Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 492835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi murat

samet hoca daha ne yazsın.ben bu yazıda hani bana para diye hiç bir bölüm görmedim.samet hoca elinden geleni yapmış ama satışa gelmiş.samet üzerinden seçimi kazan sonra futbolu başkalarına devret.bu mektuptan sonra bu yönetimin de kaan şakul ile hiçbir şansı yok.yapılması gereken şakul e yol verip samet hocayı geri getirmek olmalı.yapılan bütün yanlışlar temizlenmez ama bu yönetim başlangıç ayarlarına geri döner.

Çevrimiçi Samet Demir

samet hoca daha ne yazsın.ben bu yazıda hani bana para diye hiç bir bölüm görmedim.samet hoca elinden geleni yapmış ama satışa gelmiş.samet üzerinden seçimi kazan sonra futbolu başkalarına devret.bu mektuptan sonra bu yönetimin de kaan şakul ile hiçbir şansı yok.yapılması gereken şakul e yol verip samet hocayı geri getirmek olmalı.yapılan bütün yanlışlar temizlenmez ama bu yönetim başlangıç ayarlarına geri döner.
Benim anladığım Samet hoca feda zamanı gibi bir rol alacağını düşünmüş. Olaylar patlak vermeye başladığı zaman takım iyi gidiyor diye hedef olmamak için sesini çıkarmamış. Onun harici kendisinde suç bulamıyorum ben.

Friedel konusuna gelince ben dahil bir çoğumuz mantıklı hamle olarak değerlendirdik. Oyuncu satacaktı, geniş çevresi vardı falan derken. Hiç bir icraatini göremedik. Tabiri caizse bir kazıkda bu adamdan yedik. Hala aklım almıyor bu adam gio ile maç önü ne gibi bir taktiksel toplantı yapabilir, aralarında Kaan Şakul'ün ne işi var. Kulüp ahıra dönmüş resmen. Muhasebeci adamın teknik patronun işine karıştığı nerede görülmüş.

Bende bu yönetim çok büyük bir yıkım oldu. Öyle böyle değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel, bugün Sergen Yalçın ile yüz yüze görüşecek. (TRT Spor)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

https://x.com/HaberKartali/status/1863143435827576871?s=19

Bunu okuyunca insan kendini kandırılmış hissediyor.

Vaadlerine inandığımız Arat seçilince nasıl da sevinmiştik. Sonunda orta - uzun vadeli programı olan aklı başında biri geldi başımıza diye. Ayrılırken bir de milleti alnından öpüp, kendisini alkışlattırdı. Sanki bırakıp gitmek marifetmiş gibi.

Biraz internet araştırması yapınca, şirketi hakkındaki borsa sıkıntıları falan çıkıyor, hatta A.Ş. ye başkan olabilir mi diye gündeme gelmiş. Bir diğer enteresanlık eski ortağı Ethem Sancak. Biz taraftar olarak bunları bilmiyoruz, bilmek zorunda da değiliz ama etrafındakiler, camianın önde gelenleri, divan bunları bilmiyor muydu.

Çevrimiçi Serdar3444

Feyyaz'ın odadan çıkarılması olayını bilmesek anlayamayacaktık ama bu ekip muhtemelen, sırf Samet hoca ile yakın diye Semih ve Salih'i kesmişler, performans felan hikaye, olay tamamen kuliscilik olayıymış. Samet, Salih ve Semih'e motivasyon konuşması yaptıkça, bunu gören bu ekip huylanmış, Samet'in, Semih ve Salih'in adlarını kulisciye çıkarmış ve etiketlemişler... Bize yakın olan yaşasın, bizden olmayanın kafasında sopa, banane Beşiktaş'ın geleceğinden kafasıyla saçmaladıkça saçmalamışlar....
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2024, 15:43:24 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Feyyaz'ın odadan çıkarılması olayını bilmesek anlayamayacaktık ama bu ekip muhtemelen, sırf Samet hoca ile yakın diye Semih ve Salih'i kesmişler, performans felan hikaye, olay tamamen kuliscilik olayıymış. Samet, Salih ve Semih'e motivasyon konuşması yaptıkça, bunu gören bu ekip huylanmış, Samet'in, Semih ve Salih'in adlarını kulisciye çıkarmış ve etiketlemişler... Bize yakın olan yaşasın, bizden olmayanın kafasında sopa, banane Beşiktaş'ın geleceğinden kafasıyla saçmaladıkça saçmalamışlar....
Yok abi orada durum farklı, Friedel Semih' i satmak istiyor %2.5 komisyon nedeniyle izin vermiyorlar. O nedenle Semih kesik yiyor. Salih olayını bilmiyorum. Oda Mario ve Ndour nedeniyle dir büyük ihtimalle.

Çevrimiçi COB

Fikret Orman'ın bir kaç gün önce ortaya çıkması ve açıklama yapması bu çalkantılı durumdan haberdar olduğunun habercisi. Tabi kendisi de o koltuğa gelmek için tüm camianın ona yalvarmasını bekliyor. Birazcık hislerime güveniyorsam Fikret Orman mayıs'ta aday olur. O döneme kadar kulis ve algı işleriyle uğraşır.

Ben kendisine yanlış yapıldığını düşünüp tekrar başkan adayı olması halinde tekrar seçilmesini isterim doğrusu.

Çevrimdışı sEuL

Bu Kaan denen gereksiz takımın bu halde olmasının temel sebeplerinden ve yapılan/yapilmayan transferlerin basindaki isim ise neden halen kovulmuyor ve görevine devam ediyor?

Yücel daha önce ki bircok konuşmasında Kaan abi falan demeden duramiyordu, kimdir bu Kaan denen gereksiz ve nasıl oluyor da hem Arat hem de Yücel üzerinde böyle bir etkisi var halen anlayabilmiş değilim.

Feyyaz Ucar’da bu kadar olayın dondugu yerde, kendisine çocuk muamelesi edilen bir yönetim kurulu içerisinde neden halen bulunup yasanilan yada iddia edilen olayların doğruluğunu aciklamiyor yada açıklayamıyor.

Nasıl bir basiretsizliktir arkadaş bu böyle, gelen gideni aratiyor. Lanet olsun hepsine

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Kaan denen gereksiz takımın bu halde olmasının temel sebeplerinden ve yapılan/yapilmayan transferlerin basindaki isim ise neden halen kovulmuyor ve görevine devam ediyor?

Yücel daha önce ki bircok konuşmasında Kaan abi falan demeden duramiyordu, kimdir bu Kaan denen gereksiz ve nasıl oluyor da hem Arat hem de Yücel üzerinde böyle bir etkisi var halen anlayabilmiş değilim.

Feyyaz Ucar’da bu kadar olayın dondugu yerde, kendisine çocuk muamelesi edilen bir yönetim kurulu içerisinde neden halen bulunup yasanilan yada iddia edilen olayların doğruluğunu aciklamiyor yada açıklayamıyor.

Nasıl bir basiretsizliktir arkadaş bu böyle, gelen gideni aratiyor. Lanet olsun hepsine
Hafta içi büyük ihtimalle Hüseyin Yücel'in de basın açıklaması olacak. Orada cesur bir gazeteci Kaan Şekul muhabbetini sorar inşallah.

(Bu akşam 22 de Ekoltv de Sergen Yalçın canlı yayında olacakmış.)

Çevrimiçi Serdar3444

Muhtemelen burada çoğunluk Fikret Orman'ı istiyordur ama onun çok gelme niyeti yok gibi... Niyeti olsa dahi konuşmazsa, takıma şu anda sahip çıkmazsa taraftarın gönlü geçer.
Hüseyin Başkan ve Serdar Adalı şu anda en doğru hareketi yapıyor, taşın altına elini uzatıyorlar, keza Hüseyin Başkan taşın altına elini hatta gövdesini uzattı.

Çevrimiçi Samet Demir

Muhtemelen burada çoğunluk Fikret Orman'ı istiyordur ama onun çok gelme niyeti yok gibi... Niyeti olsa dahi konuşmazsa, takıma şu anda sahip çıkmazsa taraftarın gönlü geçer.
Hüseyin Başkan ve Serdar Adalı şu anda en doğru hareketi yapıyor, taşın altına elini uzatıyorlar, keza Hüseyin Başkan taşın altına elini hatta gövdesini uzattı.
Fikret Orman dün açıkladı zaten Serdal Adalı varken bana gerek yok falan dedi.

Çevrimdışı sEuL

Hafta içi büyük ihtimalle Hüseyin Yücel'in de basın açıklaması olacak. Orada cesur bir gazeteci Kaan Şekul muhabbetini sorar inşallah.

(Bu akşam 22 de Ekoltv de Sergen Yalçın canlı yayında olacakmış.)
Şu Sergen’de iki dakika konuşmasın ya. İnsanda biraz ağırlık biraz nizam olur.

Her gün yapmış olduğu saçma sapan açıklamalari ve hareketleri önüme düşüyor. Sırf gündemde olmak için mi yapıyor bunları, A haber miydi neydi oradaki saklabanlardan farkı kalmadı artık. Yazık birde kurtarıcı diye yine takımın başına geçirecekler herifi, yazık koca klubun geldiği noktaya.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Sergen’de iki dakika konuşmasın ya. İnsanda biraz ağırlık biraz nizam olur.

Her gün yapmış olduğu saçma sapan açıklamalari ve hareketleri önüme düşüyor. Sırf gündemde olmak için mi yapıyor bunları, A haber miydi neydi oradaki saklabanlardan farkı kalmadı artık. Yazık birde kurtarıcı diye yine takımın başına geçirecekler herifi, yazık koca klubun geldiği noktaya.
Tecrübe edinmeden taraftarımızın içi rahatlamayacak. Adam yolunu çizdi televizyonu seçti. Biz and içtik tekrar hoca yapıcaz.

Çevrimiçi gokhans

hoca değişikliği için şahsi fikrim hala çok büyük bir yanlış olduğu ve yaşanılanlarda en az hatanın hocada olduğu kanaatindeyim. Semih ve salih tercihlerinde içeriden müdahele edildiği, transferlerde parmağı olmadığı, verilen izinlerin verilemeyen maaşlardan olduğunu düşününce, ki gelecek hoca bir de sergen olunca vah vah diyebiliyorum sadece.. Ama bize düşen yine destek olmak, şahsi fikirlerimin bir önemi yok, tüm dualarım yanılmamdan yana..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı CemMert

Şahsi fikrim Sergen Hoca bizim için kurtarıcı değil maalesef. Adamın hocalıkta gözü yok çalışmak bile istemiyor biz adama bel bağlıyoruz. Televizyonda çalışmak istemiyorum televizyon daha iyi sıcacık yerimde oturuyorum diyor biz gel bizi kurtar diyoruz.

Zaten gitti sezon devre arasına kadar Serdar Hoca Samet Hoca bi şekilde yanaştırın takımı limana sonra gönderebildiğimiz kadar topçu gönderelim. Takımın maaş yükünü azaltalım. Satabildiğimizi satalım. Önümüzdeki sezona hazırlık yapalım. Zaten mevcut kadroya 2 tane kanat 1 bek getirsen idare edecek seviyeye geliriz.

Takımda scout yok, futbol aklı yok, sportif direktör yok hiç kimse yok neye göre transfer yapıyoruz anlamıyorum. Sürekli menajer önermesiyle kadro mu kurulur? Her sene FFP diye ağlıyoruz her sene 50 milyon euro harcıyoruz her sene 0 dan kadro kurmaya çalışıyoruz.

Her sezon 15 tane topcu göndermeye çalışıyoruz. Artık gerçekçi olmamız gerekiyor sağlam adımlarla ilerlememiz gerekiyor biz yine popülist davranıyoruz.

Ben Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek mottosunada karşıyım Beşiktaşta futbolu futboldan anlayan insanlar yönetmeli.

Çevrimiçi Samet Ç

bakalım sergenin nazını kaç hafta çekeceğiz

Çevrimdışı CemMert

Sergen Yalçın, son dönemdeki tartışmaların ve gündemin, saha içini olumsuz etkileyeceğini düşünüyor. (Mustafa Korkusuz)

:) İnşallah yönetim bu sevdadan erken vazgeçer.

Çevrimdışı levitate

Sergen Yalçın, son dönemdeki tartışmaların ve gündemin, saha içini olumsuz etkileyeceğini düşünüyor. (Mustafa Korkusuz)

:) İnşallah yönetim bu sevdadan erken vazgeçer.

haklı zaten böyle bi ortamda kim iş yapabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bugün gerçekleşmesi beklenen Hüseyin Yücel ve Sergen Yalçın görüşmesi iptal oldu. (Ertan Süzgün)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

hoca değişikliği için şahsi fikrim hala çok büyük bir yanlış olduğu ve yaşanılanlarda en az hatanın hocada olduğu kanaatindeyim. Semih ve salih tercihlerinde içeriden müdahele edildiği, transferlerde parmağı olmadığı, verilen izinlerin verilemeyen maaşlardan olduğunu düşününce, ki gelecek hoca bir de sergen olunca vah vah diyebiliyorum sadece.. Ama bize düşen yine destek olmak, şahsi fikirlerimin bir önemi yok, tüm dualarım yanılmamdan yana..
bende öyle düşünüyordum ama maç taktiğini kaanla birlikte hazırlıyorsa onun aldırdığı oyunculara yer açmak için bütün sisteöi bozup kazanan takımı dibe vurdurduysaki bunlar göründüğü kadarıyla böyle oldj bir saniye bile kulüpde durmamalı burda hiç birşey bilmezken mario geldi takım dibe vurdu tesbitini yapmıştık meğer kendi oyuncularına alan açmakmış sebebi
Bu arada sergen hoca değil ona güvenip yola çıkanında aklı yoktur

Çevrimiçi Necmi

Bugün gerçekleşmesi beklenen Hüseyin Yücel ve Sergen Yalçın görüşmesi iptal oldu. (Ertan Süzgün)
yine başladık 😀

Çevrimdışı levitate

yine başladık 😀

akşam tv'ye çıkıyormuş orada da hayır derse gör cümbüşü
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bizim taraftarın kafası inanılmaz sergen olmazsa terzic gelsin diyorlar sanki o bu kaosa gelirmiş gibi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

bende öyle düşünüyordum ama maç taktiğini kaanla birlikte hazırlıyorsa onun aldırdığı oyunculara yer açmak için bütün sisteöi bozup kazanan takımı dibe vurdurduysaki bunlar göründüğü kadarıyla böyle oldj bir saniye bile kulüpde durmamalı burda hiç birşey bilmezken mario geldi takım dibe vurdu tesbitini yapmıştık meğer kendi oyuncularına alan açmakmış sebebi
Bu arada sergen hoca değil ona güvenip yola çıkanında aklı yoktur
valla taraftardaki sergen ve şenol fanatikliğini sonlandırmak için birer tur daha gelmelerine ihtiyaç var anlaşılan. Sergen gelir bi 8-10 hafta sonra şenol trabzondan kovulup o devralır, yeni sezonada tertemiz pırıl pırıl başlarız :)))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: