8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16002 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca tılsımini kaybediyor.

Duran topları muhtemelen en kötü kullanan süper lig takımıyız.

Hoca ise kesinlikle büyük takım hocası değil, bize maç kazandırır ama kupa kazandıramaz.

Çevrimdışı Talisca1903

3 milyon euro verdiğimiz can keleş nerede abiii?
Kim hesap verecek?
dedik kardeş demedik mi saçma sapan işler almasaydık 3 kanat verseydik bunların her işi böyle basket takımında içine ettiler ama hiç eleştiriyide kabul etmiyorlar iantçı hocayada laf söyletme olan takıma oluyor

Çevrimdışı Zafer55

Mario'yu oynatacam diye s..takımın ağzına

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Monza

muçi inadı bu hale getirdi bizi ilerdeki semih rafa ciro 3 lüsünden ciro ve semih iyi basıyordu rfaya alan kalıyordu muçi belası etti içine herşeyin mustafayı ajaxta gören hoca daha oyuna alır mı yahu koşacak hali yok ciro çıktı cümbür cemaat üzerimize geldi antep

Muçi kötü futbolcu değil, son 2 maçta da kötü değildi, iyi de değildi. Ancak bu takımın rotasyonu içinde olması lazım, bu da oynayarak olur ki son 2 maç gamsızlığı bıraktı.

Mustafa bu haliyle değil bizde herhangi bir Süper Lig takımında esame listesine bile giremez. Yetersiz değil, çok çok yetersiz. Gerçi ne diyelim daha çocuk, reşit bile değil. Keşle Onana bir Anadolu takımına kiralanıp, Muleka kalsaydı Ciroyu yedeklerdi 15-20 dakika.

Çevrimdışı underworld

Joa mario transferini kim yaptı, kim önerdi...
Birileri hesabını vermeli.

1 kuruşu sokağa atmayacaz deyip bu yapılanlar...
Çok konuşulacak şeyler varda

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu transferi bizim yaptığımızı değil, bize zorla yaptırıldığını düşünüyorum.

Çevrimiçi levitate

her sezon her hocayla şöyle salak gibi son dakikadan puan kaybediyoruz, bu takımın bir kere bile skor tutup maç bitirebildiğini görmedim birileri bunları söylemiyor mu

cidden otur bak her sezondan bir tane şöyle maç çıkartırsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Muçi kötü futbolcu değil, son 2 maçta da kötü değildi, iyi de değildi. Ancak bu takımın rotasyonu içinde olması lazım, bu da oynayarak olur ki son 2 maç gamsızlığı bıraktı.

Mustafa bu haliyle değil bizde herhangi bir Süper Lig takımında esame listesine bile giremez. Yetersiz değil, çok çok yetersiz. Gerçi ne diyelim daha çocuk, reşit bile değil. Keşle Onana bir Anadolu takımına kiralanıp, Muleka kalsaydı Ciroyu yedeklerdi 15-20 dakika.
muçi kaç atağı heba etti bu ne demek takımın geriye koşması Sofa mofa muçiylr rashicayı iyi gösteriyormuş ne yapalım takımı iyi göstersinler bunlardan olmaz olmayacakta takım boş puan kaybetti bu 2 oldu ts maçını 10 kişiye alamdın övüp durdular şu maç inattan gitti
şu mustafayı göremeyen hoce değildir

Çevrimiçi levitate

Bu transferi bizim yaptığımızı değil, bize zorla yaptırıldığını düşünüyorum.
ismi ilk çıktığında muhabirler menajeri iyi çalışıyor diyordu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

net
Ya siz ne zaman herşeyi ben söylemiştim modunda. Cikacaksiniz ? Anlamıyorum evet hatalar var ama bjzd yakışan yapıcı destek olmak yıkmaya çalışmaktan vazgecin
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

her sezon her hocayla şöyle salak gibi son dakikadan puan kaybediyoruz, bu takımın bir kere bile skor tutup maç bitirebildiğini görmedim birileri bunları söylemiyor mu

cidden otur bak her sezondan bir tane şöyle maç çıkartırsın
bu herif inat vede... neyse yazmayayım olmaz bununla zorla soktu şu işi avrupada 7 gol yersin olsun bunlar iyi takım tsyi 10 kişi klmış yenemedin şu maçta puanı bıraktın bundan olmaz benim zerre desteğim yok inatçı çünkü kimse takımla inatlaşamaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kusura bakmasın ama yer cucesi Okan son maçlarda Yunusun sırtına bindi gidiyor. Bizim hocanın parlattigi bir tane oyuncu yok.

Çevrimiçi gokhans

Acil gol atabilen santrafor şart. Ocak ayında ciro ile rekabet edecek hatta kesecek bir adam almalıyız. Adamın son 5 haftada kaçırdığını, rakibinin 3.santraforları bile kaçırmaz. Mario koca bir kazık, bırak yanlış pası top kontrol edemiyor. Sert alan kapatan ön libero şart atiba, josef tarzı. Ocak’da inşallah alınır..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Ya siz ne zaman herşeyi ben söylemiştim modunda. Cikacaksiniz ? Anlamıyorum evet hatalar var ama bjzd yakışan yapıcı destek olmak yıkmaya çalışmaktan vazgecin
asıl bizim yaptığımız yapıcı destek yoksa hollandalı inatçı bir herifin yüzünden takım puan kaybediyor neye destek verelim takımla inatlaşanamı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ismi ilk çıktığında muhabirler menajeri iyi çalışıyor diyordu :D

o kadar belli ki ben oynatilmasinda da art niyet ve arka planda bazı işler olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Angelo işi olmayınca hocaya mario mu? X mi? Demişler hoca da mario demiş!
Acaba X , stoper falanmıydı?

Çevrimiçi gokhans

şenol olsa yapıcı destek olur hatta savunurlardı :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Feyyaz efendi geçen sene milli takımdan gönderilen Semih için ortalığı ayağa kaldiriyordu. Alooo şu an Semih senin takiminda mobbinge uğruyor, git sen önce bunu çöz.

Çevrimiçi Monza

Şu maçta kalede Mert olmasaydı 1 puanı da alamazdık.

En büyük sorunlarımızdan birinin belki de birincisinin yedek kaleci olduğunu her fırsatta yazalım belki bir faydası olur.

Çevrimiçi levitate

o kadar belli ki ben oynatilmasinda da art niyet ve arka planda bazı işler olduğunu düşünüyorum.
art niyet sanmıyorum 3 mevkide oynar diye atladılar hocanın da işine geldi, zaten adam geldi zart diye yedi semihi

kısaca h. yücel aslında o kadar iyi bir yönetici değil :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

art niyet sanmıyorum 3 mevkide oynar diye atladılar hocanın da işine geldi, zaten adam geldi zart diye yedi semihi

kısaca h. yücel aslında o kadar iyi bir yönetici değil :D
semihin yeri sol semihi hoca yedi mobbing yapılıyorsa buna yapıldı yerine oynayan iş yapsa sorun yok oda yok
antep açılmış girenlere bak son pas özürlüsü rashica bahtiyar geberik mustafa hocaya biraz daha destek vereyim iyi gidiyor

Çevrimiçi tolga1903

Sinirim geçti ve yediğimiz gole baktım. Bir anadolu futbolcusu orada o herife o kafayı vurdurur ancak ve bu ismin adı jonas svensson. Bir anadolu hocası sahada aynı anda bahtiyar tayyip emrecan udokhai svensson masuaku barındırır o hocanın adı da gvb. Önceki maç geberen gedson ve ndour'u aynı anda maç sonuna kadar oynatıp salih'i almamanın, hadi salih'den nefret ediyorsun kurtarıcın merkez kapatıcın ajax maçının içine sıçan onanan mesela niye girmiyor çok mu yorgun? Mustafa hekimoğlu'nu bu ülkede bu şekilde kazanacağını mı düşünüyorsun iki pres yapınca dil dışarda geziyor ulan bu çocuğun kör müsün sen hadi sen körsün o yanındaki van gastel olacak adamda mı kör? Muçi tutuyorsan o semih'i atacaksın en uca muçi çıkarıyorsan yine bu çocuğu koyacaksın top tutacak faul alacak. Rakip hayvan gibi üzerine geliyor can keleş nerde mesela çık söyle bu herif futbolcu falan değil de delikanlı ol biz de bilelim beklemeyelim senden böyle mantıklı hamleler. Hollandalı şenol güneş bağnazlığı at gözlüklüğü de bize nasip olurdu tebrik ederim seni başarılarının devamını dilerim.

Çevrimiçi levitate

semihin yeri sol semihi hoca yedi mobbing yapılıyorsa buna yapıldı yerine oynayan iş yapsa sorun yok oda yok
antep açılmış girenlere bak son pas özürlüsü rashica bahtiyar geberik mustafa hocaya biraz daha destek vereyim iyi gidiyor
başkan konuşmadan bu iş çözülmez, semihi geç salih oynamıyor adam ne zaman girse iş yaptı
bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Bu yönetimden de hocadan da olmayacak belli oldu.

Etiketler: