Ya tamam kadromuz muhtesem degil rakiplerden cok geride eyvallah da su antrenorlerin abuk subuk tercihleri de harbiden bikkinlik veriyor artik.
Tek tercihle adam en iyi 8 numaramizi 10 numara’ya cekip verimsizlestiriyor, acik ara 10 numara’da en iyi olan oyuncumuzu kanada atip defalarca orada cuvallamasina ragmen oraya cekiyor, bir diger 10 numara’yi da sol aciga alip hem onun tepki gormesini sagliyor hem sol kanadimiz felc oluyor. Israrla 4-2-3-1 oynayacaksak oraya koyarsin Rashica, Can Keles veya en kotu ihtimalle Chamberlain’i.
Hayir, madem kanat oyuncularimiz guvenilir degil oynatmak istemiyorsan o zaman vazgec su formasyon’dan. Besiktas herhangi bir anda 4-2-3-1 disinda bir dizilisle oynarsa kume duser diye bir madde var da haberim mi yok? Yillardir ayni terane, biktim vallahi.
O zaman cik 4-3-1-2’yle, koy Rafa’yi 10 numara’ya at Semih ve Immobile’yi santrfora. Semih hazir degilse koy Mustafa’yi. Bayildigimdan degil, ama en azindan kosar basar rakibi bozar belki Immobile ve Rafa’ya alan acar.
Bu vizyonsuzlukluk ve korkaklikla Serdar Topraktepe’den de birsey olmaz. Yardimci antrenor olarak da kalmasin nereye giderse gitsin. Bizden sonraki takiminda da gram basarili olursa ben de birsey bilmiyorum!