2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor
2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor Tarih : 18.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Mehmet Türkmen - Ceyhun Sesigüzel - Kerem Ersoy - Ayberk Demirbaş VAR :

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor  [Okunma sayısı 10454 defa] 2. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Çevrimiçi sefaköykartali

Musratiye gereksiz sallanıyor. Emirhan dışında arkada doğru düzgün bir pas opsiyonu yok, ayrıca dikine oynamayı deniyor sürekli tabii ki pas hatası yapacak. Şu arka dörtlüye prime xavi koy o da onun kadar yapar.

Çevrimdışı Ravenman

Çok baskılı, hızlı ve sert oynuyoruz.

Aynen Jupp Heynckes'ın Bayern Münih'i gibi.

Maşallah diyelim.

En zayıf halka: Musrati.

Çevrimiçi kartalizma190399

Çevrimdışı Talisca1903

Tertemiz golü yedi pen6 yedi orta sahada yaka paça indiriyorlar faul vermiyor yeni HUM olacak hakemsi

Bu söylediğin belirsizliği ifade eder. Beşiktaş işi şansa bırakacak bir kulüp değil.

O zaman 1 sene evveline bakalim. Ligimizde sampiyon olan takimda gayet iyi performans sergilemisti?

Çevrimiçi sefaköykartali

İlk yarıda ezdik resmen, şu devrenin hakkı 4-1di. Rafanın pozisyon dışında da çok kez rakip ceza sahasına girdik.  Hakemin boşu boşuna vermediği gol: (...)

Çevrimiçi Samet Ç

hakem büyük sıkıntı 3-4 yapmak lazım 65'e kadar

çekti ama biz gese fener değiliz bize vermezler

Bence penalti/faul degil ama dun FB’nin gol yedigi pozisyonla ayni. O faulse bu da penalti. Bu penalti degilse o da gol.
Standart’in S’si yok. Nabza gore serbest veriyorlar.

Çevrimiçi Zafer55

Yahu Rafa , semihe o boş pozisyonda pas vermeyip, pozisyonun devamında bir de sitem edemezsin semihe pas alamadım diye😊

Çevrimdışı 38life

O zaman 1 sene evveline bakalim. Ligimizde sampiyon olan takimda gayet iyi performans sergilemisti?

Peki tamam. Rashica'ya güvenelim. İlk 11 planlamasında Rasgica oldun..ok.

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakem tam bir kasap, bizim holü iptal ettiği faulse bu ligde kafayla gol atılamaz. Immobilenin çekilmesi ile sonrasındaki el şüphesi renklilere olsa 10 dk incelenirdi varda, Gedsonun suratını dağıttılar faul bile vermedi kadıköyde Larini atmışlardı oyundan daha hafifi için.

Çevrimdışı mellfred

gole faul vermiş (...) şu golü biz yesek iptal eder miydi
gedsona iki kişi tekme tokat daldı gedson aynı şekilde topu çaldı faul verdi haysiyetsiz

Çevrimdışı Sefa Kara

Emirhan dan sol stoper bence iyi olur ayaklari iyi ama sol bek olmaz ordan delik desik oluruz.

Peki tamam. Rashica'ya güvenelim. İlk 11 planlamasında Rasgica oldun..ok.

Ben sag acik zaten istiyorum, illa Rashica ilk 11 olsun demiyorum.
Ama cocugu ne idugu belirsiz topcularla hocalarla gecirdigi sezona bakarak cop ilan etmek haksizlik diyorum.
Hele ki 1 sene evvel ligimizde sampiyon olan takimda iyi performans sergilemisse.

Çevrimiçi hasankale

Allah askina şu hocaya 2-3 iyi oyuncu daha alın vallahi bu adam yapar bu işi çok belli.

Çevrimdışı Culpable

Ikinci yarinin ilk 15 dakikasinda skor 4-1 olup ve Ndour ile hekimoglunu oyuna alsa
macda 6-1 /7-1 bitse  ne guzel olur :)
2 gol hekimoglu 1 gol semih  yada 2 gol semih 1 gol hekimoglu :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bence penalti/faul degil ama dun FB’nin gol yedigi pozisyonla ayni. O faulse bu da penalti. Bu penalti degilse o da gol.
Standart’in S’si yok. Nabza gore serbest veriyorlar.
hadi bunu diğerlerine versin bize vermesin hata diyelim de adam tertemiz golü yedi net art niyet var kaç sezondur bize karşı bunun önüne geçilmesi lazım

Çevrimdışı 38life

İlk yarıda ezdik resmen, şu devrenin hakkı 4-1di. Rafanın pozisyon dışında da çok kez rakip ceza sahasına girdik.  Hakemin boşu boşuna vermediği gol: (...)

Burada faulun f'si bile yok. Şu pozisyondaki temas bir maçta ortalama 30 kere falan yaşanır. O kadar ufak bir temas. Buna faul çalındıysa ve VAR çağırmadıysa büyük skandal.

Çevrimiçi Samet Demir

Burada faulun f'si bile yok. Şu pozisyondaki temas bir maçta ortalama 30 kere falan yaşanır. O kadar ufak bir temas. Buna faul çalındıysa ve VAR çağırmadıysa büyük skandal.
Zaten spiker bile üstünde durmadı çünkü oda golün neden iptal olduğunu anlamadı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KartalınGücü

Bizimkilerin de itiraz edip ortalığı yıkması lazım kenardan var istenmesi lazım, gsye olsa maçı kaleciye sarılır başlatmazlardı.

Çevrimdışı 38life

Ben sag acik zaten istiyorum, illa Rashica ilk 11 olsun demiyorum.
Ama cocugu ne idugu belirsiz topcularla hocalarla gecirdigi sezona bakarak cop ilan etmek haksizlik diyorum.
Hele ki 1 sene evvel ligimizde sampiyon olan takimda iyi performans sergilemisse.

Çöp mü? Rashica'ya çöp kim diyor ki? Rashica en iyi 12. oyuncudur. Bunu daha önce de söyledim. Ezbere cevap vermişsin biraz.

Çevrimiçi Kartal Ç

ofsayt nerde kufur ettirecekler insana

ofsayt değil de golden önce foul vermiş sanırım

Çevrimdışı Culpable

bu arada kac yildir mylife dan hic ses yokmu ?

Çevrimiçi Zafer55

Tosic i sol bek diye alıp, stoper kullanmıştık.
Emirhanda da tersi bir hikaye çıkabilir gibi duruyor.

Çevrimdışı 38life

Bizimkilerin de itiraz edip ortalığı yıkması lazım kenardan var istenmesi lazım, gsye olsa maçı kaleciye sarılır başlatmazlardı.

Işin kötüsü biz öyle itirazlara girdiğimizde direkt kart gösterip bastiriyorlar bizi

Etiketler: