16. Hafta Adana Demirspor 2-1 Beşiktaş
16. Hafta Adana Demirspor 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Adana Demirspor 2-1 Beşiktaş Tarih : 16.12.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Ceyhun Sesigüzel - Samet Çavuş - Alpaslan Şen VAR

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Adana Demirspor 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 18171 defa] 16. Hafta Adana Demirspor 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Milyonlarca lira para kazanıyorsun. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Meşhursun, seviliyorsun. Yolda gören fotoğraf çekiliyor.

En güzel hayatı yaşıyorsun, en güzel kadınlarla hayatını geçiriyorsun.

En iyi sen besleniyorsun, istediğin heryerde yemek yiyebiliyorsun, istediğin yere tatiline gidebiliyorsun.

Her hafta binlerce insan seni motive etmek için geliyor destekliyor. Boğazını yırtıyor.

Keyif aldığın işi yapıyorsun. En güzel evde oturuyorsun.

Yapman gereken tek şey 90 dakika mücadele etmek. O da haftada 1 bazen 2 kere. Onu da yapamiyorsun.

Allahınızdan bulun. Milyonluk develer. Ruhsuz  herifler. Reziller. Kepazeler!

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2024, 20:14:07 Savaş ]

Çevrimdışı 38life

Takım o kadar kötü ki Musrati iyi görünüyor.

Çevrimiçi tolga1903

Kontra topçusu diye küçümsedikleri yusuf rezil ediyor işte böyle allah belanızı verir diyeceğim de hepiniz kactiniz demi onursuz gurursuzlar? 10 milyon verdiginiz muçi 2 metre top süremezken o kontaatak topçusu içimizden geçiyor çıkmayacak mı bu paralar sizden sanıyorsunuz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Alt yapidan yetiştirdiğimiz futbolcuların ruhsuz olmasina katlanamıyorum asla.

Guardiola gelse bu oyuncu grubu onu da gondertir. Karakter olarak reziller.

Çevrimiçi Samet Ç

tekrardan söylüyorum bu kadro sıfırlanmalı bir kişi bile kalmamalı Rafa falan dahil ancak o zaman önümüzü görürüz

Çevrimiçi gokhans

Bu can’ı kim izlemiş aalasen!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Serdar Topraktepe'nin Rafa Silva'yı hala sahada tutmasındaki amaç ne acaba?

Çevrimiçi tolga1903

Rafa silva'ya teklif varsa şayet hiçbir enayi bu parayı vermez de ivedi olarak satılmalı. Kız kılıklı iki metre top sürmekten aciz muci'ye saatte 5km hızla koşan musrati'ye kime teklif varsa bu takımdan defedilmeli. U19 takimindan 5 6 çocuk koyarım rezil olacaksam öyle olurum bugünü unutmasın bu kulüp bugün bir milat olacak başka çaresi kalmadı

Çevrimiçi mayguntr

Alt yapidan yetiştirdiğimiz futbolcuların ruhsuz olmasina katlanamıyorum asla.

Guardiola gelse bu oyuncu grubu onu da gondertir. Karakter olarak reziller.

Oyuncu grubuyla alakasi yok durumun bence, gecen sene de aynisiydi 10 oyuncu degisti yine ayni durumdayiz, demek ki baska bi kaynagi var olaylarin, ki bu belli oldu ki yonetim.

Oyuncular parasini alamiyor, takimin basinda baskan veya bir yonetim yok, oyunculari buraya getiren yonetici/teknik adamlar (samet, friedel) falan kovulmus, td dogru duzgun tecrubesi olmayan alt yapi teknik direktoru, oyuncularin cogu biliyorki iki mac sonra sonra buyuk ihtimal ayni hoca olmayacak, ve sifir saygi gosteriyorlar hocaya dolayisiyla. 

Çevrimdışı underworld

Her yıl sil baştan kadro.
Her yıl sil baştan yönetim.

Similasyon gibiyiz

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncu grubuyla alakasi yok durumun bence, gecen sene de aynisiydi 10 oyuncu degisti yine ayni durumdayiz, demek ki baska bi kaynagi var olaylarin, ki bu belli oldu ki yonetim.

Oyuncular parasini alamiyor, takimin basinda baskan veya bir yonetim yok, oyunculari buraya getiren yonetici/teknik adamlar (samet, friedel) falan kovulmus, td dogru duzgun tecrubesi olmayan alt yapi teknik direktoru, oyuncularin cogu biliyorki iki mac sonra sonra buyuk ihtimal ayni hoca olmayacak, ve sifir saygi gosteriyorlar hocaya dolayisiyla.

Adana demirsporlu futbolcular para içinde mi yüzüyor? Adana demirspor şu an neden - puanda? Dünyada bir tek parasını gününde alamayan bu karaktersiz ordusu mu? Bunların kariyeride mı yok bu kadar onursuz gurursuz mu bunlar bjk ile sonsuza kadar sözleşme mı imzaladı son kulubu bjk mı bunların defolup gitmeyecekler mı yarın kim istihdam edecek böyle futbolcuyu? Bu sorularım sana değil aslında yanlış anlama parasını alamadığı için sabote edecek olsa şu mavili takım ederdi önce.

Çevrimiçi Samet Ç

kırmızı verdiği pozisyona bak takım kötü hakemler berbat lig berbat keyif alınacak tek bir şey yok

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi tolga1903

Samet izle yusuf'u sametttttt izle samet

Çevrimiçi kahyaoglueren

Samet izle yusuf'u sametttttt izle samet
Samet gitsin menejerlerle ortak takılsın.

Çevrimiçi tolga1903

Samet gitsin menejerlerle ortak takılsın.

Küme düşen takımın kanat oyuncusunu kendi takimina karşı kışkırttı. Niye ne uğruna kaç para komisyon istedi de vermedi ads acaba

Çevrimiçi Samet Ç

Gio'yu kovup 3 milyon tazminat ödemek dünyanın en saçma işiydi boşa kasadan para çıktı hocalık hiçbir şey yok bu takımda anlatamadık gerçi adamlar Gio kovup Sergen getirme peşine düşmüşlerdi kulübün kasasını düşünen yok

Çevrimiçi kahyaoglueren

Küme düşen takımın kanat oyuncusunu kendi takimina karşı kışkırttı. Niye ne uğruna kaç para komisyon istedi de vermedi ads acaba
Onceki dönemden de varmis vukuatları. Twitterda çıkarmışti insanlar. Feda döneminden.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gio'yu kovup 3 milyon tazminat ödemek dünyanın en saçma işiydi boşa kasadan para çıktı hocalık hiçbir şey yok bu takımda anlatamadık gerçi adamlar Gio kovup Sergen getirme peşine düşmüşlerdi kulübün kasasını düşünen yok
Can Keleş yangını bile yapıldı daha ne olsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yusuf Sarı içlerinden geçti resmen bu takım aklını başına almazsa küme düşer.

Çevrimiçi Samet Ç

bu kulübe en büyük zararı veren Beşiktaşlı dediğiniz efsaneler Samet'i Feyyaz'ı çok bir şey başarmış gibi girdikleri her ortamda çift başlılık yapıyorlar kulübün kapısından girmemesi gereken adamlar

Çevrimiçi tolga1903

Onceki dönemden de varmis vukuatları. Twitterda çıkarmışti insanlar. Feda döneminden.

Yerdigi oyuncu da takım planlamasında as sol bekim diye yazdıkları rezili maymun etti mesela. 3 milyona aldıkları can keleşten on kat yetenekli adam mesela. Böyle futboldan anlayıp milyonları indireceksin cebine işte

Çevrimiçi kahyaoglueren

1 hafta tesiten dışarı çıkılamayacak sekilde kamp yapmak lazim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu kulübe en büyük zararı veren Beşiktaşlı dediğiniz efsaneler Samet'i Feyyaz'ı çok bir şey başarmış gibi girdikleri her ortamda çift başlılık yapıyorlar kulübün kapısından girmemesi gereken adamlar

kesinlikle, benim efsanem falan yok  Hepsi parası karşılığında hizmet verdi o kadar. İş bilen adam gelsin kestane efsaneler değil.

Çevrimiçi Necmi

1 hafta tesiten dışarı çıkılamayacak sekilde kamp yapmak lazim.
bir hafta tesislerde besleyelimmi

Etiketler: