Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 487628 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Monza

Dun yayin yokmuydu ekol'de? Ben goremedim.

Bu akşam yapmışlar programı. İyi haber. Kurtarıcımız tatilden dönmüş.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugün yayında Romulo'yu beğendiğini söylemiş.

Goztepe 2.5m euro opsiyonu kullanıp alacak

Çevrimiçi Samet Demir

Goztepe 2.5m euro opsiyonu kullanıp alacak
X de 2 madde halinde bir çocuk yazı yazmış. Ne kadar haklı.

1.Ben Romulo'yu değil onu göztepe ye getiren zihniyeti istiyorum
2. Romulo ilk maçlarda / adaptasyon sürecinde ona sabredecek, dışarıdan gelen tepkilere kulak asmayacak hoca istiyorum.

Bizde bu ikiside yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Fikret

Bütçeyi kardeşine mi verelim :)

Vay be Sergen’in kardesi 4 gundur yogun bakimda ama hala daha birileri Sergen ve kardesi ile ilgili dalga pesinde.

Allah akil fikir versin. Saglik sorunu olanla ve yakiniyla dalga gecmeyecek kadar izan versin.

Sunu dusmanin feto takimina yapmam be saglik konusunda…

Çevrimiçi Samet Demir

Vay be Sergen’in kardesi 4 gundur yogun bakimda ama hala daha birileri Sergen ve kardesi ile ilgili dalga pesinde.

Allah akil fikir versin. Saglik sorunu olanla ve yakiniyla dalga gecmeyecek kadar izan versin.

Sunu dusmanin feto takimina yapmam be saglik konusunda…
Bu yorumlara mahal verecek açıklamaları Sergen vermeyecek asıl. (Benim abim yoğun bakımda olsa ben tatile gidemem. Beşiktaş bana hocalık teklif etse 1 dk düşünmem.)

Seninde Sergenin programını izledikten sonra bu yorumu yapman çok manidar...

Sağlık konusunda sıkıntısının olduğunu bilen akıllı hiç bir insan benim yazdığımı yazmaz zaten. Aklınca bel altı vurmaya çalışma.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su Samsunspor ve Goztepe ikisi de sahipli kulup, ikisini de yabanci antrenorler yonetiyor. Ikisi de kadro kalite ve butcelerinin cok ustunde tas gibi futbol oynuyor. Bizim icin dogru model tam da bu kulupler.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

:D
Bülent iyidir ya maç sonu çıksın 3-5 açıklama yapıp gs lilerin ayarlarını kaçırsın yeter :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bülent iyidir ya maç sonu çıksın 3-5 açıklama yapıp gs lilerin ayarlarını kaçırsın yeter :)

sezonun çoğunu pfdk dan hak mahrumiyetli olarak geçirir gibi geliyor :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Samsunspor ve Goztepe ikisi de sahipli kulup, ikisini de yabanci antrenorler yonetiyor. Ikisi de kadro kalite ve butcelerinin cok ustunde tas gibi futbol oynuyor. Bizim icin dogru model tam da bu kulupler.

Öyle deme kulüp satılırsa hele bir de febeli ya da geseli biri alıp keyif için kulübü küçültürse vay halimize. Onun için camianın evlatları gelsin yesin içsin borcu takip gitsin biz de mutlu mesut yaşayalım.

Çevrimiçi gokhans

Öyle deme kulüp satılırsa hele bir de febeli ya da geseli biri alıp keyif için kulübü küçültürse vay halimize. Onun için camianın evlatları gelsin yesin içsin borcu takip gitsin biz de mutlu mesut yaşayalım.
sen hakkıyla başkanlık yapanları, birilerinin ipi ile tribünden küfürlerle yollarsan, birine ahmet dursun seba gitsin, diğerine paralar nerde dersen, diğerinin anasını bacısını tribünlerde söversen, camianın evlatcıkları gelir, yer öyle bakarsın. Bu taraftara her şey müstahak.. Hele babadan emanet, semt takımına satılsın diyenlere herşey müstahak.. hakedilen yaşanıyor yani!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Serdar3444

Evet Giovani gibi yabanci hocalarla olmuyor dedigin sey. Sergen gelsin senin dedigin mucadeleci sert futbolu izleyelim de gozumuz senlensin. Hey yavrum hey, Pjanic'le Teixeira'yla nasil tir tir titretmistik Avrupa'yi. Ne guzel gunlerdi be.
Senin şu her lafa zıplama huyun geçmeyecek, bari zıplayacaksan algını aç öyle yap bunu, ben Sergen'den nefret ediyorum, bunu defaatle söyledim. Gene söylüyorum, Sergen=0
O önemli ve yüksek hafızanda yer bulamamış ama geçmiş orada duruyor, zıpladığın yerleri bir kontrol et. Sergen benim için seçenek bile değil ama Giovanni kadar da leş değil, Giovanni'yi kalkan yapıp neyi anlatmaya çalışıyorsan onu direk anlat. Hokkabazlığa gerek yok. Mesele yerli yabancı meselesi değil, Beşiktaş'a yakışacak kalitede adam meselesi. Tercihen yerliyi tercih ederim tabiki ama daha iyi yabancı bize uygun rakamlara gelecekse yabancıyı isterim. Hangisi Beşiktaş'ın menfaatine ise onu isterim. Karnından konuşma,  açık konuş

Çevrimiçi hasankale

Sergen Yalçın kurnaz adam bu takımla başarılı olamayacağını bildiği için kabul etmedi.Kardesine Allah şifa versin .Ama dün akşam ki programda birden konuyu açması boşuna değilmiş demek ki .He kendi adıma şundan da eminim ki 6 ay sonra fener teklif yapsın düşünmeden kabul eder.Kaos ortamı maddi zorluklar yeniden kadro kurmak falan uğraşmak istemedi.

Çevrimiçi Samet Ç

fener mourinhoyu kovsun sergeni istesin koşa koşa gider dediğim gibi olacak mayısta fikret orman hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/DeportesReports/status/1875930212237750471

hoca adaylarına bak Razvan hariç bir tane doğru dürüst adam yok Sergen'i Şenol'u istemeyen ben isteyecek duruma geldim bundan sonra tese ile takılırız her sene rekabette

Çevrimiçi Samet Ç

hoca adaylarına bak Razvan hariç bir tane doğru dürüst adam yok Sergen'i Şenol'u istemeyen ben isteyecek duruma geldim bundan sonra tese ile takılırız her sene rekabette
Tayfun Korkut'ta yoğun bakımdaymış plansızlık paçalardan akıyor bunlar Arat'tan da kötü olacak lafa gelince herkes konuşuyor

Çevrimiçi Samet Ç

Gidip bir yabancıya para bayılacak onun yanına da Serdar'ı koyacak sonra getirdiği adamın kuyusu kazılacak bu döngü hiç değişmez

Çevrimiçi gokhans

bu hoca adayları şakamı? Yok ciddiden soruyorum zaytung tarzı bir şey olabilir kaynak..  Ya ağlanacak halimize güler olduk, yazık valla yazık şu takıma.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

https://x.com/SportsDigitale/status/1875928912305570158

umarım b planları Bilic falan değildir

Kesinlikle Sergen'in kardesi ile ilgileneceginden oturu teklifi reddettigine inanmiyorum. Soz meclisten disari; salak degiliz.

Çevrimdışı savaş altay

bu hoca adayları şakamı? Yok ciddiden soruyorum zaytung tarzı bir şey olabilir kaynak..  Ya ağlanacak halimize güler olduk, yazık valla yazık şu takıma.

Yerliden baska alternatif mi var? Liste komple dogru olmasada asagi yukari boyledir.

Etiketler: