Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 490842 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

valla sezon sonuna kadar hoca’da, başkan’da değişmemeli bence. Köprü geçilirken at değiştirilmez. Ki Fikret Orman’ın bu camia için en doğru başkan olduğunu düşünerek söylüyorum bunu. Hazırlığını, kadrosunu fizibilitesini yapar hazır şekilde gelir. Şu aşamada bu takım her gelen hocayıda, başkanıda çatır çatır yer…
kesinlikle katılıyorum yücel devam etsin belkide iyi olacak daha kötü olmaz ama değişen yönetim mayısa jadar birşey yapamaz ama yıpranır

Çevrimiçi levitate

Bunlar ANÇ den beter çıktı.
En masum adam Yücel
Arat gördüğüm en sinsi ve yalancı adam olabilir.
Şekül denen herife ise direk dava açılmalı.
hakkında hep bi borsa iddiaları vardı haklılarmış demek
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman aday olmaya karar vermiş
ertan süzgün konuşmuş tek düzgün muhabir herhalde, aday olmam demiş

adalı aday olur yüceli çiğ çiğ yer valla, onunda çevresi çok problemli diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Joe Worrall a 5 milyon teklif etmisler  :D sonrada geri cekmisler yanlislikla yaptik diye, olayda samet aybaba nin sahte imzasiyla patlak veriyor,
besiktasi talan etmisler yalancilar sahtekarlar hirsizlarr

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yeni hoca falan aramaya gerek yok. Serdar hoca devam etsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Fikret Orman aday olmaya karar vermiş
Çarşı acil toplantı yapar artık.

Çevrimdışı 38life

Gabriel Paulista 2-3 ay, Felix Uduokhai: 2-4 hafta yok.

Çevrimiçi gokhans

gio gitmiş
bakalım sezon sonuna kadar kaç hoca yiyeceğiz…. Son 3 yıldır 12 hafta gören hoca yok, 3 yıl bize hiç bir şey öğretmemiş malesef..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı blackeagle35

Hüseyin Yücel’in başkanlık için işin içinde olacağı Arat’ın yönetimine girdiğinde hatta Kagawa transferinden beri belliydi. Sistem artık paralı başkandan geçiyor maalesef. Adalı-Yücel bir dahaki başkan adayı olurlar. Güveneceğimiz birileri gelsin artık şu kulübün başına. Yücel için negatif değilim ama görmemiz lazım tabiki. Son büyük hayal kırıklığından sonra.

Çevrimdışı mellfred

takıma ekimden bu yana ödeme yapılmadığı haberi var; ki başkan da yalanlamamıştı,
gio haksız şekilde gönderildi
yani bu boktan oyunun sorumlusu gio değil
 oyuncular bu kaçıncı bilmem hocayı yediler

Çevrimdışı mrred

Bir dakika finansçı olan yonetim kurulu uyesine neden dava acilmali anlamadim ? Adam en az 30 milyon euro oyuncu satmaliyiz diyor. Satmadan alamayiz diyor. Friedel neden tü kaka ? Semihi satalım demiş. Ederini bulan herkes bu kulupte satılmalı. Kimse anlamıyor ama kulup fiilen iflas etmis durumda sonra maaslar odenmiyormuş denilince şaşırıyorsunuz? Neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Bir an önce her sene kafasini biraz kaldiran oyuncu varsa ve asset degilse satilmalidir. Yoksa kayyuma gidecek kulup kayyum atanirsa o zaman satilmaktan beter olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben anlamiyorum, iyi bir insaat işcisi daha sonra mimar ya da muhendis olabiliyor mu ? Bunun garantisi nedir ? Aybaba sadece isci/futbolcuydu neden iyi bir yonetici olsun ki ? Ona neden guvenelim ki ? Adam belki de akceli işlere beni dahil etmediniz diye ağlıyordur. Kimsenin samimiyetine artık inanmıyorum. Yabancılara daha çok güvenıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok fazla konu olunca bazı şeyler gözden kaçıyor.

Biz neden Sanches, Musrati ve Carvalho arasında seçim yapmak zorunda kaldık?
Bunun sebebi nedir?

Çevrimdışı mrred

Bu yapıdan iyi bir başkan falan çıkmaz. Kimse umutlanmasın. Herkes "yolunda" A.Ş . En iyisi kulübün satılması. Artık kangren olmuş bir yapı var .
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Bir dakika finansçı olan yonetim kurulu uyesine neden dava acilmali anlamadim ? Adam en az 30 milyon euro oyuncu satmaliyiz diyor. Satmadan alamayiz diyor. Friedel neden tü kaka ? Semihi satalım demiş. Ederini bulan herkes bu kulupte satılmalı. Kimse anlamıyor ama kulup fiilen iflas etmis durumda sonra maaslar odenmiyormuş denilince şaşırıyorsunuz? Neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Bir an önce her sene kafasini biraz kaldiran oyuncu varsa ve asset degilse satilmalidir. Yoksa kayyuma gidecek kulup kayyum atanirsa o zaman satilmaktan beter olur.

en az 30 satmalıyız dememiş, bu rebiç vs. onlardan 37 milyon kazanırız feshetmeyelim demiş ama yüksek ihtimalle transfermarkttan değerlerine bakıp topladı öyle bir hesap yaptı... feshetmediler sonuç ortada
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

sen biraz yanlışmı anladın acaba 😳

Çevrimdışı mrred

en az 30 satmalıyız dememiş, bu rebiç vs. onlardan 37 milyon kazanırız feshetmeyelim demiş ama yüksek ihtimalle transfermarkttan değerlerine bakıp topladı öyle bir hesap yaptı... feshetmediler sonuç ortada
Tamam iste adam özetle satmadan almayalım demiş. Bunun nesi kötü ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Çok fazla konu olunca bazı şeyler gözden kaçıyor.

Biz neden Sanches, Musrati ve Carvalho arasında seçim yapmak zorunda kaldık?
Bunun sebebi nedir?

portekizli hoca yanında promosyon olarak portekizli menajerlerle geliyor

seçim yapmak zorunda kalmamışlar zaten sanches ve carvalho kötü denince bunu alalım demişler. kızacaksınız ama ben bedelinin gayet normal olduğunu düşünüyorum, geçen yaz fener 2 hafta peşinden koştu braga peşin 20 mi ne istedi

ama muçi saçmalıktır adam polonya ligi tarihinin en pahalı 3. satışı mı ne, jakub moder mesela 11 milyona brighton'a gitmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

alınan bütün oyuncuların altından o çıkıyor ama.

Çevrimdışı mrred

portekizli hoca yanında promosyon olarak portekizli menajerlerle geliyor

seçim yapmak zorunda kalmamışlar zaten sanches ve carvalho kötü denince bunu alalım demişler. kızacaksınız ama ben bedelinin gayet normal olduğunu düşünüyorum, geçen yaz fener 2 hafta peşinden koştu braga peşin 20 mi ne istedi

ama muçi saçmalıktır adam polonya ligi tarihinin en pahalı 3. satışı mı ne, jakub moder mesela 11 milyona brighton'a gitmiş
Katılıyorum musrati iyi oyuncu.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

satmadan almayalım tarzı bir şey görmedim, zaten abi o oyunculardan 37 milyon kazanılma olasılığı var mı sence, gedson semih dışı iyi satış gelmezdi onlarda olmadı herkes ayrı bir şey diyor

"Hüseyin Yücel, transferin başlangıcında Aboubakar, Rebic vs…. ‘Bütün hepsinin parasını ben vereyim ve gönderelim.’ diyor. Kaan Şakul, ‘Olur mu öyle iş, biz bu futbolculardan 37 milyon euro kazanacağız.’ diyor."

bana kalsa abou, masuaku falan bunlardan 1-2 milyon kazanılabilirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

alınan bütün oyuncuların altından o çıkıyor ama.
Satmadan almayalım diyen bir adam aldığımız oyunculardan mı sorumlu ? Mantık hatası var bence
The great gig in the sky

Etiketler: