10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 28.10.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Ceyhun Sesigüzel - Süleyman Özay - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 19364 defa] 10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

samsun ters bunlara ts bilmiyorum hiç top oynayamıyorlar

göztepe'de çok ters takım bizde aşırı zorlanacağız adamlar düşük bütçe epl takımı kurdu en ilginç oyuncular bunlarda var
göztepe bize deplasman değil samsunu yenerler onun bunun oğlanları göztepeye takılırlar bak onu unutmuştum ts yede takılırlar forumda düşmanı çok ama gs yi tokatlamada şenol hocanın üstüne yok kendi shamızda biz zaten anırtırız bunları eşek gibi

abicim önce sen doğru işleri yapacaksın sonra hakeme laf etmeye hakkın olacak sen en önemli silahını kanata atarsan birilerine yer açacağım diye takımın içine edersen hakem demeye hakkın olmaz renklide hiç birşey yok biraz oynamak isteseler ezip gwçerlerdi şu akşam en son konuşulacak şey hakem performansı sanki sahada maçı almak isteyen bir takım vardıda hakem engelledi sığınmayın artık böyle şeylere aylardır bu takım birşey oynamıyor bir iki oyuncu çabasıyla yürüyor deplasmanlarda resmen bazı oyuncular yatıyor bazı oyunculara özellikle forma verildiğini düşünüyorum buda takımın içinde bazı şeyleri bozar
Kendimizi hakem diye kandırmayalım  hiç gerek yok mal ortada
Ya abi hadi ya lütfen

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hoca da delirmiş hakem kararlarına

Onu bile delirttiler. 5 major hata var.

Çevrimiçi Necmi

bu arada bu fbnin ağzına tüküreyim hakem arkanda iç sahada şunlardan üç tane yedin
onlar loser

Çevrimiçi levitate

göztepe bize deplasman değil samsunu yenerler onun bunun oğlanları göztepeye takılırlar bak onu unutmuştum ts yede takılırlar forumda düşmanı çok ama gs yi tokatlamada şenol hocanın üstüne yok kendi shamızda biz zaten anırtırız bunları eşek gibi

şenol değilde hakem makem bişiler döner

deplasman olmasın abi takım terso allahtan bizim fizik durumu iyi de baş edebiliriz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hakem makem konuşmam diyen hoca bile hakeme sövmüş :D 2-3 haftaya kıvama gelir iyice
bipbipbupbup

Onu bile delirttiler. 5 major hata var.
Hala burada kadro taktik konuşuyoruz hadi abi ya

Çevrimdışı Talisca1903

rafayı kanatta heder etme yeter hoca anadolu maçlarında zaten rafa semih ciroyla kötüde oynasın çözüoyorsun ki ts maçından bu tarafa hep kötü oynuyoruz sağada kimi koyarsan koy

Çevrimdışı Talisca1903

şenol değilde hakem makem bişiler döner

deplasman olmasın abi takım terso allahtan bizim fizik durumu iyi de baş edebiliriz
zerre korkmam göztepeden  6 puan garanti bizim baş belamız antep her sene takılıyoruz bu sene tertemiz yenecektik hoca sağolsun izin vermedi kasımpaşa antep ve başakşehir 3 lüsünden başka bize zorluk çıkaracak daha doğrusu ters gelen anadolu klübü yok
olsada zaten rafa ciro çözer sana

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ilk yarı sonu instagramda paylaşım yapılmış. Giovanni gerçekten ilk defa itiraz ederken görüyorum.

https://www.instagram.com/reel/DBrWqYIo3ye/?igsh=dDBjODR0eWVrYzk=

Çevrimiçi Necmi

Ya abi hadi ya lütfen

valla haftalardır bana iyi oynadığımız bir maç gösteremezsin j mario geldiğinden beri bu takımda birşeyler bozuldu hakem de ört bunların üstünü o zaman antepde hakemmi kaybwttirdi puanı hangi deplasmanda oyun oynadık artık içerdeki oyunlarımız bile baskın değil ben haftaya içerde kasımpaşayı yenebilirmiyiz bu oyunla diye düşünüyorum oyuncular sahada ruhsuz

Çevrimiçi Samet Demir

Giovanni van Bronckhorst: "Oyunu genel itibarıyla beğendiğimi söyleyebilirim. Bugün sahada bir takım futbol oynamak istiyordu, onun da biz olduğumuzu söyleyebilirim. Çok konuşmak istemiyorum çünkü ceza alabilirim. Rakibin bize karşı nasıl 10 veya 9 kişiyle oynamadığını anlayamadım. Bazı pozisyonlardan kırmızı kart çıkmamış olması inanılmazdı. Hakem tarafından korunmadığımızı herkes gördü."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

valla haftalardır bana iyi oynadığımız bir maç gösteremezsin j mario geldiğinden beri bu takımda birşeyler bozuldu hakem de ört bunların üstünü o zaman antepde hakemmi kaybwttirdi puanı hangi deplasmanda oyun oynadık artık içerdeki oyunlarımız bile baskın değil ben haftaya içerde kasımpaşayı yenebilirmiyiz bu oyunla diye düşünüyorum oyuncular sahada ruhsuz
Sen Beşiktaş sin hakemi de yeneceksin eyvallah

Çevrimiçi levitate

rafayı kanatta heder etme yeter hoca anadolu maçlarında zaten rafa semih ciroyla kötüde oynasın çözüoyorsun ki ts maçından bu tarafa hep kötü oynuyoruz sağada kimi koyarsan koy
ortada oynadı zaten abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

zerre korkmam göztepeden  6 puan garanti bizim baş belamız antep her sene takılıyoruz bu sene tertemiz yenecektik hoca sağolsun izin vermedi kasımpaşa antep ve başakşehir 3 lüsünden başka bize zorluk çıkaracak daha doğrusu ters gelen anadolu klübü yok
olsada zaten rafa ciro çözer sana

adamlar lige çıktığıdan beri antepte bir kere bile kazanamamışız

başağı yeneriz çağdaş pas yapıcam diye içine etti takımın, paşa halledilir bir şekil
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Hala burada kadro taktik konuşuyoruz hadi abi ya

kurtarıcı olarak sahaya onur sürüyorsun kaç haftadır neyi konuşacağız salih nasıl bir günaha girdide onur kadar şans bulamıyor  eğer kendine dürüst bakamazsan hiç bir sorunu çözemezsin önce bana çıkarttığı kadronun mantığını açıklasında sonra hakeme saydırsın biz maçı hakem yüzünden değil çıkardığı kadro yüzünden verdik

Çevrimdışı Talisca1903

kurtarıcı olarak sahaya onur sürüyorsun kaç haftadır neyi konuşacağız salih nasıl bir günaha girdide onur kadar şans bulamıyor  eğer kendine dürüst bakamazsan hiç bir sorunu çözemezsin önce bana çıkarttığı kadronun mantığını açıklasında sonra hakeme saydırsın biz maçı hakem yüzünden değil çıkardığı kadro yüzünden verdik
kadroyu kurarsın bir planın olur ama baktın tutmuyor değiştirirsin 65 den önce asla müdahale etmiyor

Neden az şampiyonluğumuzun olduğunun temsili sizin kafa yapınız abi.
Kenarda carvahal var ya ondan onur giriyor.salih oynasa can yazarsınız.
Su kadro yapısıyla en son hocaya çakılır.

Adamların 9 kişi kalması lazım o girmiş bu çıkmış bu oynamış.
Bu camia bu kadar şampiyonluk fazla bile

Çevrimiçi Necmi

kadroyu kurarsın bir planın olur ama baktın tutmuyor değiştirirsin 65 den önce asla müdahale etmiyor
yok ya herşey ezbere yapılıyor taktik falan yok maçı kazanmak için en ufak çaba yok ne sahada ne saha kenarında ve bu haftalardır böyle şu maç bile biz renkliden daha iyiydik ölü halimizle ama maç kazanma isteği olmayınca iyi olmanda birşey ifade etmiyor

Çevrimdışı Talisca1903

yok ya herşey ezbere yapılıyor taktik falan yok maçı kazanmak için en ufak çaba yok ne sahada ne saha kenarında ve bu haftalardır böyle şu maç bile biz renkliden daha iyiydik ölü halimizle ama maç kazanma isteği olmayınca iyi olmanda birşey ifade etmiyor
rafa ciro semih arkalarında gedsonlu ileri hat presle çok iş yapıyordu musratide arkayı komple toparlayıp atak devamlılığı sağlıyordu maçına göre ndour mariodan da fayda al ikinci yarı soksan muçiden de al ahenk yok takımda kaliteli ayaklar var evet ama kanatlar çok yetersiz daha doğrusu yok hocanında kafasında ne var çözemedim seni kurtarcak 2 adam var zaten birini kutudan çıkarma diğerine kutuya yakın ortadan alma zaten sorunun %50 si bitiyor

Etiketler: