8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15895 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Takımın bu sezon en çok kritik pas atan 4 asistlik oyuncusuna pas özürlü diyen adamlar burada futbol yorumluyor.. fıkra bu kadar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

şu an takımda art niyetli tek adam hoca ısrarla devam ediyor inadında yönetimde şu takıma kanat almayıp kulağının arkasına yattı bunuda görüyoruz
tek derdim Beşiktaş yol yakınken alın önlemi taraftara gelmesin diyecek kadar yetkiyi hangi TD elde edebilmiş kendini kaybetmiş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih maçtan sonra doğrudan tünele gitmiş. Demek ki hocanın söyledikleri onun nezdinde pek kabul görmemiş.

Çevrimdışı Talisca1903

mümkünse  Semihi bugün satıp paramızı alalım göndrelim beklesin yeni takımında bu herif bitirecek zaten silvayıda bir kanat yapamdı gitti  bir sola bir sağa bravo devam devam az kaldı onuda bitireceksin zaten kutudan felan iyice uzaklaştı
semihsiz ciroda her tarafa basmaktan helak oldu iyi gidiyorsun hücumun içine iyiyce ettin az kaldı bir tık bir şey onuda yap geçen seneye dönelim
şakşakçın çok nasıl olsa

Çevrimiçi tolga1903

Bahtiyar denilen adamın oyuna girdiği takımda semih kılıçsoy salih uçan hatta can keleş(beş dakika videosunu seyreden bahtiyar'dan kat kat yetenekli olduğunu anlar zira bahtiyar futbolcu değil) oyuna girmiyorsa burada art niyet ararım ben. Onana'nın bahtiyar'ın şans buldugu takımda mesela oxlade chamberlain tek bacağıyla şans bulmalı. Bu herifin takıntılarıyla geçecek bu sezon lyon'dan 5 yer döner gs deplasmaninda yenilir ve hoca bakarız şimdiden yerimi alıyorum cağdaş atan'ı bir şekilde çeksinler oradan ama bugün ama yarın bu yaşanmalı çünkü gs deplasmanı sonrası yok bu herifin bitti kredisi falan tükendi 36 takımın içinde sonuncu olmak bile başlı başına sebepken antep denilen rezilliğe katlanacak güç falan kalmadı ben ve benim gibilerde.

Çevrimiçi Monza

Gvb dinledim.

Avrupalı hocalar, özellikle de bizim lige yeni gelenler zannediyorum şöyle düşünüyorlar: 'Ne olacak, takım yorgun, maç deplasman, 1 puan aldık, dünyanın sonu değil''.

Senin rakibin bu tip top oynamadığı maçları ama hakemle, ama döverek kazanıyor. 3 er 3 er puanları cebine koyup yürüyüp gidiyor.

Dünyanın sonu hocam.

Çevrimdışı Talisca1903

yaptığı değişikliklerinde ne amaçladıki  takmış semih salihe kaç aydır oynamayan bahtiyar koşamayan mustafa sokmak ne bilim

Çevrimdışı Talisca1903

Bahtiyar denilen adamın oyuna girdiği takımda semih kılıçsoy salih uçan hatta can keleş(beş dakika videosunu seyreden bahtiyar'dan kat kat yetenekli olduğunu anlar zira bahtiyar futbolcu değil) oyuna girmiyorsa burada art niyet ararım ben. Onana'nın bahtiyar'ın şans buldugu takımda mesela oxlade chamberlain tek bacağıyla şans bulmalı. Bu herifin takıntılarıyla geçecek bu sezon lyon'dan 5 yer döner gs deplasmaninda yenilir ve hoca bakarız şimdiden yerimi alıyorum cağdaş atan'ı bir şekilde çeksinler oradan ama bugün ama yarın bu yaşanmalı çünkü gs deplasmanı sonrası yok bu herifin bitti kredisi falan tükendi 36 takımın içinde sonuncu olmak bile başlı başına sebepken antep denilen rezilliğe katlanacak güç falan kalmadı ben ve benim gibilerde.
cherkiyi muçi masuakuyla karşılarsa aklını alırlar öbür kanatta fofana düşün ne biçim  bir bela yaklaşıyor

Çevrimdışı 38life

Artık yönetim de konuşulmaya başlanır. "Tarihle birlikte" verilen vaat'lerin kaç tanesinden kaç tanesi gerçekleşti mesela? Bunlar da konuşulmaya başlanır. Çünkü burada tek suçlu hoca değil. Hoca'nın suçu ayrı, yönetimin ayrı.

Çevrimdışı Talisca1903

dün pivotsuz guardsız inatçı alimpiyeviç takımı bugün kanatsız beksiz inatçı gvb takımı bu kadroyu kurup alkış alan yönetim kimseye destek vermiyorum doğru yapın işinizi

Çevrimdışı 38life

Hocaya bu ligin nasıl bir lig olduğu kesinlikle anlatılmamış. Anlatmayı bırak bahsedilmemiş bile. Şuan ne olduğunun, ne yaşandığının farkında değil herif.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocaya bu ligin nasıl bir lig olduğu kesinlikle anlatılmamış. Anlatmayı bırak bahsedilmemiş bile. Şuan ne olduğunun, ne yaşandığının farkında değil herif.

Onu da bi zahmet Feyyaz ile Samet anlativersin.

Çevrimdışı murat baltacı

Hocaya çok kızgınım ama ona Türkiye'yi ligi tanıtmsyan Samet Aybaba ve feyyaz ucarada kızgınım hatta son transferleri fiyasko yapan yönetimede kızgınım herkes aklını başına alsın çocuk oyuncağı değil bu işler
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Zafer55

3 gün önceki iyi oynayan takımdan sadece rashica yoktu.. o da dinlensin diye değil. Mario oynasın diye.

Çevrimiçi tolga1903

cherkiyi muçi masuakuyla karşılarsa aklını alırlar öbür kanatta fofana düşün ne biçim  bir bela yaklaşıyor

O maç türlü skandal ve rezilliklere gebe bir maç. Ve dönüşü gs deplasmanı diye biliyorum. Kredisi falan yok kimsenin babasının oğlu olmamalı bir teknik direktör. Yapay zeka gibi takım yönetmek değişiklik yapmaksa senin olayın benim sana ihtiyacım yok. Onana uydurdun ajax maçını rezil ettin bahtiyar tayyip uydurdun şu kepaze takıma puan verdin. 5 maç muçi duymadik üst üste muçi icat ettin semih'i kesmenin mantıklı sebebi olabilir ama bahtiyar mustafa hekimoglu arkasına düşmesinin mantığı yok. İnat edersen inatla kovdurur seni bu taraftar 3 ay sonrası yok bu adam için ben görmüyorum görene de sabırlar dilerim

Çevrimdışı Talisca1903

3 gün önceki iyi oynayan takımdan sadece rashica yoktu.. o da dinlensin diye değil. Mario oynasın diye.
iyi oynayan takım? ne iyi oyunu rakibin izin verdği ölçüde oynayan zerre skor yapacak hissi vermeyen bir takım vardı sahada saaha kadar oynasak yenerlerdi bizi öyle bir his oluştu gol atsak 2 taneyle cevap verirlerdi

Çevrimdışı Talisca1903

iyi oynayan takım? ne iyi oyunu rakibin izin verdği ölçüde oynayan zerre skor yapacak hissi vermeyen bir takım vardı sahada saaha kadar oynasak yenerlerdi bizi öyle bir his oluştu gol atsak 2 taneyle cevap verirlerdi
suçluyuda bulduk mario güzel hocayı buradan mı kuratracağız

Çevrimiçi tolga1903

"hocaya bu lig anlatılmamış". Ben bir lige gideceğim ve o ligde kim nasıl şampiyon oluyor bir açıp bakmayacağım öyle mi? Ulan birinde 14'de 14 yaptı birinde 103 puan aldı öyle şampiyon oldu bu takım. Kaybetmiyor bu takım puan KAYBETMİYOR sadece 1 puan kaybetti diye istifa tagları açıyorlar böyle şımarık arsız ve acayip bir camia bu cekistigin senin. Ve sen küme düşmenin en ciddi 3 adayından biri ile 80 dakika 10 kişi oynayan birine puan kaybettin üzerine 2 hafta sonra 8 yıldır yenmeyi geçtim 1 puan bile zor aldığın deplasmana, kaybetmeyen adama gideceksin. Hoca bakalım biz hoca.

Çevrimdışı Talisca1903

yönetimin her yaptığını alkışla takımı yarım bıraksınlar hocanın her yaptığını alkışla puan kaybetsin Hocaya yönetime full destek beyler.
 Beşiktaş ne olacak ?

Çevrimiçi Zafer55

suçluyuda bulduk mario güzel hocayı buradan mı kuratracağız
Frankfurt maçından bahsediyorum. Aynı maçtan bahsettiğimiyoruz herhalde.. zira benim için en iyi oyunumuzdu diyebilirim o maç için.
Ben hoca'yı mario ile gömüyorum 😊
Mario oynatan hoca!  Kanat diye mario isteyen hoca!

Çevrimdışı Talisca1903

Frankfurt maçından bahsediyorum. Aynı maçtan bahsettiğimiyoruz herhalde.. zira benim için en iyi oyunumuzdu diyebilirim o maç için.
sen ona iyi oyun diyorsan Beşiktaş neler oynadı senin zirven maalesef dip yapmış  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi levitate

samet feyyaz vs. bunların görevi değil mi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

teşhiste yanlış top oraya düştü gol oldu diyor, bu kadar kapanmasan düşmezdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Giovanni van Bronckhorst: "Gelişme göstereceğimiz şeyler var. Hala yenilmedik, mağlubiyetimiz yok. Panik yapacak bir durum yok. Ligin üçüncü bölümüne başlayacağız ve gelişim göstereceğiz."

Çevrimdışı Talisca1903

sen ona iyi oyun diyorsan Beşiktaş neler oynadı senin zirven maalesef dip yapmış

Etiketler: