Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 477082 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

aziz yıldırım stili bi tesis baskını elzemdir bunlar anca bu şekil top oynar

mümkünse hocayı da uyarsınlar bu ox-ciro işlerine ara versin
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Otobüsle göndersinler geri, paşalara birde özel uçak tahsis ediliyor. Hey Allah’im sen sabir ver bize

Çevrimdışı Umutcan Kaya

uefa en elit ilk 6 teknik direktör ve ekibini aynı anda bu takımın başına getirsin, bu takımda ki oyunculardan bir şey olmaz yine
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sahada herkes değişti gedson kaldı. Kimse kusura bakmasın gedson gitmeden bu oyun düzelmez. Bugünkü maçta en az 4 tane boşa top attı. Geriye dönüşlerini saymıyorum. Önü boş olacak da dripling yapacak diye bekleyeceksek işimiz var. Ne zaman kapanan bir takım oluyor biz sıkıntı yaşıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

uefa en elit ilk 6 teknik direktör ve ekibini aynı anda bu takımın başına getirsin, bu takımda ki oyunculardan bir şey olmaz yine
Hoca değişikliğini düşünmememiz gerekiyor artık. Üçe beşe bakmadan topyekün değişiklik lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Necmi semih için katılıyorum haketmedi milli kadro içinde, rıdvan diyorum, eren elmalı çağırılırken rıdvan’ın çağırılmaması skandaldır. Eren glasgow’da oynamayı bırak iskoçya 2.liginde bile oynayamaz. Rıdvan gayet hızlı, güçlü, takım oyununa uygun bir oyuncu haline gelmiş, izledik işte, osai o hız o güçle geçemedi ikili mücadelede yerde buldu kendini, hem sağa hem sola gdçti demek taktik bilgiside gelişmiş iskoçya’da..
bilmem ben izlemedim fener maçına ayıracak zamanım yok ama ben olsam milli takımda rıdvanı çağırmam semihi çağırırım hak mak dinlemem beşiktaşlı oyuncuları doldururum 😂

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Hoca değişikliğini düşünmememiz gerekiyor artık. Üçe beşe bakmadan topyekün değişiklik lazım.
bu oyuncu grubunun yemeyeceği hoca yok, hocada suç arayamayız, belki ox ve immo tercihi çok batıyor oxu bilmem de, immobileden aşırı nefret etmeye başladım sanki bize rakipten gelmiş amatör topçu havası var. Bizim verdiğimiz değeri haketmeyen aidiyetsiz biriyimiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada başkana da söylenecek söz belli boşuna olmayacak işler için iftar daveti vermeye gerek yok boş işler onlar bir araya gelince eskiyi kötülemekten başka hiçbir şey yapılmıyor o davetlerde
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2025, 23:22:43 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

takımda ekstra ruhsuzluk var paulista'nın ayak kırılıyormuş neredeyse bizimkiler uyuyor mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Bu oyuncu grubu daha nekadar rezil olabilir ki?

Masuaku, Onur, Salih, Muçi ve Semihi görünce maçı kafamda kaybediyorum.

Çevrimdışı 38life

Geçen hafta Antep maçını ve bugün bu Konya maçını kazansaydık şuan Masuaku ile sözleşme yenilenmesini, Svensson'un opsiyonunun kullanılmasını. Mario'nun gelecek sezon ilk 11 sol kanadı olarak A planında değerlendirilmesini, Rashica'nın yedek de olsa bir şekilde kadroda tutulmasını, Muçi'nin kalmasını konuşuyorduk. O yüzden şuanki duruma kahrolurken bir kez daha düşünün.

Şer görünende hayır vardır.

Çevrimiçi Samet Ç

takımda ekstra ruhsuzluk var paulista'nın ayak kırılıyormuş neredeyse bizimkiler uyuyor mesela
uzatmada düz vursa gol olacak pozisyonda oyuncun rabona deneyip topu dağa taşa atıyorsa o takım çoktan bitmiştir sahada oynayanlar birbirini sevmiyor ki o takımda nasıl ruh olacak

Çevrimiçi levitate

uzatmada düz vursa gol olacak pozisyonda oyuncun rabona deneyip topu dağa taşa atıyorsa o takım çoktan bitmiştir

bir de en önemli oyuncun ha o daha can sıkıcı

negredo zamanında röveşata denedi diye idam edilecekti şimdi okeyiz mesela buna
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen hafta Antep maçını ve bugün bu Konya maçını kazansaydık şuan Masuaku ile sözleşme yenilenmesini, Svensson'un opsiyonunun kullanılmasını. Mario'nun gelecek sezon ilk 11 sol kanadı olarak A planında değerlendirilmesini, Rashica'nın yedek de olsa bir şekilde kadroda tutulmasını, Muçi'nin kalmasını konuşuyorduk. O yüzden şuanki duruma kahrolurken bir kez daha düşünün.

Bunu biz taraftar olarak fark ediyoruz, böyle olmasa da taraftarın bir çoğu bu durumun farkında. Önemli olan yönetimin işin maddi boyutunu düşünmeden, hasarı en iyi şekilde atlatıp büyük bir revizyona girilmesi.

Hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım ben.

Keşke super kupa maçını kaybetseydik kafasına girdim. Ne kadar üzücü bir durum.

Çevrimiçi levitate

aslında doğru olan bu ama 9 kişiye şöyle yenilmek asap bozuyor

biraz karamsarım ben, çok para harcamamak için bu oyuncuların medya aracılığıyla allanıp pullanıp takımda tutulmaya çalışacağını düşünüyorum, sercan dikme başkanın dibinde mesela şu sıralar yazın gireceği haberler gözümde canlandı bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Güntekin Onay: "Futboldan bağımsız bir görüntü vardı sahada. Kırmızı kart pozisyonunda hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Melih Bostan'ın Gabriel Paulista'ya yaptığı sert faul sonrasında çok ilginçtir ki, Beşiktaşlı oyuncular ne sarı karta itiraz etti. Ne takım arkadaşının yanına gitti. Ne rakibine tepki gösterdi. Gabriel Paulista'nın belki ayağı kırılacaktı. Takımda kimsenin haberi yok. Beşiktaşlı futbolcular duruyor. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Beşiktaşlı futbolcuların ne kadar vurdumduymaz olduğunu gösteren bir şey. Bu oyuncu grubu 9 kişiyi yenemez elbette." (beIN Sports)

Çevrimdışı 38life

aslında doğru olan bu ama 9 kişiye şöyle yenilmek asap bozuyor

biraz karamsarım ben, çok para harcamamak için bu oyuncuların medya aracılığıyla allanıp pullanıp takımda tutulmaya çalışacağını düşünüyorum, sercan dikme başkanın dibinde mesela şu sıralar yazın gireceği haberler gözümde canlandı bile

Sercan oyuncular bu gece gönderilsin diyor. :D gs maçını alalım, üstüne 3-4 maç kazansın hepsi kalsın demeye başlar. Kimin ne dediğini veya yönetimin kimi dinlediği önemli değil bence. Yönetim kendi verdiği kararlardan kendi sorumlu. Kendi sınavlarını verecekler. Şu futbolcu grubuna müsamahakar davranacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Bunu biz taraftar olarak fark ediyoruz, böyle olmasa da taraftarın bir çoğu bu durumun farkında. Önemli olan yönetimin işin maddi boyutunu düşünmeden, hasarı en iyi şekilde atlatıp büyük bir revizyona girilmesi.

Hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım ben.

Keşke super kupa maçını kaybetseydik kafasına girdim. Ne kadar üzücü bir durum.

İşin maddi durumunu düşünmeden hareket edebilecek bir kulüp değiliz. Buna da gerek yok. Zaten Masuaku ve Svensson bitiyor. Ciro, Ox, Onur'un 1 senesi var. Gönderebilirsin.

Çevrimdışı underworld

Bütün kadro sil baştan yenilenmeli.

Çevrimdışı 38life

Bunu daha önce de söylemiştim yine söylüyorum. Beşiktaş'ın mevcut durumunda futbolcu transfer ederken oyuncularda arayacağı ilk özellik ateşli, hırslı olmaları olmalı. Elbette sadece ateşli olup yeteneksiz futbolcu alınsın demiyorum fakat sadece yetenekli ama vurdumduymaz oyuncu asla bu kulübün kapısından içeri sokulmamalı. Çünkü geçtiğimiz 2 senenin üstüne bu camia bunu kaldıramaz. Josef gibi, Medel gibi, Necip gibi, Quaresma gibi, Olcay gibi futbolcular alınmalı. Çok yetenkli olmasına rağmen mesela Sosa gibi futbolcu alınmamalı şuan içinde olduğumuz dönemde. Sosa değil, Olcay lazım bize şuan. Musrati değil Josef lazım. Masuaku değil Tosic lazım. Felix değil Emirhan Topçu lazım. Bugün Beşiktaşın sakatlıktan dönmüş topçusunun bacağını kırmaya çalışıyorlar hakem sarı kart veriyor kimsede itiraz mitiraz yok. İtiraz etmeyen futbolcu gitsin₁.

Çevrimiçi Samet Demir

İşin maddi durumunu düşünmeden hareket edebilecek bir kulüp değiliz. Buna da gerek yok. Zaten Masuaku ve Svensson bitiyor. Ciro, Ox, Onur'un 1 senesi var. Gönderebilirsin.
Bu adamlardan zarar etmeden kurtulamıyoruz durum böyleyken de faydalanalım kafasını görmek istemiyorum ben.

Sahada ısıran takım istiyorsak da yerli kalitemizi arttırmalıyız. Hakemlere kızıyoruz falan ama ilk kırmızı pozisyonunda bırakın kırmızıyı sarı için bile oyunculardan tepki gelmedi.

Hoca geldi güzel şeyler hayal ettirdi ama malzeme bu yani. Allah yönetiminde, hocanında, teknik ekibinde yardımcısı olsun.

Çevrimiçi levitate

Sercan oyuncular bu gece gönderilsin diyor. :D gs maçını alalım, üstüne 3-4 maç kazansın hepsi kalsın demeye başlar. Kimin ne dediğini veya yönetimin kimi dinlediği önemli değil bence. Yönetim kendi verdiği kararlardan kendi sorumlu. Kendi sınavlarını verecekler. Şu futbolcu grubuna müsamahakar davranacaklarını sanmıyorum.

bence başkan sert karar alabilecek türden bir insan ama nedense yapacağını sanmıyorum

yerinde olsam yazın boşaltırdım takımı zaten bankalar birliğinden çıkıyoruz çok daha iyi bir kadro kurabiliriz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu da Polonya cumhurbaşkanının kazığı oldu bize

200 bilmem kaç kapı bir yerlere girdi gibi

ulan nasıl kandık şuna ya şaka gibi :D
bipbipbupbup

Etiketler: