8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16024 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi blackeagle35

Orta sahayı kuvvetlendireceğine 6lı savunmaya dönüyorsun ve şişirilen topla golü yiyorsun gerçekten rezalet

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluğu bırakın şampiyonluk yarışında bile olamaz bu takım. Hoca kredisini tüketti. Hoca'ya Türkiye hiç anlatılmamış. Sıfır. Bu saatten sonra camiada pozitif hava da yakalanamaz. O sayfa kapandı. Geçmiş olsun. Bir sonraki sezonun planlaması yapılmaya başlansın. Şuana kadar kazandığımız maçlarda da iyi oynamadık, bir şekilde bireysel performans, kaleci vs. kazandık puanları. Buraya kadarmış.

Çevrimiçi levitate

emirhan olmasa erken yerdik keşke bırakaydı yeseydik
bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Bu akşam yaşanan tam anlamıyla bir teknik direktörluk skandalı sır.

Çevrimdışı GreenBook

Sağ sol bek yok ( yedekleri de olmalı )
Sağ sol kanat yok ( yedekleri olmalı )
Şu kadro ile hangi mantığa mukabil lige başladık gerçekten ilginç,.
Eksik bölgeler puan kaybettiriyor

Çevrimdışı Talisca1903

emirhan olmasa erken yerdik keşke bırakaydı yeseydik
süper oynadı işte kelime bu stoperin oynuyor hoca felan değilmiş

Çevrimdışı underworld

Kaç maçtır penaltılar olmada golümüz yok

Çevrimiçi levitate

hadi madem skoru tutucan iki top çevir stoperinden bekine hepsi uzun vuruyor saçma sapan pas atılıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

kıçıyla inatlaşan donuna sıçar sen kimsinde inatlaşıyorsun koskoca camiayı yasa boğdun

Çevrimdışı KartalınGücü

Ben stajer hoca istemiyorum artık arkadaş bir b.k bildikleri yok haabelkeder başımızda hocalık öğrenmeye çalışıyorlar. Gitsinler Lucescu ayarı kurt hoca getirsinler puan kaybetse de adam eldekilerin yetersizliğinden puan kaybetsin aptal saptal egosundan hayallerinden dolayı değil.  Ulan sıkıştık kaldık ya Ismael kasa tip tip yetersizler buluyoruz ya da Şenol geliyor şu döngüyğ kıralım artık.

Ha kadro da tabi yetersiz o da ayrı kenarda kaliteli ortasaha forvet vardı da almadı diyemeyiz iki ucu boklu değnek

Çevrimdışı Talisca1903

takımda kondisyonda kalmıyor böyle yapınca ciro heryere tek başına basıyor muçi inadına yaktı takımı mustafayı ajaxta gördük yürüyecek hali yok bhtiyar uzun zamandır oynamıyor resmen hediye etti resmen

Çevrimiçi gokhans

Şu antebe puan kaybediyorsan bu ligde şampiyon olamazsın. Olmada zaten.. gol atamayan santraforla, alan kapatamayan ön liberolara, koşamayan kanatlara sahibiz, olmayıda haketmiyoruz net bukadar. Şampiyonlukda yarıştığın rakibin haftalardır yakaladığın şu onlarca pozisyonun hiçbirini affetmiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca Semihle Salih sana ne yaptı şu maçta bir sıfıra yatıyorsun defans yapma konusunda iyi değiliz bu kadar inatçı olma kredini azaltma  Mustafa rezalet
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca Semihle Salih sana ne yaptı şu maçta bir sıfıra yatıyorsun defans yapma konusunda iyi değiliz bu kadar inatçı olma kredini azaltma  Mustafa rezalet
Bu yorumu 85de attım gitmemiş yazıklar olsun bu hocayla şampiyon falan olamayız
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

3 stoper alacak ne vardı mesela alt tarafı semihin önüne top atıp duracaktın
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Sezon başı performansıyla çok güvendiğim hoca Trabzonspor maçından başlayarak her maç bendeki güvenini azaltarak bugün itibarıyla bitirmiştir.En başta SEMİH KILIÇSOY'u oynatmayan MONTELLA'ya  e dediysem bugün GİO'ya diyorum > GO HOME
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Şu rezl takıma karşı puan kaybedemezsin kardeşim. İçeride dışarıda %100 6 puan yazmak zorundasın. Aksi taktirde şampiyon falan olamazsın. Burası böyle bir lig. Zaten puan kaybedebileceğin maçların sayısı zaten bir elin parmakları kadar. Futbol yoksunu Antep deplasmanı bu maçlardan biri değil. Senin bunu telafi etmen için fener ya da gs'yi deplasmanda yenmen gerekiyor. Başka telafisi yok. Oynanan oyun da bırakın gs, fb'yi daha çok antep gibi takımlara puan vereceğimizi gösteriyor. Üçüncü bile olamayız.

Çevrimiçi Monza

Gecenin tesellisi Emirhan Topçu oldu. Muazzam oynadı.

Muçi ve hatta Bahtiyar bu takıma lazım. En azından devre arasına kadar lazım. Oyuncu derinliği büyük sıkıntı.

Rafa ve Ciro durdu, işin tadı kaçtı. Mario da beklendiği gibi çıkmayınca sıkıntı daha da büyüdü (hala umudum var sonradan açılan Redmond gibi olur diye, umutsuz olmak istemiyorum çünkü opsiyonu bildiğim kadarıyla zorunlu)

Makina gibi işleyen takım bir milli aradan sonra sıradanlaştı Trabzon maçı ile. Belki bu milli arada da yeniden ritmini bulur. 14 gün maç yok sonraki Konya maçına kadar. Konya maçı da içerde 3 puan olur. Ama 2 puan kaybı hem matematik hem de moral açısından inanılmaz kötü oldu. Bir de Antep yani.

Çevrimdışı Talisca1903

hoca görüyor muçiyi sen göremiyorsuncular neredesiniz gördük işte gitti 2 puan ilk yarıdan belliydi heba edilen ataklar boşa yorulan immobile oyundan kopan rafa alın hayrını görün Muçinizin

Çevrimdışı bjkozy

Sampiyon yine Gs desenize. Ne bizden ne fenerden bir bok olmaz. Sen ligden dusecek Antepi yenemiyorsun. Avrupa zaten rezilligin tavani. Degil camiayi butun Turkiyeyi rezil ediyoruz

Bir Super kupa aldi diye kendini birsey sanmasin Gio. Biz bu oyun anlayisiyla hem gsye hem fbye yeniliriz ligde ve anadolu takimlarindan daha cok puan kaybederiz. Bes para etmeyen Trabzonu bile yenemedik

Çevrimiçi levitate

yönetim arada tesise inip hocanın kulağını çekmeli, bırakalım işini yapsın mantığı çalışmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Gecenin tesellisi Emirhan Topçu oldu. Muazzam oynadı.

Muçi ve hatta Bahtiyar bu takıma lazım. En azından devre arasına kadar lazım. Oyuncu derinliği büyük sıkıntı.

Rafa ve Ciro durdu, işin tadı kaçtı. Mario da beklendiği gibi çıkmayınca sıkıntı daha da büyüdü (hala umudum var sonradan açılan Redmond gibi olur diye, umutsuz olmak istemiyorum çünkü opsiyonu bildiğim kadarıyla zorunlu)

Makina gibi işleyen takım bir milli aradan sonra sıradanlaştı Trabzon maçı ile. Belki bu milli arada da yeniden ritmini bulur. 14 gün maç yok sonraki Konya maçına kadar. Konya maçı da içerde 3 puan olur. Ama 2 puan kaybı hem matematik hem de moral açısından inanılmaz kötü oldu. Bir de Antep yani.
muçi inadı bu hale getirdi bizi ilerdeki semih rafa ciro 3 lüsünden ciro ve semih iyi basıyordu rfaya alan kalıyordu muçi belası etti içine herşeyin mustafayı ajaxta gören hoca daha oyuna alır mı yahu koşacak hali yok ciro çıktı cümbür cemaat üzerimize geldi antep

Çevrimdışı underworld

3 milyon euro verdiğimiz can keleş nerede abiii?
Kim hesap verecek?

Çevrimdışı Talisca1903

yöneti mi dedi buna muçi oynat 10 verdik diye böyleyse daha fena tüm balansı bozdu inat herif ndour ve emirhana yazık oldual muçini başına çal

Çevrimdışı Zafer55

Kadromuz değil, hocamız yetersiz maalesef

Etiketler: