Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484041 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

Hayırlı olsun.

4-2-3-1 gibi oynatıyor ama defansif ortasahalardan biri 3'üncü defans gibi 2'linin arasına girip bekleri ileri çıkartıyor. Kanatlar sa dikine oynayan oyuncuları kullanmayı seviyor diyorlar. Hücüm taktiği benim sevdiğim gibi ama defans yaparken tam takım olarak defans yaptırıyor diyorlar.

Çevrimiçi Akil Emre

Hayırlı olsun.

4-2-3-1 gibi oynatıyor ama defansif ortasahalardan biri 3'üncü defans gibi 2'linin arasına girip bekleri ileri çıkartıyor. Kanatlar sa dikine oynayan oyuncuları kullanmayı seviyor diyorlar. Hücüm taktiği benim sevdiğim gibi ama defans yaparken tam takım olarak defans yaptırıyor diyorlar.
Taktik güzelmişte bizde ne bek var ne de kanat, zaten defansta evlere şenlik, minimum 5 transferle devre arasını kapatmak lazım yoksa hocayı da futbola soğutur bizim takım

Çevrimiçi Samet Ç

Hayırlı olsun.

United'ta orta sahada çift pivot kullanıyordu bizde Musrati haric yok bekler desen yok kanat desen yok 10 numara dediğimiz Rafa aslında ikinci forvet veya 4-3-3'ün kanat forveti o yüzden çok transfer lazım
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2025, 11:07:15 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

United'ta orta sahada çift pivot kullanıyordu bizde Musrati haric yok bekler desen yok kanat desen yok 10 numara dediğimiz Rafa aslında ikinci forvet veya 4-3-3'ün kanat forveti o yüzden çok transfer lazım
Sağlı sollu 2 Nkodou, 2 de prime Rosier lazım. Şimdi herkes beğeniyor hocayı ama 3lü oynayınca geçiş ve kontra oyununu görünce bakalım ne yorum yapacaklar. Şahsen imkanlar dahilinde ben memnunum. (Kadroya bakmadan söylüyorum bunu) Umarım aşı tutar geçiş sürecinde güzel bir heyecan yaşamış oluruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sağlı sollu 2 Nkodou, 2 de prime Rosier lazım. Şimdi herkes beğeniyor hocayı ama 3lü oynayınca geçiş ve kontra oyununu görünce bakalım ne yorum yapacaklar. Şahsen imkanlar dahilinde ben memnunum. (Kadroya bakmadan söylüyorum bunu) Umarım aşı tutar geçiş sürecinde güzel bir heyecan yaşamış oluruz.
işin savunma tarafında gio gibi 5-3-2 dizilince ne diyecekler onu çok merak ediyorum ben

Çevrimiçi Samet Demir

işin savunma tarafında gio gibi 5-3-2 dizilince ne diyecekler onu çok merak ediyorum ben
Şu adamı Hüseyin Yücel getirmiş olsa çoktan kaos başlamıştı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı o2bucak

Benim kafamı kurcalayan tarafı da takım savunması yapması.  Umarım takıma göre bir düzen kurup önde baskı ve geçiş oyunu oynatır gerekirse 3lü defans mış 2liymiş tekmiş bakmayalım.
Pozitif futbol oynatsın bir değişiklik bir olumlu dokunuş yapsın kupayı kazansın yeter bence.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hayırlı olsun.

Bu soylenenler zaten 100 antrenorden 99'unun yaptigi seyler. Taktik analize bak. Takim olarak savunma, takim olarak hucum yaptirmayi seviyormus. Inanilmaz bir analizmis haha.

Çevrimdışı ferdi1903

Geçmiş olsun solskajer ne için getirildi bilmiyorum ama bu takımı bu kulübü ayağa kaldıracak hoca falan değil, solskajer den hücüm futbol falan beklemeyin kanser futboluna devam. Bu olmadı Adalı başkan

Çevrimdışı murat baltacı

Camia olarak dibi görmüşuz birde hoca beğenmiyoruz çok beklentim yok Biliçin yaktığını yapsın bir yapılanma bir sistem kursun üç beş genç çıkarsın üç beş schout transferi yapsın bir iskelet bir oyun oynatsin bunların yanında yarıştada kalırsa ne ala en azından bir bir buçuk sene sonra Kasım'da havlu atmayan oyuncu grubu çöp olmayan bir takım bıraksın sonrasına o zaman bakarız.

Biliç bile şampiyon oluyordu neredeyse dembabayi idareli kullanıp son düzlüğü geçse ipi göğüslemisti solskjaer Biliçin yaptığını rahat yapar üzerinede çıkarsa zaten başarı gelir kendimizi kandırmanin anlamı yok rakiplerle kadro farkı açılmışken camia dibi görmüşken kimi getireceğiz hangi bütçeyle hangi oyuncuları alacağız önceki yönetim buna yeltendi eline yüzüne bulaştırdi nefesleri yetmedi iki tane kaliteli adam alıp gerisini vasatlardan oluşturunca iyi takım olmuyor mecbur yapilanacagiz mecbur kemer sıkacağız bu hocada buna uygun hem bireysel oyuncu geliştirme hem ismi duyulmamış oyuncuları bulma hemde sistem kurma işini yapacak
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı celiker1

Isınmaya başladım👌 Saha içi harici konuşacak olursam transferde kuzey liglerini maden gibi işlemeliyiz!

https://x.com/ertansuzgun/status/1880245744038556158?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı o2bucak

https://x.com/FixAnaliz/status/1880246377965572391

Molde'ye bir baktım transfermarkt üzerinden onların da doğru düzgün kanat ve bekleri yok ama adam güzel ortalama puan yakalamış.

Çevrimdışı sefaköykartali

Çevrimdışı 38life

Şut çekmemeye yemin etmiş hücumculara sahip olan Beşiktaş'ın başına bu adam geldi. Bakalım Solskjaer bir şeyleri değiştirebilecek mi.

https://x.com/Regen_Hunter/status/1880257535820923098

Çevrimiçi levitate

https://x.com/FixAnaliz/status/1880246377965572391

Molde'ye bir baktım transfermarkt üzerinden onların da doğru düzgün kanat ve bekleri yok ama adam güzel ortalama puan yakalamış.

ilginç ne diye geldi acaba, istese iş bulurmuş bir yerlerde
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

An itibariyle Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü baş antrenöründen daha iyi. Garip bir kulübüz.   :)

Çevrimiçi gokhans

Şut çekmemeye yemin etmiş hücumculara sahip olan Beşiktaş'ın başına bu adam geldi. Bakalım Solskjaer bir şeyleri değiştirebilecek mi.

https://x.com/Regen_Hunter/status/1880257535820923098
Solskjaer'e, gedson'un hücumdan topu kaleciye dönmesi şoku  :D :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Solskjaer'e, gedson'un hücumdan topu kaleciye dönmesi şoku  :D :D

:lol: Gedson hadi neyse de Immobile'nin ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalıp pas vermeye çalıştığını görünce ne yapacak acaba onu merak ediyorum :)

Çevrimiçi gokhans

:lol: Gedson hadi neyse de Immobile'nin ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalıp pas vermeye çalıştığını görünce ne yapacak acaba onu merak ediyorum :)
immobile ailesini alıp gitti bile italya’ya, muhtemelen anlaştı bir italyan takımıyla.. Bu yüzden ilk transfer santrafor’a yapılacağı kesin.. yeni alman scout ekibimiz wolfsburg’dan wind’i önermiş.. Temas kurulmuş bakalım hayırlısı..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/SportsDigitale/status/1880281125995835841

hoca ineli 4-5 saat oldu daha bir durun be kardeşim
Bunlar haberi ilk giremediler, murat özen girdi ilk. Sıkıntı oradan kaynaklanıyor 😀 acısı geçmemiş daha

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/SportsDigitale/status/1880281125995835841

hoca ineli 4-5 saat oldu daha bir durun be kardeşim

salla bu malı dün hala Kovac gibi elit hoca gelmiyor diyordu.
Su herifler futboldan para kazanıyor ya hayret

Çevrimiçi gokhans

salla bu malı dün hala Kovac gibi elit hoca gelmiyor diyordu.
Su herifler futboldan para kazanıyor ya hayret
Aaaa olurmu!! Büyük takım 3’lü oynamazcı tayfa bu işte.. Hazırlık maçlarında yönetimin, hocaya 4’lü oynat baskısı yaptıracak, taraftarı arkalarına aldıracak, şenol getirtecek kadarda etkililer işte!!!

Etiketler: