15. Hafta Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe
15. Hafta Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|15. Hafta Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe Tarih : 07.12.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Mehmet Türkmen - Deniz Caner Özaral - Candaş Erbil - Erkan Özdamar VAR

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15. Hafta Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe  [Okunma sayısı 12626 defa] 15. Hafta Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Çok rahat maç izledim. Güzel bir 3 puan oldu. Ligin başındaki rahatlık vardı bende. Taraftar olunca futbolcular daha sağlam basıyor.

Güzel yapıştırdık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

ürkek special one allah razı olsun senden az keyfimiz yerine geldi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bakhtiyar neden beni oynatmiyorlar dedirtti.

Çevrimiçi levitate

10 vs 12 kazandık allah razı olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ofsayt yok orada
var forvetsin o top sana atılacak sen aheste yürüyorsun doğru tepkiyi koyun orda s3mih hatalı biraz hızlı yürüse azıcık ofsayt olmatacak ama o parkta geziniyor sanıyor herhalde

Çevrimiçi Necmi

Bakhtiyar neden beni oynatmiyorlar dedirtti.
talhadan çok daha iyiydi talhanın zaten sakatlık dönüşü iyi oyunu yokki

Çevrimiçi sEuL

Yatıp kalkıp Mourinho’ya dua edelim, şu Fb’nin başında Arap İsmail olsaydı ilk yarıdan maçı kaybetmiştik.

Maci aldık ama ne doğru düzgün mücadele ne bir ruh hicbirsey yok takımda. Aynen devam ediyorlar ruhsuz, vurdumduymzsiz oyunlarina. Fb’nin oynayacak hali yok, zorla adamları pozisyona sokmaya çakıştık som ana kadar.

Bu Fb’nin de ….. koyayim, en kotu zamanımızda bile yeniyoruz herifleri.

O hakem olacak .,.? cocugununda yedi ceddini…..
kendi evimizde resmen dayak yedik, (Hakaret Yasak)₅ haysiyetsiz pi,

Çevrimiçi Samet Ç

hiç çalışmayan fizik olarak rezalet olan takım söylenenlere göre fizik olarak fersah fersah bizim önümüzde olan febeye karşı 33/57 ikili mücadele kazanmış febe 24/57 az daha suçlayın birilerini kendinizi temize çıkarmak için

Çevrimdışı murat baltacı

Muci beyinsiz gedson haksız kırmızı asıl kırmızı görmesi gereken jiku gedsona çik diyor Allah belanızı versin
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

talhadan çok daha iyiydi talhanın zaten sakatlık dönüşü iyi oyunu yokki
Talha futbolu bıraktı herhalde bizim haberimiz yok
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

hiç çalışmayan fizik olarak rezalet olan takım söylenenlere göre fizik olarak fersah fersah bizim önümüzde olan febeye karşı 33/57 ikili mücadele kazanmış febe 24/57 az daha suçlayın birilerini kendinizi temize çıkarmak için
maçın her anında biz fenerden iyiydik orta saha bizdeydi kanatlar çalışmadı ox girdi fark tarattı

Çevrimiçi Necmi

Muci beyinsiz gedson haksız kırmızı asıl kırmızı görmesi gereken jiku gedsona çik diyor Allah belanızı versin
gedson topu tertemiz aldı neyse kırmızı bile bizim işimize yaradı hem oyun soğudu hem oyuncular silkelendi biraz gerçekten bu ndourun bu takımda oynamaması gerekiyor son derece lakayt umursamaz oynuyor

Çevrimiçi Monza

Güzel çaktık. Teselli oldu. Kara bulutlar biraz dağılır.

Hakem kılıklı yeni HUM adayı, tipi de müsait. 99 dk oynattı ki top rakip sahaya dönmese çok rahat 100 ü görürdük.

Çevrimiçi levitate

maçın her anında biz fenerden iyiydik orta saha bizdeydi kanatlar çalışmadı ox girdi fark tarattı

orta saha üçlüsü iyiydi düzgün 11

rafa ortada olunca bi kişi eksik gibi oluyoruz gol mol atamayınca işkence ediyor hepimize
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

rafa ortada olunca bi kişi eksik gibi oluyoruz gol mol atamayınca işkence ediyor hepimize
morinhonun hocalığından ciddi şüphelerim var 😂

Çevrimiçi Necmi

ben salihi beğendim orta sahaya direnç kattı

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi Necmi

Ciro yiyor ox un golünü resmen 😂

Çevrimiçi Necmi

Iyi geldi valla :)
hiç deme bu feneri yenmek başka oluyor 😂 pamuk gibi oldum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

istisnasız büyün kanallarda hakem güzellemesi var ki çok tehlikeli. Şimdi sesimizin gür çıkma zamanı, aksi durumda soyel söyleyeyim ligde görüp görebileceğimiz en sinsi tetikçi geliyor. Bu mesajımda burada dursun.

Çevrimiçi Necmi

Jose Mourinho :” Beşiktaş kötü mü gidiyor, o zaman stadyumda ki taraftarların bundan haberi yok.
Şuna bakar mısınız sizi zor duyuyorum, inanılmaz bir uğultu var.
Hayran olmamak elde değil. 👏 “

(BEİN SPORTS)

Hoca drğil ama taraftardan anlıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Jose Mourinho :” Beşiktaş kötü mü gidiyor, o zaman stadyumda ki taraftarların bundan haberi yok.
Şuna bakar mısınız sizi zor duyuyorum, inanılmaz bir uğultu var.
Hayran olmamak elde değil. 👏 “

(BEİN SPORTS)

Hoca drğil ama taraftardan anlıyor
şu tribüne iyi diyorsa prime tribünü görse ne der acaba

Etiketler: