi kovmadığımız sürece bizden birşey olmaz orda sadece eski futbolcu besliyoruz uzun yıllardır tek oyuncu çıkartamaöış adamlara hala tahammül ediyoruz
İyi bir eğitimle sahada öküze bile futbol oynatabilirsin ama kötü eğitimle yıldız yetenekleri kaybedersin
Bizse kötü eğitim bile yapmıyoruz sadece gençlere spor yaptırıyoruz  sağlıklı gençler yetiştiriyoruz diyeceğimde onu bile yapabildiklerini sanmıyorum

Etiketler: