Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 490644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Fridele verdiğini atsın birde. Samet hoca bugün açıklamasında ben maaş almıyorum tarzı birşey söylemedi ki. Komisyon almıyorum dedi. Gazetecilerin sorduğu Tekrar görev teklifi içinde mukavele yapamam bedavaya çalışırım dedi. Ulan ya ne vaadleri verdiniz. Gözümüz ne yıldız transferindeydi ne de başka birşey. Anç zihniyetinden ne farkınız kaldı ki.

Bir şey diyeyim mi. Utanarak diyeceğim bunu ama anç bunlardan iyiydi. Hele ki bugünden sonra kesin ve net emin oldum anç yonetiminden daha kötü bişey seçmişiz biz

Çevrimdışı blackeagle35

kulüp umarım bir gün yabancı sermayeye satılır da bir daha şu saçmalıkları görmeyiz
Bunun yolu mu yapılıyor acaba? Yabancı değil de yerli sermaye olursa da şaşırmamak lazım.

Çevrimdışı ferdi1903

Beşiktaş tarihinin en ..... Başkanısin sayın arat, ne alavere dalavereler cevirmisiniz haram zıkkım olsun, apar topar kaçmadan belli

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi tolga1903

Eğer uefa dikkate alırsa bu konuyu tekrar resmi evrakta sahtecilikten ceza alır bu kulüp. Allah belanızı versin ne diyim

Kandırılmak başka dolandırılmak başka birsey.
Yaziklar olsun koskoca camiayı ne hallere düşürdünüz.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bir şey diyeyim mi. Utanarak diyeceğim bunu ama anç bunlardan iyiydi. Hele ki bugünden sonra kesin ve net emin oldum anç yonetiminden daha kötü bişey seçmişiz biz

Yalancılık, sahtekarlık ve Şe.refsizlik konusunda kesinlikle daha öndeler ANÇ yönetiminden. Ama ANÇ yönetimi de uzun süre akıl almaz işlerle başarısız olup gitmemekte direndi. Başarısızlık konusunda tarihi bir rezilliğe imza attılar. Hala o konuda liderler.

Çevrimiçi gokhans

Yalancılık, sahtekarlık ve Şe.refsizlik konusunda kesinlikle daha öndeler ANÇ yönetiminden. Ama ANÇ yönetimi de uzun süre akıl almaz işlerle başarısız olup gitmemekte direndi. Başarısızlık konusunda tarihi bir rezilliğe imza attılar. Hala o konuda liderler.
demirören’i arar duruma geldik anç ve arat sonrası. Badem gözlü demirören :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

o kadar zengin ama spor yöneticiliği yapacak aklı yok örnek kendi basket takımını profesyonellere bıraktı takım düzeldi :D
profesyonellere bıraktığına göre spor yöneticiliği yapacak aklı varmış aklı olmasaydı bırakmazdı en iyisini ben yaparım derdi

Çevrimiçi Samet Ç

profesyonellere bıraktığına göre spor yöneticiliği yapacak aklı varmış aklı olmasaydı bırakmazdı en iyisini ben yaparım derdi
bize gelmek için bıraktı keyfinden değil

Çevrimiçi Necmi

çabuk unutmuşsun

Çevrimiçi Necmi

bize gelmek için bıraktı keyfinden değil
bilemem orasını yönetici herşeyi bilmek zorunda değil tam tersine yönetici profesyonelleri yönetir bizim derdimiz sürekli birşey beklemek zaten sıkıntı profesyonelleri kullanmamak değilmi

Çevrimdışı 38life

Bu kadar kısa sürede öyle şeyler yaşanmış ki akıl alır değil. Futbol tarihinde eşi benzeri görülmüş müdür bilmiyorum. Belgeseli, filmi çekilir rezilliklerin.

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecekti...

Her gelen ayrı bir sahtekar, her biri ayrı bir iş bilmez.

Bu kulüp ivedilikle satılmalı.

Çevrimdışı underworld

Satılmıyorsa da yönetim kadrosu 3 veya 4 e düşürülmeli.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman aday olmaya karar vermiş

Çevrimiçi Samet Ç

Satılmıyorsa da yönetim kadrosu 3 veya 4 e düşürülmeli.
Üç yeterli gerisi gereksiz

Çevrimiçi Samet Ç

bilemem orasını yönetici herşeyi bilmek zorunda değil tam tersine yönetici profesyonelleri yönetir bizim derdimiz sürekli birşey beklemek zaten sıkıntı profesyonelleri kullanmamak değilmi
Profesyonelleri kendisi getirmedi bizde ikinci başkan olduğu için görevi kardeşine bıraktı o getirdi bu adamın sadece parası var başka elle tutulur bir yanı yok aslında taraftarın başarılamaz burada o düzen tutmaz dediği her şey o kadar basit olaylar ki işini hakkıyla yapıp şu işlere kafa yoran her yönetici gayet basit bir şekilde düzeni kurar ama bizimkiler hep bu kafayla yola çıkıp hep yanlış kişilerle bu işlere girdiği için sonu hep hüsran oluyor orası ayrı bir konu kısaca kulüp satılmadığı sürece bu işlere hiç bulaşmaya gerek yok hep böyle bir ileri iki geri döngüsüne devam edilmeli

Çevrimiçi gokhans

Fikret Orman aday olmaya karar vermiş
valla sezon sonuna kadar hoca’da, başkan’da değişmemeli bence. Köprü geçilirken at değiştirilmez. Ki Fikret Orman’ın bu camia için en doğru başkan olduğunu düşünerek söylüyorum bunu. Hazırlığını, kadrosunu fizibilitesini yapar hazır şekilde gelir. Şu aşamada bu takım her gelen hocayıda, başkanıda çatır çatır yer…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı underworld

Anç den de kötü olmayı nasıl başardılar, inanılır gibi değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Daha fazla kimse konuşmasın. Rezil ettiniz bizi. Derhal kongre kararı alın. 1 ay içinde seçim tarihini duyurun. Bu nedir arkadaş ya. Bunları ben yapsam insan içine çıkamam. Hala Candaşa bir biri msj atıyor ondan sonra da cevap vermek için diğeri. Çocuk musunuz arkadaş? Arkadaş deyince de Süreyya amca nerelerdesin. Sen gittin ne hallere düştük?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

Kulüp içine ettikleri gibi tabutun da son civisini çakmislar

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Monza

Vay arkadaş ya. Vay arkadaş. Neler yaşanmış.

Kime güveneceğiz, nasıl olacak bu işler. Sportif başarısızlık hepsi bir yana, ortada çok daha kötü bir durum var. Bir çöküş bu. Klüp çiftliğe dönmüş. Bu kadarını ANÇ bile yapamazdı. Çok büyük hayal kırıklığı.

Kendisini çok sevmesem de Sn Aybaba'ya saygım arttı. Dedikleri doğrudur, yanlıştır orası ayrı. Ama delikanlı gibi çıktı pat pat konuştu, politik cümlelerle top çevirmedi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bunlar ANÇ den beter çıktı.
En masum adam Yücel
Arat gördüğüm en sinsi ve yalancı adam olabilir.
Şekül denen herife ise direk dava açılmalı.

Çevrimiçi Necmi

Daha fazla kimse konuşmasın. Rezil ettiniz bizi. Derhal kongre kararı alın. 1 ay içinde seçim tarihini duyurun. Bu nedir arkadaş ya. Bunları ben yapsam insan içine çıkamam. Hala Candaşa bir biri msj atıyor ondan sonra da cevap vermek için diğeri. Çocuk musunuz arkadaş? Arkadaş deyince de Süreyya amca nerelerdesin. Sen gittin ne hallere düştük?
kongre mayısda daha önce kongre kararı alınamıyor bu yönetim sezonu bitirmek zorunda zaten erken seçime gerek yok kim aday olacaksa normal seçime hazırlansın mayısda
Şimdi yönetim gelecekte beşiktaşı şampiyonmu yapacak hoca değişiminede karşıyım

Etiketler: