Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

38life ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 498104 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: "Samet Hoca, Friedel, Gio ve Feyyaz Uçar dörtgeninde debelenip dururken buradan çıkış yolunu arıyorduk. Yönetim kurulu toplantısı yaptık ve Futbol AŞ'nin tamamen bana devredilmesi ve benim yönetimimde olması kararına vardık. Hatta başkan 'Bu bizim aklımıza neden daha önce gelmedi' dedi.

Ben sorumlu olunca 'Maccabi maçına Brad gitmesin otursun işini yapsın' dedim. Hasan Arat beni aradı, 'Brad gitmiyorsa Samet Aybaba da gitmesin' dedi. Daha sonra Samet Hoca'ya bunu söyleyince köpürdü. Daha sonra Başkan, Brad ve Samet Aybaba'nın görevine aynı anda son verdi. Benim de bilgim vardı bundan."

(TRT Spor)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Hüseyin Yücel: "Samet Hoca, Friedel, Gio ve Feyyaz Uçar dörtgeninde debelenip dururken buradan çıkış yolunu arıyorduk. Yönetim kurulu toplantısı yaptık ve Futbol AŞ'nin tamamen bana devredilmesi ve benim yönetimimde olması kararına vardık. Hatta başkan 'Bu bizim aklımıza neden daha önce gelmedi' dedi.

Ben sorumlu olunca 'Maccabi maçına Brad gitmesin otursun işini yapsın' dedim. Hasan Arat beni aradı, 'Brad gitmiyorsa Samet Aybaba da gitmesin' dedi. Daha sonra Samet Hoca'ya bunu söyleyince köpürdü. Daha sonra Başkan, Brad ve Samet Aybaba'nın görevine aynı anda son verdi. Benim de bilgim vardı bundan."

(TRT Spor)
adamlar yönetim içinde resmen 8 cepheli savaş vermiş. Beşiktaş tarihinde ilk 5’e girecek bir ihanet yaşanmış.. Bu da kalkıp utanmadan başkan adayı oluyor vah vah..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Musrati satılacak gibi yerine Vini Souza alın onu beğenir bizim futbolu bilen eski kasa 6 numara severler
eski kasa 6 candır :)))

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel dün transferlerin hepsini hoca yaptı demiş aynen tavla oynarken fotoğraf verende hocaydı adamlar tutsa kendini öne atacaktı adamın listesindeki üçüncü kanat oyuncusu olan Sarabia'yı bile alama bütçeyi iki oyuncuda bitirerek ondan sonra beleş oyuncu kovala onları da alama sonra önüne biri Mario atsın onu sun adam mecburen kabul etsin tutmayınca da hoca suçlu olsun hocanın sunup bütçeyi iki oyuncuda bitirdikleri için alamadıkları diğer iki oyuncu Blas ve Dennis Man bu arada

Çevrimiçi Samet Ç

eski kasa 6 candır :)))
İnsanların hayalindeki Beşiktaş oyununda eski kasa 6 numaraya yer yok onu ne yapacağız :D

Çevrimiçi gokhans

İnsanların hayalindeki Beşiktaş oyununda eski kasa 6 numaraya yer yok onu ne yapacağız :D
valla dostum aslında eski kasa 6 mevkisinin değil karakterin özlemi birazda. İnsanlar ernst gibi, atiba gibi, ljajic’i soyunma odasında dövecek josef gibi karakteri özlüyor. Yoksa bakma ben çift box to box ortasaha taraftarıyım ama sahada ölümüne savaşcak, yenilgiyi kabul etmeyecek, isyan edecek ön libero çok isterdim.

Çevrimiçi gokhans

Hüseyin Yücel dün transferlerin hepsini hoca yaptı demiş aynen tavla oynarken fotoğraf verende hocaydı adamlar tutsa kendini öne atacaktı adamın listesindeki üçüncü kanat oyuncusu olan Sarabia'yı bile alama bütçeyi iki oyuncuda bitirerek ondan sonra beleş oyuncu kovala onları da alama sonra önüne biri Mario atsın onu sun adam mecburen kabul etsin tutmayınca da hoca suçlu olsun hocanın sunup bütçeyi iki oyuncuda bitirdikleri için alamadıkları diğer iki oyuncu Blas ve Dennis Man bu arada
bek içinde travier’i istemişti..

Çevrimiçi Samet Demir

Mevzu senin söylediğine geliyor. Adam Başakşehir den elini ayağını çekince takım nasıl kalkındıysa bizden de elini ayağını çekmesi gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

İlk kez Sn Yücel'i uzun dinleme imkanı oldu. İyi niyetli ve samimi biri olarak görünüyor. Arat'ı ateşe attı cevaplarıyla. Şimdiki aklım olsa bu yönetime girmezdim dedi. Benim anlamadığım bu adam seçime 2 gün kala fikrini değiştirip yönetime girmeseydi, Arat ne yapacaktı, klübü nasıl yönetmeyi düşünüyordu.

Yalnız rakamlar dehşet verici. Yıllık 50 milyon dolar faiz ödemesi. Katlanarak artan borç. Kasada 300 bin euro nakit varken aylık 4,5 - 5 milyon euro ödeme. Kim gelirse gelsin görünen şu ki, arada bir bi şampiyonluk olabilir belki ama sürekli başarılı olabilecek bir sistemi bu maddi şartlarda sağlamak zor.

Çevrimdışı ahmetx

Şu an iki başkandan daha sürdürülebilir bir yapıdan Serdal Adalı bahsediyor.Hüseyin Yücel popülist yaklaşıma sahip.Bu kulübün acilen fabrika ayarlarına dönüp ,yaşlı sönmüş yıldızlar veya premier ligin sakat futbolcularından vazgeçmelidir.Hedef tüm detaylarıyla planlanmış alt yapı  ve ülke genç futbolcu havuzunu iyi tarıyan scout sistemi olmalıdır.Takım aidiyeti ancak alt yapı ve yerli oyuncu havuzundan seçilen oyuncularla olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Demir

İlk kez Sn Yücel'i uzun dinleme imkanı oldu. İyi niyetli ve samimi biri olarak görünüyor. Arat'ı ateşe attı cevaplarıyla. Şimdiki aklım olsa bu yönetime girmezdim dedi. Benim anlamadığım bu adam seçime 2 gün kala fikrini değiştirip yönetime girmeseydi, Arat ne yapacaktı, klübü nasıl yönetmeyi düşünüyordu.

Yalnız rakamlar dehşet verici. Yıllık 50 milyon dolar faiz ödemesi. Katlanarak artan borç. Kasada 300 bin euro nakit varken aylık 4,5 - 5 milyon euro ödeme. Kim gelirse gelsin görünen şu ki, arada bir bi şampiyonluk olabilir belki ama sürekli başarılı olabilecek bir sistemi bu maddi şartlarda sağlamak zor.
Hüseyin Yücel şuan hiç bir başkanın yaşamadığını yaşadı. Bence Fikret ormanın geldiği ilk seneden kat be kat daha kötü durumdayız. Tabiri caizse canlı bomba kucağında bekliyor. Bence çok güzel bir manevra yaptı, ne kendini ne de kulübü yüz üstü bıraktı.

Çevrimiçi Monza

Hüseyin Yücel şuan hiç bir başkanın yaşamadığını yaşadı. Bence Fikret ormanın geldiği ilk seneden kat be kat daha kötü durumdayız. Tabiri caizse canlı bomba kucağında bekliyor. Bence çok güzel bir manevra yaptı, ne kendini ne de kulübü yüz üstü bıraktı.

B planı olarak düşündüğü yerli hocayı merak ettim. Üzülmez planlamada yok, onu açıkça söyledi. Camia dışından Aykut Kocaman gibi biri olabilir mi. Her durumda İmPARAtor olmaz diye umut ediyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

B planı olarak düşündüğü yerli hocayı merak ettim. Üzülmez planlamada yok, onu açıkça söyledi. Camia dışından Aykut Kocaman gibi biri olabilir mi. Her durumda İmPARAtor olmaz diye umut ediyorum.
İsmail Kartal mı acaba :)

Çevrimdışı levitate

arda diyenler var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yabancı hocaların kredisi fazla oluyor dedi :D

Çevrimdışı levitate

yücel iyi niyetli birisi gibi ama yönetmek hakkında bir fikri yok, adalı duruma daha hakim havası veriyor niye bilmiyorum

onunda yanında iyi adamları olacağını sanmıyorum garip garip tipler doluşsa şaşırmam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yücel iyi niyetli birisi gibi ama yönetmek hakkında bir fikri yok, adalı duruma daha hakim havası veriyor niye bilmiyorum
Adalı başkan olsun, yönetim kurulu listesine Hüseyin Yücel de katılsın.

Çevrimdışı levitate

sanmıyorum kabul edeceğini aslında kendisi için daha iyi olur

sürekli adalı önde deyip duruyor bir de madem öyle yanla yanına keyfine bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba karakartallar. Ortalik karisik yine.

Çevrimdışı savaş altay

Hasan arat icin soylenecek hem cok sey hem de hic bi sey yok. Serengeti'de bile bir nizam var. Herkesi birbirine kirdirmis.

Çevrimiçi Samet Demir

sanmıyorum kabul edeceğini aslında kendisi için daha iyi olur

sürekli adalı önde deyip duruyor bir de madem öyle yanla yanına keyfine bak
Bu iş birlik beraberlik ile hallolur yoksa zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: "50 için vaat, hatta çağrı yaptım. 90 milyon dolar (3 Milyar TL, Bankalar Birliği borcu) ile ilgili tüm iş adamlarının kapısı çalınacak.

BJK SuperApp için bağımsız bir denetleme kurulu 35 milyon Dolar değer biçti.

SuperApp için fon toplayacağız. Buradan toplayacağız, insanlardan, iş adamlarından borç alacağız ve 90 milyon dolarla Bankalar Birliği Borcu'nu kapatacağız. Söz vereceğiz bunun için, Transfer yapmayacağız. Gidip Talisca'yı almayacağız.

Bunu gerçekten yapabiliriz. İkna etmemiz gerekiyor insanları. 90 milyon dolardan bahsediyoruz. Bu rakam, Beşiktaşlı belli başlı insanlar için küçük bir rakam. 9 kişi toplasak... Ama teminatı sağlam vermek lazım bu insanlara. Bunları güzel bir şekilde anlatırsak, bankalardan bu kaynağı sağlayabiliriz. Bunu yapabiliriz."

Çevrimdışı savaş altay

Ikisi de bunun olmayacagini dile getirdi. Yogurt'u farkli tuketiyorlarmis.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu yöneticilerdeki Sergen aşkını anlamıyorum. Zira dünyada taliscadan başka 10 numara, sergenden başka da hoca yok sanırım. Serdal Adalı ne güzel konuşmuşsun. 3.5 sene hoca değiştirmeyeceğim diyorsun oda güzel. Hoca adayım da Sergen dediğinde işler olumsuza dönüyor. O aşı tutmaz. Sergene sor o bile kendisi adına 3.5 yıl taahhüt veremez. Ama biz veriyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yöneticilerdeki Sergen aşkını anlamıyorum. Zira dünyada taliscadan başka 10 numara, sergenden başka da hoca yok sanırım. Serdal Adalı ne güzel konuşmuşsun. 3.5 sene hoca değiştirmeyeceğim diyorsun oda güzel. Hoca adayım da Sergen dediğinde işler olumsuza dönüyor. O aşı tutmaz. Sergene sor o bile kendisi adına 3.5 yıl taahhüt veremez. Ama biz veriyoruz.
şu açıklamalardan sonra ikisinin de az çok bir şeyler yapamayacakları anlaşılıyor mayıs ayında Fikret Orman başkan olur normale döneriz

Etiketler: