10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 28.10.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Ceyhun Sesigüzel - Süleyman Özay - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 19237 defa] 10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Neden az şampiyonluğumuzun olduğunun temsili sizin kafa yapınız abi.
Kenarda carvahal var ya ondan onur giriyor.salih oynasa can yazarsınız.
Su kadro yapısıyla en son hocaya çakılır.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana ne j mario diyw tutturan ben değildim hoca istemiş j mario ndour toplayacağına adam gibi oyuncu alsaydı kenardan o girseydi bütün camia kanat olmazsa ligi götüremeyiz diye debelenirken orta sahayı doldurdular şimdi çok istedikleri oyuncuyla bana sahada futbol oynayacaklar ben can yazmam çünkü onuda istemedim son derece gereksizdi son yapılan transferler açıklaması olmayan transferler
Hiç kimse kusura bakmasın sen semihle ersinle mustafayla yola çıkarsan o yolda kalırsın mertin sakatlanacağı bilinen bir şeydi semih egoist sokak futbolundan başja birşey oynamıyor mustafa 16 yaşında sorumluluk alamaz muçiyi küstür şimdi al musratiyi küstür sonrada bu takım neden ruhsuz diyoruz
Biliyorsun en tilt olduğum şey oyunculara mobing yapıldığını hissetmem oluyor ve şu anda bunu hissediyorum

Çevrimdışı Talisca1903

semih bugün kötümü evet berbattı muçide pek birşey ypmadı ama skor yaptı ttığı gol puan kazandırmıyorsa ne anlamı var semih eyüp maçında konyada kildi açtı antalyada kilidi açtı devamke

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/EKGedik/status/1850988507705004417
bunlara beşinci yıldızı hediye etmişler orası kesin zaten ayrı lig falan kurmak lazım bunların olmadığı

Çevrimiçi tolga1903

Futbolda duran topun önemini bu seviyede bu kadar hunharca bilemeyen herhangi bir takım yok bu Beşiktaş takımından başka. Gio hocam iyi hoş hakem seni tutmadı rakibi tuttu da rakip seni 2 duran topla vurdu sen ne yaptın? Sen daha korneri kimin attıracağını duran topu kimin kullanacağını belirleyemedin geldiğinden beri be arkadaş. Ya bir takim düşünün frikik kullanıyor topun arkasında gedson ve masuaku var. Soldan korner oluyor bakıyorsun mario atıyor yorulduysa gitmek istemiyor masuaku'ya bırakıyor herif topu yetiştiremiyor ceza sahasına. Gördün mü hocam gabriel sara denilen adamı nasıl açtı seni o ortalarıyla? Hadi gs'ye karşı yapamadın sen antep deplasmanında da duran top kullanamıyorsun içerdeki sivas maçında da hocam ve bunu sana sorabilen bir tane muhabir yok bu ülkede. Senin takımın duran top özürlüsü ben buna taktım kafayı ve her hafta yazacağım özellikle gs beni 2 duran topla mağlup ediyorsa ısrarla yazacağım.

Çevrimiçi Samet Demir

bunlara beşinci yıldızı hediye etmişler orası kesin zaten ayrı lig falan kurmak lazım bunların olmadığı
Bu kadar olmaz dediğim ne varsa bunlara yapılıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Besiktas/status/1851002641154757095

Yetmez valla yetmez, içim soğumuyor bu karaktersizlere karşı.

Çevrimiçi tolga1903

O baraj kurulsa da o herif o topu osimhen'in kafasına koyardı çünkü herif çok iyi bu konuda ve benim kalecimin o topa çıkacak çevikliği yok. Benim takımım da böyle olsun istiyorum midem bulaniyor top kornere çıkınca veya tehlikeli yerden faul alınca. Gs stadında gs tutulur desteklenir hep böyle oldu bu bunu tartışalım da peki biz ne yapıyoruz 10 yıldır neredeyse içerde yeniyor herifler bizi oyun olarak en başabaş kaldığımız maç buydu belki de onda bile duran top vs bir şekil yendiler.

Neden mesela savunmayı çizgi kuran gs'ye karşı 20 dakika musrati atılmaz da onur bulut alınır? Bu gio kadar acayip adam görmedim ben kim oynuyorsa ona takıyor kafayi yarın paulista rashica mert dönsün bu herif bu 11'i kullanmaya devam eder yardımcısı mı bunun aklına giriyor ben çözemedim

Çevrimiçi Samet Demir

O baraj kurulsa da o herif o topu osimhen'in kafasına koyardı çünkü herif çok iyi bu konuda ve benim kalecimin o topa çıkacak çevikliği yok. Benim takımım da böyle olsun istiyorum midem bulaniyor top kornere çıkınca veya tehlikeli yerden faul alınca. Gs stadında gs tutulur desteklenir hep böyle oldu bu bunu tartışalım da peki biz ne yapıyoruz 10 yıldır neredeyse içerde yeniyor herifler bizi oyun olarak en başabaş kaldığımız maç buydu belki de onda bile duran top vs bir şekil yendiler.

Neden mesela savunmayı çizgi kuran gs'ye karşı 20 dakika musrati atılmaz da onur bulut alınır? Bu gio kadar acayip adam görmedim ben kim oynuyorsa ona takıyor kafayi yarın paulista rashica mert dönsün bu herif bu 11'i kullanmaya devam eder yardımcısı mı bunun aklına giriyor ben çözemedim
Biz hakemin bizi böyle biçtiği maçta hala yok duran toptan nasıl gol yedik, yok Musrati neden oynamadıya takılırsak bir 10 yıl daha yenemeyiz bunları. Bu yorumu da Sametin yazdığına alıntı yaptığı için söylüyorum. Bu dediklerin tabii konuşulur ama şuan sırası değil.

O karaktersiz hakem bozuntusuna gereken yapılmalı. İlk iş yarın görevi kötüye kullanmaktan şikayet edilmeli. Masa başı, masa arkası ne yapılıyorsa artık. Yetti kaç yaşıma geldim bir tane derbi için diyemiyorum ki adamlar super oynadılarda aldılar. Hep bir hakem faciası.

Çevrimiçi levitate

höfff hiç beklentim yoktu zaten bu maçtan ama böyle kaybetmek çok asap bozdu iyi oynadık falan diyolar bir de dandun şut çektiler anca

geçen sene daha rezil bi maç vardı mesela 1 şut mu ne atabilmiştik o da gol olduydu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

hanhi gs deplasmanında yada fener farketmez hakem doğramıyor bizi üst üste 3 yapacakkende bir yunus yıldırım çıktı aldı verdi ama bizde sıkıntı var forma giyen oyunclarda mutsuzluk var belli
sene başında stoper diye yeri göğü inlettiler almayın kalsın colley kanat yok dedik bu udokhainin artıları varsa da colleyden eksileride var hiç bir fark yok totalde yedirdiği kafa gollerine bir bakalım zıplayamıyor bu adam bir daha oyun kuran sol stoper half space tarzı alengirli laf duyarsanız wonderkid diye polanyanın köyünden topçuyu güzelleyen görürseniz hızlıca terk edin orayı asıl kanser hücresi o bizim

mario vede ndour kötü topçular değil senin bir oyunun yok ki içinde eritebilesin şu adamları kaç maçtır semihin sırtına bindin aldığı peneltılarla yürüyorsun ts maçından bu yana hocasız oynuyoruz yok biir oyun

Çevrimdışı Talisca1903

höfff hiç beklentim yoktu zaten bu maçtan ama böyle kaybetmek çok asap bozdu iyi oynadık falan diyolar bir de dandun şut çektiler anca

geçen sene daha rezil bi maç vardı mesela 1 şut mu ne atabilmiştik o da gol olduydu
biz iyi oynadık mı kardeşim maçın hiç bir anında gol atabileceğimiz hissini yaşayamadım o kadar bilinçsiz kara düzen bir oyun rafa ciro mario oyun kwliteleri  var sahayı her türlü kullanmaya çalışıyor ama bir teknik taktik olmayınca kör dövüşü bizimki

Çevrimdışı Talisca1903

her transfer dönemi stoperle başlıyor yok oyun kuran yok sol stoper bu ligin bugı hücum bak iblissaraya attı öne hayvan osimheni icardiyle vuruyor geçiyor

bir transer dönemi daha stoperle başlarsa pis küfredeceğim

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1851002641154757095

Yetmez valla yetmez, içim soğumuyor bu karaktersizlere karşı.
çok anlamsız bir açıklama buda kaşrmış eskiler kaşar yeniler küflü peynir yeni gelenlerde pislik

genç hakemlere güveniyorum onlarda hata yapar felan polyannacılık bu çıkıp diyeceksin tek bir tanesine bile güvenmiyorum kazansam da kaybetsemde ısrarla yabancı hakem isteyeceksin gündemi bu noktaya getirmek gerek

Çevrimdışı Talisca1903

Oktay Derelioğlu: " Dünyada en iyi 5 hakemi seçsinler 5’i de İcardi’nin pozisyonuna penaltı verirler.

Yapı varsa Galatasaray’ın karşısında bir yapı var. Geçmişte de Galatasaray’ın hakemlerle kazandığı bir maç hatırlamıyorum."

herkes soframıza oturdu karnı doyan kalktı hainlik yaptı yediğiniz içtiğiniz haram zıkkım olsun

Çevrimdışı Talisca1903

Oktay Derelioğlu: " Dünyada en iyi 5 hakemi seçsinler 5’i de İcardi’nin pozisyonuna penaltı verirler.

Yapı varsa Galatasaray’ın karşısında bir yapı var. Geçmişte de Galatasaray’ın hakemlerle kazandığı bir maç hatırlamıyorum."

herkes soframıza oturdu karnı doyan kalktı hainlik yaptı yediğiniz içtiğiniz haram zıkkım olsun
https://x.com/HTSpor/status/1851178009404793205
bir de bu var Beşiktaşlıymış bilinrimiş felan düşün lan şu takımın yakasından Serkan rençbei ayrı yazar transferlere bunlar böyle düşün yakamızdan

Çevrimdışı Talisca1903

Sergenle Okan koçtan başka konuşabilen yok fatih doğan felna gsli muhabiri güzelliyor

Çevrimdışı Talisca1903

Sergenle Okan koçtan başka konuşabilen yok fatih doğan felna gsli muhabiri güzelliyor
birde tümer metin ne kadar kızsam da adam gibi konuşmuş geri kalanınınköküne kibrit suyu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su konusmayanlarin varsa kongre üyeliği falan filan hepsini iptal edeceksin. Hakkımı savunmayan adamın Beşiktaş adından nemalamasina gerek yok.

Bu arada geseli gazeteci müsveddesi gazetecilik yaparken saldırıya uğramadı, fanatikligi sonrası o tepkiyi gördü. Acı ama bu tip tepkiler vermenin artık zamanı gelmişti. Konuşurken ya da yazarken ya da düdük çalarken 3 defa dusunecekler.

Çevrimdışı Talisca1903

Su konusmayanlarin varsa kongre üyeliği falan filan hepsini iptal edeceksin. Hakkımı savunmayan adamın Beşiktaş adından nemalamasina gerek yok.

Bu arada geseli gazeteci müsveddesi gazetecilik yaparken saldırıya uğramadı, fanatikligi sonrası o tepkiyi gördü. Acı ama bu tip tepkiler vermenin artık zamanı gelmişti. Konuşurken ya da yazarken ya da düdük çalarken 3 defa dusunecekler.
birde yerden bitme var mustafamıdır nedir bir yerlerini yırtarak polislere çemkiriyordu  iki yaşında çocuğu var felan diye ajitasyon yapıyordu bunları tesislere stada felan sokarlarsa komple Yönetim gitsin istifa ﹗ etsin
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2024, 14:35:20 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Serdal Adalıyı mumla arayacağız inşallah küsmez yeni dönemde aday olur bu yönetim benim nazarımda bitmiştir

Çevrimdışı Talisca1903

Serdal Adalıyı mumla arayacağız inşallah küsmez yeni dönemde aday olur bu yönetim benim nazarımda bitmiştir
son paylaşımla gönlümü aldılar bu yoldan devam edin
Not: Serdal Başkanım kendinden beklendiği gibi ayrıyetten sağlam geçirmiş yürüyen Beşiktaş adam kapkara kartal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kulüpten resmi Sezgin Gülnar açıklamasını çok beğendim.
Böyle geri adım yok.

Çevrimiçi Monza

Yuh artık ya. Yazıklar olsun şu Oktay a.

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/SerdalAdali_x/status/1851237838534082792
şu adama matruşka dersen eline geçtikçe Sergene yüklenirsen nasıl olacak bu işler bu adamlarla ne güzel uğraşmıştı sergen şuradaki iki tane kendini bilmezin lafıyla itibarsızlaştırmaya çalışmayacaksın

Etiketler: