Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Umutcan Kaya, hasankale, Kapkarakartal, COB, tolga1903, Serdar3444, ulumemo, emre_1978, Kartal Ç, Monza, LORDBJK, Georgetown, 38life, savaş altay ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 164020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

sallıyorum tamamen solskjaer bence
Olabilir, gitmeseydi Nistelrooy olsun isterdim bende.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Renton

Twitter hareketlendi bir anda hoca için yarın açıklanabilir deniyor.
İsim yok ama Sercan Murat yakın sinyali vermiş gibi duruyor.İsim belirsiz
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Renton

sallıyorum tamamen solskjaer bence
Benimde içimden sarri gibi geçiyor

Çevrimiçi Renton

Olabilir, gitmeseydi Nistelrooy olsun isterdim bende.
O da çok durabilecek gibi durmuyor Leicesterda

Çevrimiçi Samet Demir

O da çok durabilecek gibi durmuyor Leicesterda
Valla VI'in ilk 4 hafta oynattığı oyunu 90 dk sahada izleyebileceğimiz bir hoca gelsin. Şu molde, bodo falan çok hoşuma gidiyor oyun tarzları. Fişek gibi takım olsun. fizik kalitesi ne kdar yukarıda olursa ligde o kdar rahat ederiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Renton

İsim yok ama Sercan Murat yakın sinyali vermiş gibi duruyor.İsim belirsiz
Murat Yakın değilmiş tweet girdi.

Çevrimiçi Renton

Valla VI'in ilk 4 hafta oynattığı oyunu 90 dk sahada izleyebileceğimiz bir hoca gelsin. Şu molde, bodo falan çok hoşuma gidiyor oyun tarzları. Fişek gibi takım olsun. fizik kalitesi ne kdar yukarıda olursa ligde o kdar rahat ederiz.
Orta sahada Berkay vardarla,salihle kanatta muleka nkodouyla yaptı o oyunu içerde başakşehir macinda penaltiyi vermediler necibin hatasindan yedik.Ertesi hafta istanbulspor 30 metreden 2 tane yemişti Ersin.Çok iyi baslamistik sezona 🥲

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sahada Berkay vardarla,salihle kanatta muleka nkodouyla yaptı o oyunu içerde başakşehir macinda penaltiyi vermediler necibin hatasindan yedik.Ertesi hafta istanbulspor 30 metreden 2 tane yemişti Ersin.Çok iyi baslamistik sezona 🥲
Bunu yazdık diye bizi topa tutarlar şimdi :) ama gerçekten iyi bir kaleci olsa daha farklı olabilirdi. İlk 4 maç premier lig takımı gibi oynuyorduk. Alanya maçıydı sanırım hakem bizi biçmişti. Ondan sonra tarafta baskısı falan o gün bugündür sırtımız yere gelmiyor. Yüzümüz gülmüyor.

Çevrimiçi Renton

Bunu yazdık diye bizi topa tutarlar şimdi :) ama gerçekten iyi bir kaleci olsa daha farklı olabilirdi. İlk 4 maç premier lig takımı gibi oynuyorduk. Alanya maçıydı sanırım hakem bizi biçmişti. Ondan sonra tarafta baskısı falan o gün bugündür sırtımız yere gelmiyor. Yüzümüz gülmüyor.
Şenol hocada doğru oyunu bulmuştu geldiğinde bide fizikler iyi olunca acayip 2. dönem geçirmiştik.O seneki tempoyu hiç görmedik bir daha ne öncesinde ne sonrasında

Çevrimdışı levitate

Murat Yakın değilmiş tweet girdi.

sarri falan mı olacak acaba gerildim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Renton

sarri falan mı olacak acaba gerildim
Tesislerde sarri gören immobile gerginliği 😀 Favre getirseler bari

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Renton

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Madem herkes isim zikrediyor bende bi kaçtane yazayım belki tutar Kloop, löw, terzic,xavi,fonseca

Çevrimiçi Samet Demir

Chellini diyende olmuş. Ortalık isim kaynıyor :)

Çevrimiçi gokhans

Ne kadar saçma bir duruma maruz kalıyoruz, taraftar olarak harbi yazık bize... Adı çıkan yada Kulübün peşinden koştuğu hocaların hiç birinini birbiri ile alakası yok. Her biri farklı tip hoca, farklı oyun oynatan, farklı mentalitede, farklı düşünen adamlar. Biz ne oynayacağız? nasıl bir Beşiktaş inşa edilecek önce bu belirlenip buna uygun bir hoca almamız gerekmez mi? oyunu rakip sahaya yıkıp amansızca saldıran bir hoca düşüneceksek buna göre hoca arayalım, yok kontrollü oynayan, dengeli takım kuran biri aranıyorsa buna göre hoca arayalım. Bu nedir aga, resmen kura çeker gibi hoca çekicez.. Hangisini ikna edebilirsek koca Beşiktaş ona göre yapılanacak bu ne saçmalıktır!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Ne kadar saçma bir duruma maruz kalıyoruz, taraftar olarak harbi yazık bize... Adı çıkan yada Kulübün peşinden koştuğu hocaların hiç birinini birbiri ile alakası yok. Her biri farklı tip hoca, farklı oyun oynatan, farklı mentalitede, farklı düşünen adamlar. Biz ne oynayacağız? nasıl bir Beşiktaş inşa edilecek önce bu belirlenip buna uygun bir hoca almamız gerekmez mi? oyunu rakip sahaya yıkıp amansızca saldıran bir hoca düşüneceksek buna göre hoca arayalım, yok kontrollü oynayan, dengeli takım kuran biri aranıyorsa buna göre hoca arayalım. Bu nedir aga, resmen kura çeker gibi hoca çekicez.. Hangisini ikna edebilirsek koca Beşiktaş ona göre yapılanacak bu ne saçmalıktır!!!
Maaşı en makul, tazminatı düşük artık şansımıza kim gelirse. İsimlere bakınca gerçekten herhangi plan olmadığı görülüyor ama muhtemelen başkan scout işini çok fazla önemsediği için max 3 adayla son detayları halletmeye çalıştığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Chellini diyende olmuş. Ortalık isim kaynıyor :)
En alakasızı bu olmuş, magatla yarışır.

Çevrimiçi Samet Demir

En alakasızı bu olmuş, magatla yarışır.
Çok iyi o zaman. Hemen gelsin başlasın. Yazın futbolcu nazı çekmeyiz. Kendi rızalarıyla giderler.

Çevrimiçi Samet Demir

2 haftadır sürekli eleştiriyorum ama bizi fena utandıracak gibi bir his var içimde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Knutseni alıp gelsin başkan  sonra da ona ortamı sağlasın, bir de işin cakalligini dusunmemesi sadece işine odaklı çalışması için Sinan Engin tarzı biri gelsin.

Çevrimdışı Akil Emre

2 haftadır sürekli eleştiriyorum ama bizi fena utandıracak gibi bir his var içimde.
Aynı fikirdeyim, başkan bizim ne istediğimizi bilen birisi, umarım beklediğimize değer yeni bir sayfa açıp geleceğe umutla bakarız.

Çevrimiçi Renton

Ole Gunnar Solksjaer hayirli olsun Besiktasimiza.İnsallah basarili olur geçen senede cok gelmek istiyordu baska tercih yapmistik.Hayirlisi olsun

Etiketler: