her ne kadar sürekli takip etsem de aktif katılımcı değilim. çok uzun bir sürenin ardından da ilk defa yazıyorum.
ez cümle yine başladı istemezükçülük. onu istemezük bunu istemezük. sergen i istemezük, şenol u istemezük... ben de bir istemezük atayım ortaya ama destekli. bakın son 30 yılda Türkiye süper liginde sadece 4 yabancı teknik direktör şampiyon olabilmiş. Daum, Zico, Lucescu ve Gerets. bu dört teknik direktörden ikisi Türkiye yi çok iyi bilen adamlar. 22 sezonda Türk teknik adamlar şampiyon olmuş. bu süreçte kimler geldi kimler. hepsi sezon bitmeden tazminatlarını alıp gittiler. Türkiye de futbol dengeleri çok başka. hem saha içinde hem de saha dışında aktif olman lazım. Eldeki yerli seçenekler Sergen, İsmail Kartal, belki Fatih Terim, belki Serdar Topraktepe... elinizde çok seçenek yok zaten. böyle bir atmosferde Sergen Yalçın a istemezük demek eski defterleri açmak ne kadar doğru? bana dünya üzerinde transfer hatası yapmayan bir tane teknik direktör yada yönetici söyleyin. adam Pianiç i getirdi. ya Barcelona da gördüğümüz Pianiç e kim hayır diyebilirdi Allah aşkına. Sen takımı şampiyon yapmışsın seninle sözleşme yenileyen yok. bütün bir kamp sezonu Sergenle sözleşme yapmadan geçirmişsin. yarım yamalak takım kurmuşsun. sonra kriz üstüne kriz çıkarmışsın (ANÇ). bunları bilmeden yada hatırlamadan Sergen e istemezük çekmek ne kadar doğru? Yahu adam şampiyonluk kazandı şampiyonluk kutlamasında sahada bir kenarda kutlamaları izledi. bütün yöneticiler görmemiş gibi sahaya fırladılar. kupaya sarılan yönetici vardı ya sahada...