2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor
2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor Tarih : 18.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Mehmet Türkmen - Ceyhun Sesigüzel - Kerem Ersoy - Ayberk Demirbaş VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor  [Okunma sayısı 10410 defa] 2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Çevrimiçi ulumemo

transfersiz son maçımız bu olur inşallah yeter artı takımın eksikleri net belliyken çok sallandık

ciroyla rafayı pamuklara sarmak gerek
Ben lugano playoff’u bitene kadar transfer beklemiyorum. Ne zaman tur cepte olur o zaman uçaklar iner. Bu hep böyle oldu. Hem tarihler de uyuyor. Ayın 29’u ikinci maç var. 30’unda da avrupada transfer kapanacak. Bu demektir ki 29-30 ağustos ile Eylül 13-14 bizim için asıl günler.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben lugano playoff’u bitene kadar transfer beklemiyorum. Ne zaman tur cepte olur o zaman uçaklar iner. Bu hep böyle oldu. Hem tarihler de uyuyor. Ayın 29’u ikinci maç var. 30’unda da avrupada transfer kapanacak. Bu demektir ki 29-30 ağustos ile Eylül 13-14 bizim için asıl günler.
önümüzdeki hafta 1 tane kanat insin en azından transfersizlik stres yapıyor bünyede😎

Onur Küçük

• Ziyaretçi

biraz gerginim nedense
Gerginlik iyidir, seni diri dinç konsantre tutar. Rakibe karşı son senelerde evimizde galibiyetimiz yok. Bugün o döngüyü kırma maçı.

Çevrimdışı Talisca1903

Gerginlik iyidir, seni diri dinç konsantre tutar. Rakibe karşı son senelerde evimizde galibiyetimiz yok. Bugün o döngüyü kırma maçı.
şöyle ilk 20 dk 2 tane atsak ne güzel olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Masuakuda yok Necip de ilk 11 de

Çevrimdışı Talisca1903

Skoru rahat alsak hem Mustafa’yı hem Ndour sahaya atabilsek🙏

Çevrimdışı Zafer55

Ndour geldikten sonra da Onana kadroda...bu onana kalıcı galiba

Çevrimdışı Zafer55

Tayyip yine yok kadroda.
Kağıt üzerinde paulista  ve colleyden başka 2 stoperimiz var bir kadroya giremiyor, diğeri sol bek oynayacak bu akşam yine.

Çevrimiçi kartalizma190399

Emirhan’in standart kullanimi boyle olmaz umarim. Tayfur Bingol, Necip rolu icin fazla pahali.
Masuaku’yu anlamadim. Gelmisse oynamali, eger kafa olarak iyi durumda degilse alma kadro’ya zaten. Bu sacmaliklari Senol Gunes de yapardi hep, en guclu 11’le cikmazdi 60’tan sonra duzeltmeye bakardi is isten gecmis olurdu.
Muci’nin kulube’de olmasi iyi, kenardan sokacak hucum opsiyonlari zaten kisitli.
Muleka kadroda degilse gidicidir herhalde, yolu acik olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

biraz gerginim nedense
zorda olsa kazanırız puan bırakmaz hoca rahatım bende

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan’in standart kullanimi boyle olmaz umarim. Tayfur Bingol, Necip rolu icin fazla pahali.
Masuaku’yu anlamadim. Gelmisse oynamali, eger kafa olarak iyi durumda degilse alma kadro’ya zaten. Bu sacmaliklari Senol Gunes de yapardi hep, en guclu 11’le cikmazdi 60’tan sonra duzeltmeye bakardi is isten gecmis olurdu.
Muci’nin kulube’de olmasi iyi, kenardan sokacak hucum opsiyonlari zaten kisitli.
Muleka kadroda degilse gidicidir herhalde, yolu acik olsun.
muleka bonservisiyle gidiyor açıklanır hafta içi

Çevrimdışı İzmitlibjk

Çevrimdışı Sefa Kara

Zor bir mac bekliyorum ama aliriz diye umit ediyorum.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson ve Colley sağolsun yedirdiler asıl sınav şimdi başlıyor

Çevrimiçi levitate

colley arkaya kaçanı izleyeceğine topa bakıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi gokhans

Colley yine kusursuz oynamaya devam ediyor sağolsun..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Kartal Ç

Iste tam da bu yuzden Colley’le olmaz diyoruz ya zaten. Boyle oyun kurarsan geriden boyle olur…..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Colley yine kusursuz oynamaya devam ediyor sağolsun..

Hic hatasi yok masallah. Kim futboldan ne kadar anliyor daha ilk dakikadan gorduk yine masallah.

Çevrimiçi levitate

maçı alırız bu arada her yerden açık veriyorlar
bipbipbupbup

Etiketler: