Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 490747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bu arada bu muhabirlerin yücel başa geçince bi anda haber makinesine dönüşmesi falan çok şey anlatıyor da neyse

bir de bir şeyler biliyoruz da söylemiyoruz falan yapmak salaklıktır gazetecisin işini yap
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

satmadan almayalım tarzı bir şey görmedim, zaten abi o oyunculardan 37 milyon kazanılma olasılığı var mı sence, gedson semih dışı iyi satış gelmezdi onlarda olmadı herkes ayrı bir şey diyor

"Hüseyin Yücel, transferin başlangıcında Aboubakar, Rebic vs…. ‘Bütün hepsinin parasını ben vereyim ve gönderelim.’ diyor. Kaan Şakul, ‘Olur mu öyle iş, biz bu futbolculardan 37 milyon euro kazanacağız.’ diyor."

bana kalsa abou, masuaku falan bunlardan 1-2 milyon kazanılabilirdi
https://x.com/sercan_dikme/status/1862796998933368989?s=46&t=ZPiRT_4tpVTn81YrJ93D6A
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Satmadan almayalım diyen bir adam aldığımız oyunculardan mı sorumlu ? Mantık hatası var bence
satmadan almayalım nerede demiş onu ben görmedim biryerde.

Çevrimiçi Necmi

Bu yapıdan iyi bir başkan falan çıkmaz. Kimse umutlanmasın. Herkes "yolunda" A.Ş . En iyisi kulübün satılması. Artık kangren olmuş bir yapı var .
merak ettiğim şey herkes kulüp satılsın diyorda satılmasının taraftara nasıl bir faydası var ben onu merak ediyorum kulübün sahibi istediği gibi ego tatmin ederken satılsın diyenler ne yazacak burda herkes sanıyorki satılınca psg olacaksın neden en tepeden örneğe bakılıyor satılıl küme düşen kaç kulüp var alır biri kulübü içini boşaltır kulüp satılınca birine paramı verilecek en fazla borca karşılık alır içini boşaltır sonrada ödeyemiyorum der iflası verir
Kulüp satışı çok tehlikeli bir fikir

Çevrimdışı mrred

Mevzu o oyunculardan 37 kazanıp kazanmamak değil. Bu soruyu o oyuncuları aldıranlara sormak lazım. Sonuç olarak adam "satmadan alamayız" demiş. Sonra da aybaba bütün transferlerden bu adam sorumlu demiş. Bence bir günah keçisi aranıyor. Aranan keçi bulunmuş yersen. Yahu başka yk uyeleri futbol akli dedigimiz eski bjk futbolcular furbol sube sorumlulari ve scoutlar ve teknik ekibin hiç sorumlulugu yok tek suçlu bu adam mı ? Ben bu adamı sevdim adam en azından satmadan almayalim demiş. Seviyeye bak maalesef sevgi duyma seviyemiz bu kadar basit bir akıl yürütmeye kadar indi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

merak ettiğim şey herkes kulüp satılsın diyorda satılmasının taraftara nasıl bir faydası var ben onu merak ediyorum kulübün sahibi istediği gibi ego tatmin ederken satılsın diyenler ne yazacak burda herkes sanıyorki satılınca psg olacaksın neden en tepeden örneğe bakılıyor satılıl küme düşen kaç kulüp var alır biri kulübü içini boşaltır kulüp satılınca birine paramı verilecek en fazla borca karşılık alır içini boşaltır sonrada ödeyemiyorum der iflası verir
Abi çözüm nedir ?
Dön babam dön hep aynı zihniyet başa geliyor. Bunlar leş kargası gibi kulübün içini zaten boşaltmadılar mı ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Satmadan almayalım diyen bir adam aldığımız oyunculardan mı sorumlu ? Mantık hatası var bence
ne zaman demiş ben sadece herşeye köstek olduğunu okuyorum bu adam yönetime nasıl girdi neden arat sözünden dışarı çıkmadı
Olay patladığından beri kaan dışında kimsenin adı geçmiyor her işin altından onun adı çıkıyor 

Çevrimiçi levitate

yabancı sermaye alırsa zarar etmesine başarısız olmasına katlanamaz daha mantıklı hamleler yapar diye düşünüyorlar, ki bi açıdan doğru ama lyon roma gibi başarısız örneklerde var
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

ne zaman demiş ben sadece herşeye köstek olduğunu okuyorum bu adam yönetime nasıl girdi neden arat sözünden dışarı çıkmadı
Olay patladığından beri kaan dışında kimsenin adı geçmiyor her işin altından onun adı çıkıyor
https://x.com/sercan_dikme/status/1862796998933368989?s=46&t=ZPiRT_4tpVTn81YrJ93D6A

Burda demiş işte samet açıklıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi sametin aciklamasi tamamen "duygusal" yediniz ictiniz bana bisey koklatmadiniz diyor. Ben öyle okuyorum )
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi çözüm nedir ?
Dön babam dön hep aynı zihniyet başa geliyor. Bunlar leş kargası gibi kulübün içini zaten boşaltmadılar mı ?
sen milli eğitimi düzgün yönetmek için okulları kapatalım diyorsun
Satış çözüm değil finiş oluyor hiç kimsenin söz hakkı olmuyor bir kişi istediği herşeyi yapar beğenmiyorum der renklerini değişir armayı değişir bayrağı çıkarır armadan geldi ben rengi sarı kırmızı yapıyorum dedi
Satmanın taraftara nasıl bir getirisi var ben onu merak ediyorum herkesin ağzında satılsın lafı
Kötü yöneticiyide sen seçiyorsun ve indirme imkanında var peki kötü patrona ne yapabilirsin

Çevrimdışı mrred

Samet gelmiş 15 milyon euroya transfer yapmıs norvecli bir topcudan bahsediyor. Yahu onun icin danisman olmaya ne ihtiyac var. Sen onu 500 bin euro degerindeyken raporla. Haalandı gözlemledik diyen Fatih Terimden ne farkın var. Haalandı gözlemlemek için 12 yaşındaki futbol zekası zaten yeterlidir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sen milli eğitimi düzgün yönetmek için okulları kapatalım diyorsun
Satış çözüm değil finiş oluyor hiç kimsenin söz hakkı olmuyor bir kişi istediği herşeyi yapar beğenmiyorum der renklerini değişir armayı değişir bayrağı çıkarır armadan geldi ben rengi sarı kırmızı yapıyorum dedi
Satmanın taraftara nasıl bir getirisi var ben onu merak ediyorum herkesin ağzında satılsın lafı
Kötü yöneticiyide sen seçiyorsun ve indirme imkanında var peki kötü patrona ne yapabilirsin
Tamam da bu sistem bugune kadar çalışmadı işte. Herkes hemen başarı istiyor. İşler biraz düzelsin bu kargalar yine kulube çöreklenir. Yani şunu demek istiyorum, iyi bir başkan geldi iyi yönetti ve gitti. Bunlar inlerinden çıkar kulübü ele geçirir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Okulları kapatmakla kulübü kapatmak arasında ne baglanti var ? Ben okulları özelleştirelim diyorum. Çünkü "denetleme" mekanizması çalışmıyor. "Sorumlu tutulma" mekanizması çalışmıyor. Gelen giden kulubu borca sokuyor. Sorumlu ? Yok
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Abi sametin aciklamasi tamamen "duygusal" yediniz ictiniz bana bisey koklatmadiniz diyor. Ben öyle okuyorum )
öyle değilde ben hep haklıyım siz haksızsınız tarzı, hiç tazminat almadım diyor ama 2013te giderken almış mesela

en azından bazı şeyleri açıkladı iyi oldu sağolsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ticaretten herkes kar elde etmeye çalışır. Getirisi bu olur. Bonservis ve maaslara 200 milyon euro verdik elle tutulur 3 tane satış var cenk, atınç ve sosa. Kar elde edemeyince maaşlar ödenmiyor. Maaşlar ödenmeyince işçi çalışır mı ?
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 21:02:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

öyle değilde ben hep haklıyım siz haksızsınız tarzı, hiç tazminat almadım diyor ama 2013te giderken almış mesela

en azından bazı şeyleri açıkladı iyi oldu sağolsun
6 kez ben akıllıyım dedi tamam en akıllı sensin Madem bu üçkağıtları gördün hemen neden istifa etmedin ? Bana samimi gelmedi. Mantıksız yerler var.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

diyelim öyle peki seni samet rahatsız ediyorda yediniz içtiniz kısmı neden rahatsız etmiyor sametin imzasını kullanarak transfer yapmak nedir neden kendi imzasıyla yapmıyor başkanın imza yetkisimi yok
Bence öyle birşey demiyor sameti hiç sevmem ama samet dansöz gibi kıvırmaz birine inanacaksam samete inanırım
Samet imzalı belgeyi çıkarıyor başkanın tepkisi kulüp belgesini kamuya açıkladığı için samet hakkında yönetimin işlem yapması gerektiği oluyor bu sıçmış sıvamaya çalışan birinin tepkisi bir kere sen sametin haberi dışında imzasını kullandığın an o belge sahte oluyor sahte belge düzenlemek suçtur ve kulübünde resmi belgesi olmuyor ve sameti suçlamak için hemen ortaya imzasız belgeler sunuyor samet 27 m istemiş ispatıda altında sametin adının yazıldığı imzasız kağıt kime inanıyorsun sen söylenmeöiş sözlere sahte belgelere inanıyorsun sametin gatette tutarlı açıklamalarına inanmıyorsun neymiş mamalanmamuş iyide adam yönetici değil profesyonel olarak görev yapıyor para alması doğal fridel transferlerden bile komisyon alırken samet neden almasın fridelin getirilmesinin tutulmasının ve dünya oara jazandırılmasının hiç bir mantıklı açıklaması yok geldiği gün bile bu böyleydi anlam veremediğimiz herşey bir bir patlıyor işde

Çevrimdışı mrred

Ben yapıdan bahsediyorum gelen giden herkes kulübü boşaltıyor diyorum. Bence günah keçisi aramak odaktan şaşmaktır. Günah keçiler tüm başkan ve yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip yani hepsi. Dediğim budur. Samet kendini kurtarmaya çalışmasın ben hakliydim ben iyidim ben akilliydim. Geciniz bunlari . 15 milyona transfer yapan adami raporladim dedikten sonrasini dinlemedim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

6 kez ben akıllıyım dedi tamam en akıllı sensin Madem bu üçkağıtları gördün hemen neden istifa etmedin ? Bana samimi gelmedi. Mantıksız yerler var.
Eğer olumsuzluğun ilk yaşandığı zaman istifa etse ve ya basın açıklaması yapmış olsa okları kendi üzerine çekerdi. İşleyen sisteme çomak sokmuş olurdu. Bu nedenle o sıra sesini çıkarmadı.

Taraftarın büyük kısmı Samet hocadan futbol aklı olmaz kanısındaydı. Şimdi herkes Samet hoca fanı oldu.

Bence yönetimde olan en masumlar yine Samet ve Feyyaz hoca. Bu tamamen haklılar anlamına gelmiyor tabi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Tamam da bu sistem bugune kadar çalışmadı işte. Herkes hemen başarı istiyor. İşler biraz düzelsin bu kargalar yine kulube çöreklenir. Yani şunu demek istiyorum, iyi bir başkan geldi iyi yönetti ve gitti. Bunlar inlerinden çıkar kulübü ele geçirir
sistemin çalışmamış olması sistemi yanlış yapmaz
Satınca başarı isteme hakkın bile olmuyor kulüp kötü yönetildi borçlandı sana bir madfi zararı varmı yok maneviyatı var sadece sattığın zaman işde o maneviyette yok oluyor halka ait bir kurumu bir kişiye vetiyorsun ve bundan hiç bir kazancında yok alan kişi aldı ertesi gün kapattı kulübü ne diyeceksin mal onun istediğini yapar
Hani ergen tayfa söyler bunu psg ye bakar satalım derde senin gibi bir hukukçu ne olacağını nasıl göremez riskleri nasıl analiz etmez sanki kendi üstüne yükmüşde o yükten bir şekilde kurtulayım modunda nasıl konuşur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi şu yazdıklarının hepsini Arat yapmadı mı zaten, bunları yaparken sen ne yapabildin?
Kulübü zarara uğratmanin hesabını sorabilecek miyiz, tabii ki hayır.
Sirket olursa en azından kar zarar sorumluluğu olur.

Çevrimiçi levitate

fikret orman akşam tvye çıkıyomuş galiba abow
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Abi şu yazdıklarının hepsini Arat yapmadı mı zaten, bunları yaparken sen ne yapabildin?
Kulübü zarara uğratmanin hesabını sorabilecek miyiz, tabii ki hayır.
Sirket olursa en azından kar zarar sorumluluğu olur.
Abi şirket olduğu zaman maneviyat kısmı ortadan kalkıyor bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: