Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Sayin HY simdi hibe zamani. 10 ml yardim sozunuz yerine gelsin.

Çevrimiçi tolga1903

transfer dönemi etkileşimini aldı diye aday oldu ya başka bir şey değil, bu erden timur denen eleman yöneticilerin ayarını çok bozdu

kötü niyetli birisi olduğunu düşünmüyorum ya da başkan olsaydı kulübün parasını zimmetine geçireceğini sanmıyorum ama genel olarak hayata ve yöneticiliğe dair bir fikri olmayan birisi olduğunu belli ediyor

Çok kötü ve saçma şekilde yönlendirildi. Kötü niyetli değilse de dediğin gibi yöneticiliğe dair herhangi bir fikri yok söylediği lafın önünü ardını hiç düşünmeden konuşması tahammül edilecek gibi değildi. Ama kulübü ekonomik açıdan sırtlanması ve bir an evvel seçime götürmesi takdir edilesi. Hayırlısı olsun bakalım kimsenin en ufak umudu yok belki bu umutsuzluktan iyi biseyler çıkar ne diyeyim.

Çevrimiçi levitate

Diyelim HY oy kullanimi icin ulasim ayarlamadi. Kalanlarin kafasinda ne vardi, merakim buydu :)

bilemeyiz abi özgür irade :D belki adalıyı sevmiyorlardır belki kel insanlara karşı sempatileri vardır milyon tane sebep
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

bilemeyiz abi özgür irade :D belki adalıyı sevmiyorlardır belki kel insanlara karşı sempatileri vardır milyon tane sebep

HY tam bir poker face :D

Çevrimdışı savaş altay

Serdal Adali ile Alen de tribune devam edebilir diye dusunuyorum. Kapali alti alacaklar sanirim.

Çevrimiçi levitate

Çok kötü ve saçma şekilde yönlendirildi. Kötü niyetli değilse de dediğin gibi yöneticiliğe dair herhangi bir fikri yok söylediği lafın önünü ardını hiç düşünmeden konuşması tahammül edilecek gibi değildi. Ama kulübü ekonomik açıdan sırtlanması ve bir an evvel seçime götürmesi takdir edilesi. Hayırlısı olsun bakalım kimsenin en ufak umudu yok belki bu umutsuzluktan iyi biseyler çıkar ne diyeyim.

bence ilk düşüncesi herhalde ocakta talisca falan alıp mayıs'a gitmekti de millet tepki gösterince mecbur seçime gitti
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Serdal Adalı Beşiktaş imza hayırlı olsun, İnşallah çok başarılı başkan olur, Hüseyin Yücel de bu camianın değeridir muhakkak onunda zamanı gelecektir başkan olarak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Serdal Adalı Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başarılı olacaktır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adali ile Alen de tribune devam edebilir diye dusunuyorum. Kapali alti alacaklar sanirim.
Göstermiyor ama altmış yaşına yaklaştı Alen abi😆 55 filan kesin vardır.Ayrıca ilk günden beri söylüyorum trübün KAPALI ALT-YENİ AÇIK ALT ta yapılmalıdır.Oturup maç izlemek isteyen için zaten üst katlardan maçı izlemesi seyir açısından daha iyi.Hüseyin Yücel açıkladı KAPALI ALTI verip eski İNÖNÜ RUHUNU geri getirmek istediğini ama SERDAL ADALI'dan net duymadım,sadece arkadaşlar vasıtasıyla mış,muş olarak duydum.Bir yerde mi okudunuz veya dinlediniz?
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2024, 00:21:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Bilet fiyatlarını ucuzlatacaklar başka çare yok. Özellikle kapalı altta.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kartal Ç

Adalı musratiye hazır talip çıkmışken alım opsiyonlu kiralık anlaşmasını tamamlar mı acaba

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı musratiye hazır talip çıkmışken alım opsiyonlu kiralık anlaşmasını tamamlar mı acaba
umarım yapmaz satılır o adam aceleye gerek yok

Çevrimdışı savaş altay

Göstermiyor ama altmış yaşına yaklaştı Alen abi😆 55 filan kesin vardır.Ayrıca ilk günden beri söylüyorum trübün KAPALI ALT-YENİ AÇIK ALT ta yapılmalıdır.Oturup maç izlemek isteyen için zaten üst katlardan maçı izlemesi seyir açısından daha iyi.Hüseyin Yücel açıkladı KAPALI ALTI verip eski İNÖNÜ RUHUNU geri getirmek istediğini ama SERDAL ADALI'dan net duymadım,sadece arkadaşlar vasıtasıyla mış,muş olarak duydum.Bir yerde mi okudunuz veya dinlediniz?

Yok hissiyat. Adali da sever bu isleri.

Çevrimdışı savaş altay

umarım yapmaz satılır o adam aceleye gerek yok

Kesilsinde takimdan ne sekil giderse gitsin. Pamuk gibi takimiz. Klasik 8/6 ya donmek sart.

Çevrimiçi Samet Ç

3 tane nokta atışı transfere avrupada devam edebiliriz avrupa kadrosuna 3 oyuncu yazabiliyoruz 6 şubata kadar hedefsiz kalmaya gerek yok önümüzde avrupa ve iki yerel kupa var

Çevrimiçi Samet Demir

Ben olsam devre arası direk Demir egeyi çağırır, Ndour'u geri yollarım. Musrati giderse yerine insan azmanı 6 numara. Bir sol bek 1 sol kanat. Mario, onana falan da giderse kiralık bir sağ kanat, birde forvet alınabilir. Ve ya sağ bek de alınabilir. Ox'da var elimizde. Onuda yollayabiliriz. Aslında akıllı bir strateji ile azımsanmayacak bir kadro kurulabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Ben olsam devre arası direk Demir egeyi çağırır, Ndour'u geri yollarım. Musrati giderse yerine insan azmanı 6 numara. Bir sol bek 1 sol kanat. Mario, onana falan da giderse kiralık bir sağ kanat, birde forvet alınabilir. Ve ya sağ bek de alınabilir. Ox'da var elimizde. Onuda yollayabiliriz. Aslında akıllı bir strateji ile azımsanmayacak bir kadro kurulabilir.
Amirde çağrılabilir faydalı bir oyuncu ve bizde hep iş yapabileceğini düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Amirde çağrılabilir faydalı bir oyuncu ve bizde hep iş yapabileceğini düşünüyorum
kontenjan nedeniyle Demiri yazdım. Amir de bu sene form tuttu. Düşünülebilir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Demir Ege takımında duzenli oynamaya başladı bence artık dönmez. Takımı da izin vermez.

Çevrimiçi Samet Demir

Demir Ege takımında duzenli oynamaya başladı bence artık dönmez. Takımı da izin vermez.
Yazın söylerken burada laf ettiler hep. Ondan bir cacık olmaz diye. Takımı opsiyonu bile kullanır.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/HaberKartali/status/1873695556583014520

başka alternatiflerimiz var denince hemen gelirim oluyor demek ha :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1873695556583014520

başka alternatiflerimiz var denince hemen gelirim oluyor demek ha :D
Sunuculuk yapan adama hocalık teklif ediliyor. Paşa paşa gelecek :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Allah utandırmasın yeni başkanımızı. Ben bu gayrimenkul projesini özellikle takip edeceğim bütün camia gibi. Umarım uzman olduğu bu konudaki vaadini yerine getirebilir ve Beşiktaşımızı ekonomik olarak önemli bir yükten kurtarır ve önünü açar. İnşallah proje düşündüğü gibi hızlıca ilerler ve klübe para girişi en kısa sürede başlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

lucescu'nun oğlan rakip taraftarı dövdüğü için 4 ay men yemiş, kovulursa direkt atlamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

lucescu'nun oğlan rakip taraftarı dövdüğü için 4 ay men yemiş, kovulursa direkt atlamak lazım

Yeminle bunu yazmak için girdim foruma çok yaşa. Bırak şunu talk showunu yapsın git getir şu adamı kafandaki scout işine de uyum sağlar. Olmayacak bu adamla daha 1 ay önce soyledi benim scout ekibime kadar var ben kimseyi kapıdan sokmam diye embolo falan izliyolar diyo acayip bir kafa bu herifle olmaz başkan neden hala anlamak istemiyor ben bilmiyorum.

Etiketler: