13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor
13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Beşiktaş Forum|13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor Tarih : 24.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar VAR : Erkan Engin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor  [Okunma sayısı 19046 defa] 13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 24.11.2024
Saat : 19:00
Stadyum : Beşiktaş Park
Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar
VAR : Erkan Engin - Hakan Yemişken
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/Besiktas/status/1860699967771353168

3lü savunma ile çıkıyoruz
orta sahanın iki tarafına bek kıyup üçlü savunma diyemezsin bildiğin 541 çıkıyoruz korkak bir kadro bu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orta sahanın iki tarafına bek kıyup üçlü savunma diyemezsin bildiğin 541 çıkıyoruz korkak bir kadro bu

sahadaki dizilişi görmeden değerlendirmek doğru olmaz.
Belki Masunun defansif zaaflarını onu ileri uçta oynatarak Emirhan ile kapatmaya çalışacak. Sahaya yayilisi görelim.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

sahadaki dizilişi görmeden değerlendirmek doğru olmaz.
Belki Masunun defansif zaaflarını onu ileri uçta oynatarak Emirhan ile kapatmaya çalışacak. Sahaya yayilisi görelim.
nasıl dizilirsen dizil sahaya 7 savunmacıyla çıkıyorsun bunun adına korkaklık deniyor şu anda bakıyorum 5 li savunma var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

helal sana çocuk senin adına çok seviniyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

nasıl dizilirsen dizil sahaya 7 savunmacıyla çıkıyorsun bunun adına korkaklık deniyor şu anda bakıyorum 5 li savunma var

alakası yok, 4 lü dizilis ve sol kanat Masuda, bence gayet mantıklı.

Çevrimdışı ferdi1903

Semih be

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

gooool bu arada mert çok kaşınıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

slrarsanız defanstan pasla çıkıyor modern hocamız nerdeyse yiyecektik

Çevrimiçi levitate

bu mantıkla inter 8 savunmacıyla çıkıyor ama dün 5 attılar?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gooool bu arada mert çok kaşınıyor

Mertin ayağı düzgün diye bir şehir efsanesi var ve Mertte buna inanıyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih'i aylardir solacikta ve kulubede curutenleri Allah bildigi gibi yapsin. Bu cocugu forvet arkasinda serbest oynatip 30 milyon euro'luk yapmak varken Muci ve Rafa Silva'ya dunya kadar para odedik. Bu futbol akliyla zaten basari'yi haketmiyoruz.

Çevrimiçi levitate

ayağı düzgün ama çok uzağa vurabiliyor manasında düzgün, ersin falan daha çok faydalı o konuda

ülkemizde ayağı düzgün bu şekilde algılanıyor zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bu mantıkla inter 8 savunmacıyla çıkıyor ama dün 5 attılar?
çıkardığın kadro herkese ne oynayacağının işaretini verir senin oyuncunada rakip oyuncuyada bu kadar savunmacı çıkarsan işte böyle yaldır yaldır üstüne gelirler çünkü tehdit yok tek raşitsa var tehdit olarak

Çevrimiçi levitate

çıkardığın kadro herkese ne oynayacağının işaretini verir senin oyuncunada rakip oyuncuyada bu kadar savunmacı çıkarsan işte böyle yaldır yaldır üstüne gelirler çünkü tehdit yok tek raşitsa var tehdit olarak
sanki dörtlü çıksak çok çekineceklerdi abi aynı adamlar zaten

dörtlü diziliyormuşuz zaten masuaku sol kanatta turluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

mertin ayağı düzgün ama bu kadroyla ileri vuramaz pasla çıkmak zorunda

Çevrimiçi Samet Demir

Rachica helal sana koçum benim. Svenson da ona yapılan pankartın hakkını veriyor bugün.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

herifler ne kadar atletik ya özendim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu nasıl gol biz böyle gol atarmıydık 😂 daha doğrusu rakip  böyle hata yaparmı bize karşı

Etiketler: