Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 486954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ya geçmiş olsun acil şifalar vs. ama madem böyle bir durum var o zaman bir aydır niye iki başkan adayına da gelirim çekiyorsun adamların tek ortaklaşabildiği şey sergen sevgileriydi
Yav kardeşim Sergen Anç zamanı da aynısını yaptı. Taraftar ortalığı yıktı bu tatiline baktı. Niyeti olan adam her türlü basına açıklama yapar. Sergen den bahsediyoruz sonuçta. Lafı eveleyip gevelemeyen adam kendisi.

Başkana gelince de seçimin ertesi günü imzayı attırmalıydı. İmza atmadı mı şimdiye kadar başka bir hocayla anlaşmış olması gerekiyordu. Serdar T. İle 6 ay daha giderse takım iyice dibin dibini görecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Yav kardeşim Sergen Anç zamanı da aynısını yaptı. Taraftar ortalığı yıktı bu tatiline baktı. Niyeti olan adam her türlü basına açıklama yapar. Sergen den bahsediyoruz sonuçta. Lafı eveleyip gevelemeyen adam kendisi.

Başkana gelince de seçimin ertesi günü imzayı attırmalıydı. İmza atmadı mı şimdiye kadar başka bir hocayla anlaşmış olması gerekiyordu. Serdar T. İle 6 ay daha giderse takım iyice dibin dibini görecek.

anç ile olan süreç o kadar uzun sürmemişti hatta uzatan şey avcıydı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1875977072222597374

milanda gitti leao ve theo'yu kesti çiğ çiğ yediler adamı burada daha fena olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı blackeagle35

Bilic falan Allah korusun. Bizdeki durumu bir yana bizden sonra naptı da gelecek bize.

Çevrimdışı levitate

sergen canlı yayında gelemeyeceğini söylemiş

başkan alman scout vs. bir şeyler diyordu getir adamı o da hocasını seçsin bir 6 ayıda öyle yiyelim bakalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

anç ile olan süreç o kadar uzun sürmemişti hatta uzatan şey avcıydı
1 ay diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum. Şampiyonluk sonrasından bahsediyordum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

1 ay diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum. Şampiyonluk sonrasından bahsediyordum.

haaa orası öyle ama yine de haklıydı orada
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Bir numaralı adayım şu an boşta olan Roger Schimitd'dir.Olmazsa bizim lige benzer Yunanistan liginde yapmış ve buralarıda iyi bilen Razvan Lucescu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi tolga1903

Bu adamı çok beğeniyorum ya. Tam bizim ülkeye hitap eden hareketleri var. Hırçın herif. Tutar bence.

Bırakıp gelmez oraları. İgor tudor nasıl olurdu acaba ya bu herifin takımlarının fizik kalitesi iyi oluyor toparlar mı acaba öyle ahım şahım bütçe de istemez gibi gerçi çıtayı biraz yükseltti seri a falan yapıp

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ın teknik direktörlük için birinci adayı Slaven Bilic. Diğer adaylar Razvan Lucescu, Niko Kovac, Roger Schmit, Vincenzo Montella.

(Fırat Günayer)

Hoca adaylarının hepsi birbirinden farklı.

Çevrimiçi Samet Ç

bize kimse gelmez bu saatten sonra boşuna kafa yoruyoruz gelebilecek en baba yabancı Bilic yılda 50 tane teknik ekip değiştirilen yere hiçbir yabancı gelmez yerlilerden de en fazla Ertuğrul falan gelir aralarında en iyiside İlhan Palut işte

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın teknik direktörlük için birinci adayı Slaven Bilic. Diğer adaylar Razvan Lucescu, Niko Kovac, Roger Schmit, Vincenzo Montella.

(Fırat Günayer)

Roger Schmidt alırlar ama ancak rüyalarında Razvan'da aynı şekilde Kovac, Bilic ve Montella ile de beşinci falan oluruz 4-5 sene üst üste en fazla

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimlerin sosyal medyaya bakarak kulübü yönetmesi bizi ne hale getirdi Gio'yu neden gönderdik sosyal medyanın gazını almak için lafta Sergen hazır kıtaydı el bağladıkları adamda yarı yolda bıraktı birde fenere giderse tam olur :D

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimlerin sosyal medyaya bakarak kulübü yönetmesi bizi ne hale getirdi Gio'yu neden gönderdik sosyal medyanın gazını almak için lafta Sergen hazır kıtaydı el bağladıkları adamda yarı yolda bıraktı birde fenere giderse tam olur:D
Gio gitmese şimdi tek dertleri oyuncu gönderip oyuncu almak olacaktı. Şimdi hoca almayla uğraşıyorlar. Seçimden önce Beşiktaşımızın kaybedecek 1 dksı yoktu. Seçimden sonra hızlı karar almak istemiyoruz zamanla en doğru hocayı alacağız oldu. İnşallah iyi birini alırlarda bu yazdığım için ben rezil olurum.

Çevrimdışı levitate

(Fırat Günayer)

montella ne alaka
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

Yönetimlerin sosyal medyaya bakarak kulübü yönetmesi bizi ne hale getirdi Gio'yu neden gönderdik sosyal medyanın gazını almak için lafta Sergen hazır kıtaydı el bağladıkları adamda yarı yolda bıraktı birde fenere giderse tam olur :D
https://x.com/EzelBayraktarIO/status/1875626063944151470
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ona bile hayır demeyecek kıvama geldim :)
milli takımda değil mi nasıl gelecek anlamadım

bir de yazın o kadar sövdük
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/EzelBayraktarIO/status/1875626063944151470
az önce başkanlık döneminde 1 kupa almış adama fener taraftarı niye bu kadar yükleniyor diye savunma yapıyordu :D

Çevrimiçi Samet Demir

milli takımda değil mi nasıl gelecek anlamadım

bir de yazın o kadar sövdük
Gitsinler samsunun hocasını alıp gelsinler işte. Göztepenimkide olumlu.

Çevrimiçi Samet Ç

Magath getirsinler en azından faydasızları bezdirir kaçırır takımın kadrosu boşalır :D

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: