8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş Tarih : 06.10.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Kalyon Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - İbrahim Çağlar Uyarcan - İbrahim Bozbey - Yiğit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 15936 defa] 8. Hafta Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Semih ne yapmış bunlara acaba, gitsin de kurtulsun çocuk.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Korner, taç, aut tüm duran toplarimiz tek kelime ile rezalet.

Bu arada Semih konusunu açık açık söylesinler de bilelim.

Çevrimiçi sEuL

Şom ağzımızı açmayalım ama gol geliyorum diyor. Mert de bir yere kadar.
Görünen köy kılavuz istemez, hoca uyuyor ama oyuna müdahale edeceğim derse oyuna Onur falan sokacak diye korkuyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Salak salak zaman geçirecez diye umarım golü yemeyiz

Çevrimiçi Serdar3444

Beğenmiyorsam yorum yaparım elbette sendenmi izin alacağım asıl sen beğenmiyorsan yorum yapma çünkü yaptığın yorum taraflı burası Beşiktaş forumu haddini bil

Benden izin alacaksın tabi saçmalama derken ya da öz kontrolünü yapıp kendine izin vermeyeceksin. Burada haddini sınırını bilmeyen sensin, burası Beşiktaş forumu ise ona göre yaz, ona göre düşün ona göre yaşa...
 siz neye tepki gösteriyorsunuz, bize bile verilse bunu ahlaki bulmama mı? Beşiktaş aleyhine olunca da ben burada hakemlere saydım, gene sayarım....ben burada ki saçmalığı söylüyorum o kadar...içime sinmiyor bu saçmalık..sizinle uzlaşacak değilim... Zaten uzlaşmamız imkansız...
Kuralın ne olduğu belli, bu kuralın varlığı burada ki saçmalığı gidermez. size göre buna itiraz etmek Beşiktaş'ın çıkarlarına karşı çıkmaksa....siz aynı yolda devam edin...

Çevrimdışı 38life

Madem hiçbir halt yapamıyoruz bu kadar risk alan takıma karşı. O zaman savunma yapalım bari abi ne yapıyoruz biz? Bu kadar hızlı atak şansı verilir mi?

Çevrimiçi tolga1903

Ulan muçi'nin yürüyecek hali kalmadı bari onur bulut al da rashica sola çek ne aşkmış 1dk oynatmadın ilk 5 maç. Emirhan koçum benim ya umarım devam edebilirsin

Çevrimdışı murat baltacı

Emirhan bravo ikiyi atında verdiği mücadele bir işe yarasın
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

yaw bin tane asistan var uyandırın hocayı alooo
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Emirhan muazzam bir top oynuyor

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

biri hocaya söylesin Rafa öldü artık.

Çevrimiçi blackeagle35

Semihi sattık herhalde biz gerçekten oynamaması zor açıklanır. Bencilliğidir falan eleştirilir ama Mustafa oyuna alınırken Semihin alınmaması anlaşılmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Abi 3 gün önce oynayan takımın hocası 2 değişiklik mı yapar lan 85 dakika

Çevrimiçi gokhans

Halil dervişoğlu yaşıomuymuş.. şenol aldırmak için az uğraşmadı bize de anç alamamıştı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

faulü yapan badou faulü antepe veriyor hahaha
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi levitate

Semihi sattık herhalde biz gerçekten oynamaması zor açıklanır. Bencilliğidir falan eleştirilir ama Mustafa oyuna alınırken Semihin alınmaması anlaşılmaz.
fiziken bir problemi varmış diyorlar da 10 dakika oynayamıyor mu saçmalık
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Takimda net konsantrasyon sorunu var.

Mertin bu pası nedir

Çevrimiçi sEuL

Teknik ekip kafayı sıyırmış olmalı. Muci Rafa Ndoer falan oldu. Al sana oğlum Salih’i, al sana Semih’i biraz daha diri durabilmek için. Inanamiyorum bu kadar beklediklerine

Çevrimdışı Talisca1903

hoca oyun felan okuyamıyor geçsin o işleri git gele döndü maç

Çevrimiçi levitate

girenlere bak te allahım

samet hoca git bir şeyler de bu ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İnşallah satmışizdir. Aksi durumda hocanın adaleti  ciddi sorgulamaya açık hale gelir.

Etiketler: