4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor Tarih : 01.09.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Direnç Tonusluoğlu - Bahtiyar Birinci - Emir Eray Eyisoy - Erdem

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor  [Okunma sayısı 17011 defa] 4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 01.09.2024
Saat : 21:45
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Direnç Tonusluoğlu - Bahtiyar Birinci - Emir Eray Eyisoy - Erdem Mertoğlu
VAR : Erdem Mertoğlu - Mustafa İlker Çoşkun - Hakan Yemişken
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu gazla 3 tane de Sivas'a atarız 😊

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Sefa Kara

Ayni kadro devam.

Mert

Svensonn   Paulista   Emirhan     Masuaku

Al musrati   Gedson

Rasitsa               Rafa                 Semih

Immobile

Çevrimdışı sEuL

Ayni kadro devam.

Mert

Al musrati   Gedson

Rasitsa               Rafa                 Semih

Immobile

Cok tempolu bir mac oynadik, hoca belki bir iki pozisyonda rotasyona gidebilir ama milli aradan dolayi 14 gunluk bir ara var sanirim TS macina kadar. Emirhan yerine belkide Felix'i izleme sansimiz olur kendi sahamizda. ilk 11'de olmasa bile umarim fazla forma sansi bulamayan Salih - Demir Ege'de bu macta forma sansi yakalar.

Fisi cabuk cekersek Ciro/Gedson/Rafa/Paulista gibi oyunculari kenara cekip oyunculara fazla yuk binmemesini saglayabiliriz ayrica.

Sakatligin olmadigi ve galibiyetle ayrildigimiz bir mac olur insallah.

Çevrimdışı Ravenman

İlk yarıda 3 tane atarsak ikinci yarı Rafa, Paulista, Gedson ve Immobile mecbur dinlenmesi gerek.

Çevrimdışı Sefa Kara

Cok tempolu bir mac oynadik, hoca belki bir iki pozisyonda rotasyona gidebilir ama milli aradan dolayi 14 gunluk bir ara var sanirim TS macina kadar. Emirhan yerine belkide Felix'i izleme sansimiz olur kendi sahamizda. ilk 11'de olmasa bile umarim fazla forma sansi bulamayan Salih - Demir Ege'de bu macta forma sansi yakalar.

Fisi cabuk cekersek Ciro/Gedson/Rafa/Paulista gibi oyunculari kenara cekip oyunculara fazla yuk binmemesini saglayabiliriz ayrica.

Sakatligin olmadigi ve galibiyetle ayrildigimiz bir mac olur insallah.

emirhan oynar milli aradan sonra felix ilk 11e monte edilir diye dusunuyorum.

14 gunluk ara oldugu icin ayni kadro cikart diye dusundum,.

Çevrimdışı Talisca1903

udokhai bekliyorum ben kendi sahamızda hoca oyuna ve takıma ısındırmak isteyecektir

Çevrimdışı MUSTAFA_

udokhai bekliyorum ben kendi sahamızda hoca oyuna ve takıma ısındırmak isteyecektir
Bu kadar çabuk sahaya atmayız bence. Biraz idman yaptırırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mellfred

lugano maçındaki tempoyu beklemiyorum
4-0 falan ancak olur

Çevrimdışı Mehmet57

Arka dortlu bence Svensson-Paulistia-Felix-Emirhan olur

Çevrimdışı Sefa Kara

niye oyle bir sey yapsin 2 tane yeni adam atsin sol bek masuaku varken sol stoperi sol beke oynamaya zorlasin.Intihar olur oyle bir sey yaparsa.2 tane birbirinden bir haber.

Mert

Gedson    Al musrati

Rasitsa               RAfa                Semih

immobile

Boyle cikariz ayni kadro devam.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir sonraki maçımız 14 gün sonra. Bence hoca her zamanki kadro ile çıkacak. Skoru aldığımızda alternatifleri oyuna sürebilir. Hoca birarada oynamaya ciddi önem veriyor, yine öyle olacak.

Çevrimdışı Talisca1903

felix belki ama masuaku sol bekte kalır zaten bu maçtan sonra transfer sezonu bitene kadar maç yok 3 puan daha alıp yolumuza bakalım
Sonra yeni sol bek ve kanatlar gelir zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Sivas 5-4-1 oynuyor ama öyle çok iyi savunma yapan bir takım değil 4-1 veya 5-1 gibi bir skor bekliyorum Ciro'dan 2 gol Rafa'dan 1 gol 1 asist Semih ve Musrati'den gol bekliyorum bu maçta

Çevrimiçi kahyaoglueren

Passodan kontrol ettim. Doğu altta ciddi boşluklar var.
Umarım o boşluklar kapanir mac saatine kadar.

Çevrimdışı Sefa Kara

Passodan kontrol ettim. Doğu altta ciddi boşluklar var.
Umarım o boşluklar kapanir mac saatine kadar.

Bilet fiyatlari biraz dusmeli cok pahali

Çevrimiçi Kartal Ç

Lugano maçında arada bir eski açık tribününün üst tarafından geniş açıyla çekim yapıyorlardı ve kapalı üst tribünün eski açığa yakın en sağındaki koca bir blok bomboş gözüküyordu çekimlerde. Stadda olanların dikkatini çekti mi ? Gerçekten boş muydu o bölüm maç boyu?

Çevrimiçi kartalizma190399

GvB komplekssiz oldugu icin bazi adini anmak istemedigim dinozorlar gibi ‘yeni transfer 85 hafta alismadan oynatmam’ kafasinda olmaz.
Uduokhai hazirsa bence ilk 11’de baslar. Onun disinda kadro zaten bildigimiz gibi olur. Semih umarim 1 tane sikistirir da biraz rahatlar, hak etti de performansiyla.
Immobile, Rafa, Gedson’u skoru erken alirsak dinlendirmek mantikli olabilir.
Muci, Can, Salih’i gormek isterim. Mustafa, Ndour da oyuna girer herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Sivas 5-4-1 oynuyor ama öyle çok iyi savunma yapan bir takım değil 4-1 veya 5-1 gibi bir skor bekliyorum Ciro'dan 2 gol Rafa'dan 1 gol 1 asist Semih ve Musrati'den gol bekliyorum bu maçta
illaki bir tane yedireceksin hemde hücum yapmsyan takımdan 😳

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/Besiktas/status/1830275218474238230/photo/2

zemin her hafta daha guzele gidiyor, havalar bozduktan sonra da ins aynisi kalmaya devam eder

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/Besiktas/status/1830275218474238230/photo/2

zemin her hafta daha guzele gidiyor, havalar bozduktan sonra da ins aynisi kalmaya devam eder
lugano maçının ikinci yarınsınfan sonra zeminde bozulmalar gördüm ben ekrandan anlayabileceğim kadar
umarım iyidir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Felix ile Muci ilk 11.

Felixten hocanın oyun planındaki beklentisi özellikle öne doğru hamleler ile top kazanmaları olacaktır.

Ayrıca dikine top kullanma ve dribling ile çıkış da önemli. 
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2024, 20:46:35 kahyaoglueren ]

Etiketler: