Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 491098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın'a olumlu bakıyorum. Bir futbol planımız var, o planı değiştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Sergen Yalçın'la resmi bir görüşme yapmadık. Telefonda sohbet ettik. Şunu belirtmek istiyorum; bundan sonra Beşiktaş'ta uygulayacağımız kesin bir sistem var. Yaptığımız planlara 'evet' derse; biz, Sergen Yalçın'la çalışırız. Ama şu an yaptığımız planları, hazırlıkları Sergen Hoca'ya göre yapmıyoruz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş'ın her zaman B planı olur. Yaptığımız plan, eminim ki Sergen Hoca'nın aklına yatacaktır."

Çevrimiçi levitate

Yusuf Sarı 1.5 milyona Başakşehir'e gidiyormuş bizde kaos olmasa alınırdı

adalı bize önerdiler seçimi kazanalım öyle konuşuruz dedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Scoutingin başına getireceğimiz arkadaş, 'Bana 28-29 yaşında adamı soracaksanız, benim böyle bir sistemim yok' dedi. Hoşumuza giden de bu oldu. Biz, bu takımı gençleştireceğiz."

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Scouting'in başına getireceğimiz kişi Alman. Sorular gelmesin diye özellikle 'Alman değil' dedim. 2-3 tane yardımcısı var, onları da getirmesini istedim."

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Edin Terzic, yabancı alternatiflerimizden biriydi. Görüşmede, Tottenham'la bir anlaşma beklediğini söyledi."

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Scoutingin başına getireceğimiz arkadaş, 'Bana 28-29 yaşında adamı soracaksanız, benim böyle bir sistemim yok' dedi. Hoşumuza giden de bu oldu. Biz, bu takımı gençleştireceğiz."
Heyecanlandım bak şimdi. Sergen de gençleri sever ama yabancı gence yaklaşımı ne olur bilemem.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2024, 13:05:53 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Serdal Adalı: "Edin Terzic, yabancı alternatiflerimizden biriydi. Görüşmede, Tottenham'la bir anlaşma beklediğini söyledi."
B planının A planından daha iyi olduğu bir durummuş. Keşke olsaydı.

Çevrimiçi Samet Demir

B planının A planından daha iyi olduğu bir durummuş. Keşke olsaydı.
Serdal Adalı Mario olayına laf ediyor ama bu 2 hoca seçeneğinin Mario sürecinden hiç bir bir farkı yok. Birde bazı taraftarlarımız var Sergenin set oyunu videosunu izledikten sonra bizim set oyunu oynatan hoca bulmamız kafasına girmişler. Geçiş oyunu oynayınca başarılı olamazmışız.

Ne taraftar olarak ne başkan adayları olarak bakınca isteklerimizin bir ölçüsü yok. Ne istediğimizi bilmiyoruz. Kimse kusura bakmasın ama fb sendromuna yakalandık.

Çevrimdışı o2bucak

Çevrimiçi Samet Demir

Futbol'u kafada bitirmiş gaza gelip Fener'e kaptırmayalım diye bizimkiler almaz inşallah.
Fener almış zaten, biz talisca parasına iyi bir kanat çekelim. Talisca'nın takımda olmasından daha fazla güç kazanmış oluruz. Talisca bize gelse Rafa kanada kayacak. Adam orada güç kaybediyor.

Çevrimdışı savaş altay

Futbol'u kafada bitirmiş gaza gelip Fener'e kaptırmayalım diye bizimkiler almaz inşallah.

Album yapmis diye kafasinda futbol'u mu bitirmis oluyor?

Çevrimiçi Samet Demir

Album yapmis diye kafasinda futbol'u mu bitirmis oluyor?
Bitmiyor ama Türkiye'de performans veremezse o şarkı sözlerini burup burup gözüne sokarlar :)

Çevrimdışı savaş altay

Bitmiyor ama Türkiye'de performans veremezse o şarkı sözlerini burup burup gözüne sokarlar :)

Fener'e giderse benim icin zaten bitmistir.

Çevrimdışı savaş altay

Ayrica eglenmeyi bilmiyoruz. Eglenme kulturumuz ortadan kalkmis. Bence bu yonetimler arasi gerginligi de taraftarlar olusturuyor. Taraftarlar sakinlessin diye yonetimler cosuyor. Talisca icin ise performansi biraz sallansin "futbola yogunlas" yorumlari cogalir. Kusura bakilmasin; ben, bizim insanimizin oyle abartildigi gibi "masal kahramanlari" oldugunu dusunmuyorum. Ulke insanimiz hakkinda abartili dusuncelere sahibiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrica eglenmeyi bilmiyoruz. Eglenme kulturumuz ortadan kalkmis. Bence bu yonetimler arasi gerginligi de taraftarlar olusturuyor. Taraftarlar sakinlessin diye yonetimler cosuyor. Talisca icin ise performansi biraz sallansin "futbola yogunlas" yorumlari cogalir. Kusura bakilmasin; ben, bizim insanimizin oyle abartildigi gibi "masal kahramanlari" oldugunu dusunmuyorum. Ulke insanimiz hakkinda abartili dusuncelere sahibiz.
Benim için Çine gittiği zaman bitmişti.

Çevrimdışı savaş altay

Benim için Çine gittiği zaman bitmişti.

Besiktas'li degil adam. Topculari boyle degerlendirmek lazim. Senin, benim gibi degiller. Sarisinlar harici kime giderse benim icin sorun yok. Parasinda onlar da. Ts'ye bile gitse sorun yok. Sarisinlar kirmizi cizgimdir.

Çevrimiçi Samet Demir

Besiktas'li degil adam. Topculari boyle degerlendirmek lazim. Senin, benim gibi degiller. Sarisinlar harici kime giderse benim icin sorun yok. Parasinda onlar da. Ts'ye bile gitse sorun yok. Sarisinlar kirmizi cizgimdir.
Benim için kulüpten para kazanan herkes çalışandır. Forma giydikleri sırada destekler, formayı çıkardıkları an bir daha umrumda olmazlar :)

Çevrimdışı savaş altay

Metin Tekin: "Besiktas'in kemer sikma vaad eden bir baskan profiline ihtiyaci var."

Fikret Orman ismi bangir bangir yukseliyor. Kendisi de camia tarafindan istendiginin farkindadir. Umarim bu birlesme yeniden gerceklesir. HY, SA veya bir baskasi FO'nin sagladigi guven ortamini saglayamiyor. Dedigimiz gibi davalardan aklanmasina da az kaldi. Sonrasi gumbur gumbur gibi geliyor.

Çevrimdışı savaş altay

Benim için kulüpten para kazanan herkes çalışandır. Forma giydikleri sırada destekler, formayı çıkardıkları an bir daha umrumda olmazlar :)

Ayni bakiyoruz ama insani yonlendirini de degerlendirmekte fayda var. Bu arada efsanelerimizi kast etmiyorsundur sanirim. Guzel performans verip gidenler ya peki? Talisca da performans verip gidenlerden mesela. Efsane degil.

Çevrimdışı savaş altay

Hasan Arat neden konusmuyor? Bu kez de secimi etkilerim dedi. Huseyin Yucel'in tarafinda oldugunu dusunuyorum. Ayni zamanda Huseyin Yucel yonetimi kalirsa kirli dosyalar hali altina daha rahat supurulebilir. Yeni yonetim gelirse ortalik kariscak. Keza Adali Besiktas aleyhine ne gorursem savciliga kadar gidicem demisti yanilmiyorsam. Arat'in yayina cikmamasi yine kendi lehine sonuclandi. Sirf rezil olsun diye Adali'yi ister noktaya geldim. Arat kapali kapilar ardinda hinliklerine devam ediyor. Boyle bir baskan tarihte gorulmemistir. Huseyin Yucel'in baskan olmasi durumunda hem kendini hem de dolayli yoldan Arat'i koruyacagi asikar. Puuu yaziklar olsun size. Gozumuzun icine bile bakamadan yasiyorsunuz. Rezaletin ta dibidir bu durum.

Çevrimiçi levitate

Hasan Arat neden konusmuyor? Bu kez de secimi etkilerim dedi. Huseyin Yucel'in tarafinda oldugunu dusunuyorum. Ayni zamanda Huseyin Yucel yonetimi kalirsa kirli dosyalar hali altina daha rahat supurulebilir. Yeni yonetim gelirse ortalik kariscak. Keza Adali Besiktas aleyhine ne gorursem savciliga kadar gidicem demisti yanilmiyorsam. Arat'in yayina cikmamasi yine kendi lehine sonuclandi. Sirf rezil olsun diye Adali'yi ister noktaya geldim. Arat kapali kapilar ardinda hinliklerine devam ediyor. Boyle bir baskan tarihte gorulmemistir. Huseyin Yucel'in baskan olmasi durumunda hem kendini hem de dolayli yoldan Arat'i koruyacagi asikar. Puuu yaziklar olsun size. Gozumuzun icine bile bakamadan yasiyorsunuz. Rezaletin ta dibidir bu durum.

adam herkesi kandırdı valla helal olsun

eylül'e kadar her şey normal duruyordu oysa noldu arada anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

adam herkesi kandırdı valla helal olsun

eylül'e kadar her şey normal duruyordu oysa noldu arada anlamadım

2 haftada iki yayindan farkli farkli sebebler ile kendi lehine kacan insan Besiktas baskanlik koltugunda neleri saklar, neleri yapar.

Çevrimiçi levitate

2 haftada iki yayindan farkli farkli sebebler ile kendi lehine kacan insan Besiktas baskanlik koltugunda neleri saklar, neleri yapar.

dediğin gibi adalı gelirse beeelki ortaya çıkar ona da çok güvenmiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: