29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray
29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray Tarih : 29.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Samet Çiçek - Çağdaş Altay VAR :

Serdar3444, kahyaoglueren, Monza, simocan, 38life ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 6775 defa] 29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 29.03.2025
Saat : 20:30
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Samet Çiçek - Çağdaş Altay
VAR : Pawel Pskit - Onur Özütoprak
Yayın :Bein Sports

Çevrimdışı mellfred

umarım italyan eşşeğiyle çıkmazlar maça

Çevrimiçi Samet Demir

isim falan gözetmiyorum ben. Telefonu ile resim/video çekmeye gelen taraftar ile sahada pısırık duracak oyuncu istemiyorum.

Şu hakem müsvettesine de gerekli cevabı oyuncu ve taraftar vermeli.

Başkanın da ağzına sağlık diyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

İnşallah hoca yine bitik ciro ile çıkmaz fizik olarak üstün gelirsek sahadan sileriz bunları
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Yağız Sabuncuoğlu: "TFF Yönetim Kurulu'nda oylama yapılıyor. Yabancı hakem için el kaldıranlar daha fazla oluyor. Hacıosmanoğlu, 'Bana güveniyor musunuz' diyor. 'Güveniyoruz' diyorlar. Başkan, 'Tamam bana güvenin. Türk hakem yönetecek' diyor. Mehmet Türkmen'i atıyorlardı, sabaha karşı değişti Yasin Kol atandı."

Yasin Kol: "İngilizce bilmiyor, maaşını nereden aldığı belli değil" gibi hakkında bir sürü iddia mevcut.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ciro derbide kendini affettirecek haberleri çıktığına göre geçmiş olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Ciro derbide kendini affettirecek haberleri çıktığına göre geçmiş olsun.
Tepki koyacak ama fiziği el vermiyor işte.

Çevrimiçi murat baltacı

Yağız Sabuncuoğlu: "TFF Yönetim Kurulu'nda oylama yapılıyor. Yabancı hakem için el kaldıranlar daha fazla oluyor. Hacıosmanoğlu, 'Bana güveniyor musunuz' diyor. 'Güveniyoruz' diyorlar. Başkan, 'Tamam bana güvenin. Türk hakem yönetecek' diyor. Mehmet Türkmen'i atıyorlardı, sabaha karşı değişti Yasin Kol atandı."

Yasin Kol: "İngilizce bilmiyor, maaşını nereden aldığı belli değil" gibi hakkında bir sürü iddia mevcut.
Bu iş hiç normal değil tetikciyi atadılar ya maçı bize verecek feneri tekrar potaya sokacaklar aynı zamanda bizede sus payı verip senelerdir olduğu gibi önümüzdeki sezonda Kasım'da havlu attıracak ve bu maçı her seferinde yüzümüze vuracaklar yada maçı gs ye verip bitik takımı Mayıs'ta şampiyon ilan edecekler.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Chamberlain yerine 100 kere Comaryo yu tercih ederim.
Muci de solda oynar.

Çevrimiçi Samet Ç

topu bırakacağız ama gesede topa sahip olarak oynayan bir takım değil kötü plan ikinci yarı başı santrafor atmak zorunda kalır

Çevrimiçi Samet Ç

rafa şapkadan tavşan çıkarmazsa gol atmamız zor

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Samet Ç

çıkardı :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

kralını yapmış gole bak komedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

toreira şu tiyatroyu biraz azalt

Çevrimiçi Samet Ç

ikidir kartları es geçiyor

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

frankowski ve erenin arkası maden ama bizde kanat yok

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi 38life

Eyvah rakip yine 10 kişi kaldı. Ayvayı yedik.

Çevrimiçi Samet Ç

mario oxlade ve rashica sizin gibi topçuların ben

Çevrimiçi Monza

Eyvah rakip yine 10 kişi kaldı. Ayvayı yedik.

Benim de ilk aklıma gelen buydu.

Son iki maçta bu konudaki performansımız faciaydı.

Çevrimiçi 38life

Muçi'nin golü seneye ofsayt değil.

Çevrimiçi Samet Ç

yediğimiz gole bak baba rakip 10 kişi kalmış adamlara hala daha topu bırakıyorsun eleştirmeyeyim diyorum ama olmuyor

Etiketler: