Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

38life ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 497711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1865471582178546111

adam en azından eşşek olduğunu kabul ediyor helal olsun bugün yine arada batırdı ama kritik işleri oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/KartalRecord/status/1865471582178546111

adam en azından eşşek olduğunu kabul ediyor helal olsun bugün yine arada batırdı ama kritik işleri oldu
masuaku bile iyi maç çıksrdı fener o kadar kötüydü 😂

Çevrimdışı mellfred

serdar hoca hakem iyi maç çıkardı demiş  :s20:
senin topçun faul yapmadan çift sarıdan oyundan atıldı
rakip stoperin beş sarılık maçını tek sarıyla bitirdiler
ülkenin en saf kulübüyüz

Çevrimdışı blackeagle35

Doğru kurgu ile çıktık eldeki imkanlarla. Yalnız takımın kesinlikle geriden topla çıkma işini çözmesi lazım. Sezon bitti havasına girip 5 ayı ızdırap haline getirmememiz lazım. Gs maçına da benzer formatla çıksaydı Gio farklı olabilirdi her şey. Rafanın kanatta oynaması bu tarz maçlarda orta sahayı güçlendirme anlamında fayda sağlayabiliyor.

Çevrimdışı sEuL

serdar hoca hakem iyi maç çıkardı demiş  :s20:
senin topçun faul yapmadan çift sarıdan oyundan atıldı
rakip stoperin beş sarılık maçını tek sarıyla bitirdiler
ülkenin en saf kulübüyüz
Bunlar bi galibiyete tav işte böyle, bide Okan’ı dinle - farklı yendikleri maçlardan sonra bile nasıl hakem diye agliyor. Bizimkilerin aklına sadece puan kaybından sonra geliyor o zamanda kimse ziklemiyor işte

Çevrimdışı mellfred

Bunlar bi galibiyete tav işte böyle, bide Okan’ı dinle - farklı yendikleri maçlardan sonra bile nasıl hakem diye agliyor. Bizimkilerin aklına sadece puan kaybından sonra geliyor o zamanda kimse ziklemiyor işte
gole giden muçiyi şapalaklayarak indirdiler
swensona sen kimsin de bana faul yapıyorsun dercesine hırpaladı eleman kart bile görmedi
aynı oyuncu aynı ayuncumuzu gırtlakladı iki defa
bir defa aşile bastı
hiçbirinde kart görmedi
4 sarı görmesi gerekn oyuncu tek sarıyla oyunu tamamladı
gedson isy7an etti illlahlah etti   hooop onu  attı
faulü olmadan oyundan atılan ilk futbolcu olabilir zavallı
sonra senin hocan çıkıyor hakem iyi maç çıkardı diyor
bu takım bu aciz sefil yöneticileri yüzünden sahada dayak yiyor
bu talkımın maç kazanması hele hele  derbi kazanması mucizedir

Çevrimdışı underworld

Sahaya dönersek bu kadar kırılgan bir takım göbeği sağlam tutmalı.
4-4-2 veya 4-3-1-2 ye dönmeli.

Mevcut dizilimden gram fayda görmüyoruz
Orta sahayı 3 lü ye dönerek derli toplu olmamız sağlandı.
Bundan devam edip ya aynı şekilde yada 4312 den rafa yı göbeğe atıp çift forvete geçmek denenebilir.
Maç içi skora göre dönülebilir...

Çevrimiçi Necmi

Bundan devam edip ya aynı şekilde yada 4312 den rafa yı göbeğe atıp çift forvete geçmek denenebilir.
kanatsız olmuyor yarım kanat sokup oyunu kazandık

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu takimin zaten 3 senedir en mantikli formasyonu 4-3-1-2 veya 3-5-2 ama 1 kisi bile denemedi.
Kanada kanatla alakasi olmayan adamlari koyuyoruz, hem kanattan verim alamiyoruz hem orta saha hakimiyetini kuramiyoruz.
4-3-1-2 oynasak en azindan orta saha hakimiyetini kurariz ve orta saha oyuncularimiz daha rahat oynar.

Çevrimiçi gokhans

Nkoudu arap liginde 2yıldır tarih yazıyor. Bedava kovmasaydık, şu takımı banko 2 gönlek yukarı çekerdi. Ama saolsun şenol gönderip yerine emrecan aldırttı anç da rebic’i aldı, kafalara bak kafalara!!!

Rakibin stoperi 2 kere atilmamis antrenorumuz hakem iyi mac yonetti diyor (davinson'dan sonra 2 oldu derbilerde). Rafa Silva'ya bugunku faulden 3 tane yapiliyor, GS'nin verdigi tepkinin ceyregini vermiyoruz.

https://x.com/alkolikyorumlar/status/1865805290710712400?s=46&t=hw3vH0bzaRgRQWWcq6o4Hw

Su kine nefrete bak. Besiktas'li herhangi bir gazeteci bizim hakkimizi sunun yarisi kadar korusun o zaman birseyler olusmaya baslar. Adamlar neredeyse bir faul yuzunden olaganustu hal ilan ettirecek. Biz bu efendilikle bunlarla yarisamayiz kolay kolay.

Çevrimdışı sEuL

gole giden muçiyi şapalaklayarak indirdiler
swensona sen kimsin de bana faul yapıyorsun dercesine hırpaladı eleman kart bile görmedi
aynı oyuncu aynı ayuncumuzu gırtlakladı iki defa
bir defa aşile bastı
hiçbirinde kart görmedi
4 sarı görmesi gerekn oyuncu tek sarıyla oyunu tamamladı
gedson isy7an etti illlahlah etti   hooop onu  attı
faulü olmadan oyundan atılan ilk futbolcu olabilir zavallı
sonra senin hocan çıkıyor hakem iyi maç çıkardı diyor
bu takım bu aciz sefil yöneticileri yüzünden sahada dayak yiyor
bu talkımın maç kazanması hele hele  derbi kazanması mucizedir
Aynen, bak bugün adamlar nasıl tepki koydu - TFF bile üst üste iki açıklama yapma zorunda kaldı. Bizimkilerde yemek yemişler beraber ne güzel. Okan her maç olduğu gibi hakemleri nasıl yerden yere vuruyor, biz kendi evimizde neredeyse dayak yedik ve rakip takım 90’da bir tane sarı kart gormus. Bizim yönetimden tik tok hocamızda hakem ovuyor. Bugün bulunduğumuz noktada bununda çok etkisi var, ne takım ne teknik ekip nede yönetim tepki koyamiyor hiçbir şekilde hiçbir şeye. Taraftarda alıştı buna, dün onlarda bir ok karara tepkisiz kaldılar.

Çevrimiçi Samet Demir

Aynen, bak bugün adamlar nasıl tepki koydu - TFF bile üst üste iki açıklama yapma zorunda kaldı. Bizimkilerde yemek yemişler beraber ne güzel. Okan her maç olduğu gibi hakemleri nasıl yerden yere vuruyor, biz kendi evimizde neredeyse dayak yedik ve rakip takım 90’da bir tane sarı kart gormus. Bizim yönetimden tik tok hocamızda hakem ovuyor. Bugün bulunduğumuz noktada bununda çok etkisi var, ne takım ne teknik ekip nede yönetim tepki koyamiyor hiçbir şekilde hiçbir şeye. Taraftarda alıştı buna, dün onlarda bir ok karara tepkisiz kaldılar.
Bugün olanları ve gs nin tepkisini bizim doğrucu davut taraftarımıza göstermek lazım. Taraftar ne kadar güçlü olursa yönetim de o kadar güçlü olur. Eskiden durum böyledi. Şimdiyse biz herşeyi yöntemin halletmesini bekliyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bugün olanları ve gs nin tepkisini bizim doğrucu davut taraftarımıza göstermek lazım. Taraftar ne kadar güçlü olursa yönetim de o kadar güçlü olur. Eskiden durum böyledi. Şimdiyse biz herşeyi yöntemin halletmesini bekliyoruz.
türk futbol tarihinin en büyük eyyamının ve hak gaspedilişini yaşadığımız valerian döneminde, çıkıp hakemide yeneceksin diyen bizim taraftar ve medya değilmiydi? Öyle taraftara öyle yönetim layık işte.. Bizim vur ensemize al ekmeğimizi..

Çevrimdışı murat baltacı

Bu ligin bu rakiplerin hakkından Fikret orman başkan Sergen hoca olursa gelebiliriz ancak pasif yönetimle Sergende iş görmez bu sefer hem oyuncu planlamasını yapacak yönetim hemde saha dışıyla uğraşacak hocada işini yapacak hakemlere rakiplere falan pabuç birakmaz işi götürür zaten
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Serdar3444

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2024, 11:02:24 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Serdar3444

Hakem dö.t lalesinin önde gideni, yetenekli mi yetenekli, ama kaşar mı kaşar, pozisyon avantajlarını bu kadar net yorumlayıp oynatabilen yeteneğe sahip olup, Djiku'ya değilde Gedson'a sarı kart vermek kaşarlık ötesi, bunun karşılığı artık küfürlü olur...
Allah'a çok şükür ki,  moronho bize gelmemiş, çok şükür ki Giovanni'den kurtulduk... Çok şükür ki küçükken tişörtünün altından gizli gizli çok sevdiği fenerin formasını giyerek beşiktaş altyapısında oynadığını iddia eden Sergen bizi reddetti. Cehennemin dibine....
Giovanni'nin Bu maçı analiz edipte alma ihtimali zaten hiç yoktu..
Eğrisi doğrusuna denk geliyor,
Çok çok iyi oldu....
Son iki yıla baktığımızda açık ara en başarılı teknik direktör Serdar Topraktepe... Kupaya o rezil ötesi kadroyla bizi o taşıdı...
 Her geldiğinde mevcut kadroyla bize en doğru oyunu o oynattı.
Sadece bazı maçlar da ki oyuncu değişikliklerinde hata vardı ama kararı tam olarak bizzat kendisi verebiliyor muydu bilemiyorum...
Geçen sene Muhtemelen Samet, mahallenin her şeyi bilen abisi modunda, şöyle yap, böyle yap diye her şeye karışıyordu,
Samet değilde Mehmet, Ahmet,,,, her maç özgür iradesiyle kadro çıkartamadığı kanaati vardı bende...ve bence bu bizzat Serdar Hocanın yüzünden çok belli oluyordu. . Bu maça bizzat kendisinin herkesten bağımsız çalıştığı belli, Fenerin zaaflarını çok iyi analiz ettik derken ki gururu ses tonunda vardı. Gerçektende tebrik edilecek kadar iyi çalışmış...Keşke pilot takımımız olsaydı da orada pişip gelseydi ama öyle bir şansımız yok.. Yönetimin acilen ekibine profesyonel katkılar yapması gerekiyor...
    Takım mücadele ediyor, Josef gibi adamın yoksa Salih'i kesemezsin bu orta sahadan, kesemezsin. Salih'i beğenirsin beğenmezsin bilmem ama adam orta sahada kemik gibi duruyor. Top oynatmıyor rakibe, hele bide Gedson'la birleştiler mi orta göbek kapanıyor.
 Karşıda  o çok övülen Fred ve Amrabat bile olsa o göbek kapanıyor... Bize böyle istekli hırslı oyuncular lazım. Salih nerede nasıl duracağını çok iyi biliyor. Pas hatası yapması, topu ayağında gereksiz tutması, ayağından geç çıkarması onun kronik hastalığı zaten bunları da yapsa İtalya'dan bu tarafa geri gelmezdi...
     Sadece Salih meselesi değil, forma adaleti de yoktu. Adalet olmazsa motivasyonda çok büyük mesele haline gelir. Sadece iki adamı küstürsen takımın içi kaynamaya başlar. Çok kişiyi küstürdüler. Bu yönetilemeyen aptalca çatışmanın yansımaları  takımın içine o kadar girmiş ki, herkes şirazesini kaybetmişti.
Samet Aybaba'yı hiç sevmem, Konuşacağım dediğinde, hiç konuşmamasını istedim ama çok çok iyi oldu. İyi ki konuşmuş, keşke çok daha önce ayağına bassalarmışta çok daha önce konuşsaymış...
Savaşın ortasında komutansız kalmış ordu gibiydik, çok yaşayasın Samet...
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2024, 10:58:39 Serdar3444 ]

Abi ne kadar da duygusalsiniz gunluk yorum yapiyorsunuz yahu. Ne yapti Serdar Topraktepe?
Gedson'u 10 numara Rafa'yi kanada Gio atinca berbat, Serdar Topraktepe yapinca kahraman.
Sanki Gio'dan degisik birsey yapiyor. Ayni formasyon ayni kadro, ayni hucumdaki kabizlik iste.
Sanki gecen hafta Hatay'la berabere kalmadik.

Gayet kotu bir mac oynamisiz. Maci seyretmedim, ama ozeti seyrettim. Futboldan anlamayan kiz arkadasim ben haketmisiz diye saka yapinca guldu.
Sansa almissiniz 0-3 0-4 bitecek maci dedi. Ozette FB'nin 6-7 pozisyonu kaciyor, direkten donen toplar, cizgiden cikan toplar vs, bizim 1-0'dan sonraki kontralar haric 2 pozisyonumuz ya var ya yok. Attigimiz gol zaten komedi, tingir mingir girmis.
0-3, 1-4 bitecek mac sansa 1-0 bitti diye kahraman ilan edilmis.

Gecen sene kupa macerasinda da sihirli bir dokunusu falan yoktu. Karsimiza GS ve FB cikmadigi icin alabildik kupa'yi, Ankaragucu ve Trabzon'u binbir zorlukla yendik.
Ama o kupa da hoca'ya yazilms. Hatta onu gectim, Super Kupa'yi bile Serdar Topraktepe'ye baglayan yazilar gordum, saka gibi.
Yardimci hoca olarak o kupa'yi getirmis, ama ne hikmetse Ajax, Antep, Trabzon, ligdeki GS maclarinda da yardimci hocayken o dokunusu yapamamis.
Onlar tabii Gio'ya yaziyor. Illa bir kahraman yaratacagiz ya.

Aynisini Onder Kareveli'de de yaptik. Sacma sapan kahraman bulma merakimiz bitmiyor bir turlu.
Bana kalirsa sezon sonuna kadar kalsin, zaten kayip sezon. Yonetimin akibeti belli degilken antrenor getirmemenin anlami yok.
Ama bu adami abartmanin, kahraman ilan etmenin vs dayanagi yok romantik kafalarimiz disinda.

türk futbol tarihinin en büyük eyyamının ve hak gaspedilişini yaşadığımız valerian döneminde, çıkıp hakemide yeneceksin diyen bizim taraftar ve medya değilmiydi? Öyle taraftara öyle yönetim layık işte.. Bizim vur ensemize al ekmeğimizi..

Antrenorumuz cikip boyle bir yonetime iyi diyorsa zaten bizlik bir durum yok.
Serdar Topraktepe hadi toy uysal kisiligi var eyvallah. Cikip yonetimden biri konusmali.
Aklliysan GS'nin yaninda durursun su anda ve yabanci hakem icin bastirirsin. Zaten senin yaninda olmayan adalet degil adalaetsizlikten pay istiyor demektir.
GS'nin bunu neden yaptigi belli, kimse aptal degil. Onumuzdeki 9-10 mac hakem ittirmesini garanti altina almak icin yapiyorlar, almislardir da.
Cikip yabanci hakem iste, sonra tutumlarini izle. Yaninda durmazlarsa (durmazlar zaten) zaten niyetleri meydana cikacak.
Bu tur stratejik hamleleri hic yapamiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Demirören'in oğlu Adalı'nın listesindeymiş

Çevrimdışı levitate

Demirören'in oğlu Adalı'nın listesindeymiş

çarşamba adaylığını ilan edecekmiş, böyle şeyler yapıyor sonra niye destek alamadım oluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

çarşamba adaylığını ilan edecekmiş, böyle şeyler yapıyor sonra niye destek alamadım oluyor
Valla lobi için iyi bir hamle. Demirören'i hiç sevmem, şu borç ve bataklığın temelini oluşturan kişi ama anç gibi niyetten deil beceriksizlikten kaynaklı. Beşiktaşlılığını asla sorgulamam ve medyası olsun, iktidar olsun öyle bir gücün yönetimde olması gayet iyi. Ayrıca adalıda zamanında yıldırım demirören'in listesinden camia'ya girmiştir.Beşiktaş için hayırlısı olsun. Taşın altına elini koyan herkesin başımın üstünde yeri var, mesela artık sergenin asla yok..

Etiketler: