1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25042 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu hafta takviye gelmezse Antalya maçı tokat gibi bir maç olur o zaman akıllanırlar 10 kişi ile savunma yapan takımı nasıl açacağız bakalım

Çevrimiçi Monza

Bitti. Geçen seneki gibi kurdeşen döktüren bir maçtı. Ama 3 puanla başlamak çok güzel.

Çevrimdışı Sefa Kara

Oyun olarak rezildik.

Takim transfer diye bagiriyor.

Golu bireysel performans ile bulmasak sabaha kadar oynansa gol atamazdik.

Çevrimiçi levitate

hiç sanmıyorum para kazanılmayacağı bariz belli olan oyunculardan para kazanma peşinde onlar kazandıkça da bu böyle devam edecek
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Şuan sahada Emirhan dışında yeni transfer yok. Anlayana çok şey anlatıyor...

Tarihin en kötü sezonundaki kadroyu 3 transferle şampiyon takıma çevireceğine inanan pamuk prensese de inanıyordur.
feyyaz hocaya kalsa 3 adam almak yetiyormuş...
bipbipbupbup

Çevrimiçi ulumemo

22-29 agustos’ta ön eleme maçlarımız var. Turu geçersek transferler arka arkaya sıralanır.

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu arada rakipte çok değil Boupendza ayarı bir oyuncu olsa çok başka şeyler konuşuyorduk inşallah gereken dersler alınır.
Ndour falan Gullit sanki başıma uğraştıkları işe bak . Onun yerine PSG de kadroya giremeyen 30 metre top sürebilen kanat kim varsa onu alsınlar.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2024, 23:52:57 KartalınGücü ]

Çevrimdışı mellfred

oyunu kazandın diye sahaya attığımız topçular
onana onur muleka emirhan necip
🫡

Çevrimdışı Talisca1903

oyunu kazandın diye sahaya attığımız topçular
onana onur muleka emirhan necip
🫡
emirhanda ilk maçı ama çok yavaş gibi geldi bana

Çevrimdışı Talisca1903

oyuna bakınca en çok gömülen colley nejip gedson net iyi oynadı svenson çok çabalıyor ama kalitesi yetersiz rashica zaten hiç yok svenson birazda ondan bozuluyor musrati tutuk semih asist dışında yok koridoru yol geçen hanı oldu rafa tek kelimeyle klas böyle adamlr deli eder rakibi çat koydu bitirdi maçı bu kanat beklerle ciroyu çok zorlarız adam oyuna dahil olamıyor

Çevrimiçi Monza

Onana Onur Muleka Emirhan Necip'in oyuna girdiği ve bu kadar zorlandığımız maçta 10 milyonluk Muçi'ye sıra gelmemesi de gecenin bir diğer soru işareti.

Çevrimdışı Talisca1903

Onana Onur Muleka Emirhan Necip'in oyuna girdiği ve bu kadar zorlandığımız maçta 10 milyonluk Muçi'ye sıra gelmemesi de gecenin bir diğer soru işareti.
aston villaya gitti diye umuyorum

Çevrimiçi Necmi

Son 20 dakika altılı savunma yaptık resmen golü at üstüne yat oyunu oynandı sonuca bakınca başarılıda oldu denebilir
Geceyi muhtamelen haftayı lider bitirdik
Antalya maçı böyle olmaz içerde bu takım farklı oynar önemli olan ilk haftaları kayıpsız geçmek
Poalista müthiş oyuncu

Çevrimiçi Samet Demir

Son 20 dakika altılı savunma yaptık resmen golü at üstüne yat oyunu oynandı sonuca bakınca başarılıda oldu denebilir
Antalya maçı böyle olmaz içerde bu takım farklı oynar önemli olan ilk haftaları kayıpsız geçmek
Poalista müthiş oyuncu
3lü defansı hoca sahada görmek istedi diye yorumladım o değişiklikleri.. Tabi transfer isteğinde olabilir
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Poalista müthiş oyuncu
en doğrusunu yaptı skoru almışız kantlarımız ve hücum hattımıza top 10 sn durmuyor defansa yığılıp 3 puanı aldı geldi hoca gayet mantıklı iş

Çevrimiçi Zafer55

8 değişiklik hakkı olsa 8 ini de kullanırdı hoca muhtemelen.
Paulistanın yerine Necip,
Skoru korumak için ise Onur Muleka Onana girdi oyuna..
Maçı bitiren 11 deki tek yeni isim Emirhan dı ve o da alındığı bölgede oynamadı.
Öyle bir maçtı işte.

Çevrimiçi Necmi

Samsun deplasmanı zor deplasmandır bu deplasmandan üç puanla dönmek başarıdır bir zor deplasman eksildi şimdi rakipler düşünsün 😁

Çevrimiçi Zafer55

Bu hafta takviye gelmezse Antalya maçı tokat gibi bir maç olur o zaman akıllanırlar 10 kişi ile savunma yapan takımı nasıl açacağız bakalım
Bu akşam ki maçı izleyen antalya, 10 kişi savunma yapmayı düşünmez hele paulista da olmayacaksa...dosta korku düşmana güven verdik bu akşam 😊

Çevrimiçi Necmi

3lü defansı hoca sahada görmek istedi diye yorumladım o değişiklikleri.. Tabi transfer isteğinde olabilir
üç dört defa saydım savunma çizgi halinde altı kişi ip gibi dizilmiş bildiğin çanakkale geçilmez taktiği

Çevrimiçi Zafer55

Tayyip kadroda yokmuş. Sakatlığı falan mı vardı?
Kadroya girememiş olma ihtimaline inanmak istemiyorum

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu akşam ki maçı izleyen antalya, 10 kişi savunma yapmayı düşünmez hele paulista da olmayacaksa...dosta korku düşmana güven verdik bu akşam 😊

Deplasmanda açılıp saldırsınlar bekleriz. Bizim hoca da bir ders çıkarmıştır elbet 🤗

Çevrimiçi Zafer55

Deplasmanda açılıp saldırsınlar bekleriz. Bizim hoca da bir ders çıkarmıştır elbet 🤗
Valla hoca değil de yönetimin acil ders çıkartıp tez vakitte transfer yapması lazım 👍

Çevrimiçi Serdar3444

Samsun''da 9 numara ve 10 numara ve sonradan giren 16 numara hariç pek topçu yok, Samsun'un top hakimiyetinin sebebi Beşiktaş'ın mücadelesizliği oldu. Semih'in hem defansif mücadelesi yok hemde sol kanat zaten hiç olmuyor çocuğa. Ayrıca bence en büyük hatayı rafa ı'mmobile ve semihi aynı anda sahada tutarak yapıyoruz. Rafa ı'mmobile ve Semih'in ön alan baskısı çok zayıf o nedenle Samsun çok kolay çıktı, özellikle Semih'le ı'mmobile ile bu formasyonda aynı anda sahada kesinlikle olmamalı, ikisinin yakın olduğu bölge de defansif zaafiyet her zaman olur. . İkiside arkasından defansı sürüklüyor ama oyunları bireysel ve bencil...
 İyi bir Sol ve sağ kanat  acilen lazım. Rashica ne kadar geriden oyun oynarsa o kadar etkisizleşiyor. Ne kadar ileride oynarsa o kadar oyunu açıyor. Svenson ve rashica boş koşularını çok iyi yapıp iyi adam eksiltiyorlar. Rashica bence iyi bir 8 numaraya da evrilebilir.
 Gedson kaç maçtır Semih'e özellikle randımanlı pas vermiyor ama rafa'ya veriyor. Bu güven ilişkisinden de kaynaklanıyor olabilir, Semih'in koşusunu göremiyor olabilir ama kötü niyetli  bir adamcı da olabilir. Kokusu çıkar...

Birde Defansla ileri arasında çok uzun mesafe var resmen kopukluk vardı.Geçişler ve pozisyon almalar, alan daraltmalar hep sıkıntılı. Takımda neredeyse kimsenin mevki net belli değil, zaten kadro bile net belli değil, o nedenle kimsenin kendi bölgesinde oyun alışkanlığı yok, böyle olunca akışkan bir oyuna geçemiyoruz ve bu nedenle top tutamama sorunu var. Ayrıca çıkan oyuncu ile giren oyuncularda birbirinin muadili değil, çok farklılar, şu anda belirli bir oyun aklımız ve oyuncu profilimiz yok, oyuncuya göre oyunumuz var. Zamanla
transferler de gelecek ve hafta hafta gelişecek,
Mesele bu evreyi kayıpsız atlatmak...

Çevrimiçi Necmi

Samsun''da 9 numara ve 10 numara ve sonradan giren 16 numara hariç pek topçu yok, Samsun'un top hakimiyetinin sebebi Beşiktaş'ın mücadelesizliği oldu. Semih'in hem defansif mücadelesi yok hemde sol kanat zaten hiç olmuyor çocuğa. Ayrıca bence en büyük hatayı rafa ı'mmobile ve semihi aynı anda sahada tutarak yapıyoruz. Rafa ı'mmobile ve Semih'in ön alan baskısı çok zayıf o nedenle Samsun çok kolay çıktı, özellikle Semih'le ı'mmobile ile bu formasyonda aynı anda sahada kesinlikle olmamalı, ikisinin yakın olduğu bölge de defansif zaafiyet her zaman olur. . İkiside arkasından defansı sürüklüyor ama oyunları bireysel ve bencil...
 İyi bir Sol ve sağ kanat  acilen lazım. Rashica ne kadar geriden oyun oynarsa o kadar etkisizleşiyor. Ne kadar ileride oynarsa o kadar oyunu açıyor. Svenson ve rashica boş koşularını çok iyi yapıp iyi adam eksiltiyorlar. Rashica bence iyi bir 8 numaraya da evrilebilir.
 Gedson kaç maçtır Semih'e özellikle randımanlı pas vermiyor ama rafa'ya veriyor. Bu güven ilişkisinden de kaynaklanıyor olabilir, Semih'in koşusunu göremiyor olabilir ama kötü niyetli  bir adamcı da olabilir. Kokusu çıkar...

Birde Defansla ileri arasında çok uzun mesafe var resmen kopukluk vardı.Geçişler ve pozisyon almalar, alan daraltmalar hep sıkıntılı. Takımda neredeyse kimsenin mevki net belli değil, zaten kadro bile net belli değil, o nedenle kimsenin kendi bölgesinde oyun alışkanlığı yok, böyle olunca akışkan bir oyuna geçemiyoruz ve bu nedenle top tutamama sorunu var. Ayrıca çıkan oyuncu ile giren oyuncularda birbirinin muadili değil, çok farklılar, şu anda belirli bir oyun aklımız ve oyuncu profilimiz yok, oyuncuya göre oyunumuz var. Zamanla
transferler de gelecek ve hafta hafta gelişecek,
Mesele bu evreyi kayıpsız atlatmak...
immobile 19 da 19 isabetli pasla oynamış egoistliğin e si yok onda semihe gelince bunu daha önce söyledim profesyonel futbol egoyu kaldırmaz geçen sene sonu gedson bir topu götürdü ceza sahasına girdi srmihle ver kaça girdi topu verdi boşa çıktı semih topu verse boş kaleye bırakacak  ama semih çizgiye indi imkansız açıdan kaleye vurdu pozisyonu yedi gedson bayağı tepki vermişti ellerini kaldırıp napıyorsun diye ben o akşam gedsondan semih artık koöay kolay pas alamaz diye düşündüm boşa demiyorum semihe onca lafı kendi kuyusunu kazıyor bu akşamda yaptı önü kapalıydı pas vermek yerine savunma oyuncularının içinden geçmeye çalıştı üç kişi vardı sanırım müsait depar atıp gelmiş tabi topu kaptırdı
Şu takım yükseldikçe oyuncular semihin oynamaması için baskı kurar takıma zarar veriyor tabi diğer oyuncuların kariyerinede zarar veriyor
En önemliside kendi geleceğini ateşe atıyor
Daha ilk egoistliğinde sert tepki verilmeliydi ama bu taraftar akıllanmıyor dönüp geçmişe sırf şişirdikleri için ne yeteneklerin kaybolduğunu göremiyor

Çevrimdışı Talisca1903

immobile 19 da 19 isabetli pasla oynamış egoistliğin e si yok onda semihe gelince bunu daha önce söyledim profesyonel futbol egoyu kaldırmaz geçen sene sonu gedson bir topu götürdü ceza sahasına girdi srmihle ver kaça girdi topu verdi boşa çıktı semih topu verse boş kaleye bırakacak  ama semih çizgiye indi imkansız açıdan kaleye vurdu pozisyonu yedi gedson bayağı tepki vermişti ellerini kaldırıp napıyorsun diye ben o akşam gedsondan semih artık koöay kolay pas alamaz diye düşündüm boşa demiyorum semihe onca lafı kendi kuyusunu kazıyor bu akşamda yaptı önü kapalıydı pas vermek yerine savunma oyuncularının içinden geçmeye çalıştı üç kişi vardı sanırım müsait depar atıp gelmiş tabi topu kaptırdı
Şu takım yükseldikçe oyuncular semihin oynamaması için baskı kurar takıma zarar veriyor tabi diğer oyuncuların kariyerinede zarar veriyor
En önemliside kendi geleceğini ateşe atıyor
Daha ilk egoistliğinde sert tepki verilmeliydi ama bu taraftar akıllanmıyor dönüp geçmişe sırf şişirdikleri için ne yeteneklerin kaybolduğunu göremiyor
gedson bir pozisyonda yırtındı topu kaptı 3 kişiyi peşine takıp Semih’e sola topu attı Semih hareketlenmediğinden top taça çıktı TV de görüldü net sövdü gedson Semih hem egoist hem futbolu bilmiyor salt yetenekle sahada halı saha topçusu gibi takılayım istiyor bu şekilde giderse burada destekleyenlerin eleştirmeye başlaması çok sürmeyecek
Bu çocuk forvet ve başka bir tarafada evrilemedi çalım ve şut var repartuarında ama geometri sıfır ikili  3 lü pas istasyonu olma yok topu tutma yok kanat hiç olmaz bu haliyle
İmmmobileyi izleyin adam maç boyu adam karşılamada hep en doğru yerde pas istasyonu olmada hep kendini açığa bir şekilde çıkardı

Etiketler: