2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107349 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/kartalhatti/status/1886020162119237918

wonderkid kiralamaya çalışıyormuşuz ayranımız yok içmeye...

haziran 2026 sözleşme bitiyor gözüküyor.
Muhtemelen  takımı sözleşme uzatmaya çalışıyor ama oyuncu istemiyor olabilir.
Bu durumda satın alma zorunlu kiralik olabilir.

Çevrimiçi gokhans

eski kasa buyur

https://www.transfermarkt.com.tr/vini-souza/profil/spieler/663581
bu da çok eski kasa değil mi? :)) necipgillerden bu, bize az daha akıllısı lazım josef, atiba gibi kritik anlarda gol atanı, asist yapıp hücumda rakip ceza sahasını kalabalıklaştıranı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

değeri 11'di 14 olmuş...
fener alıyordu sezon başı 11'e vazgeçtiler yalnız Vini ve Gedson ile bu takım zaten hücum yapamıyor da kale önüne bile zor gider
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2025, 15:08:57 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

bu da çok eski kasa değil mi? :)) necipgillerden bu, bize az daha akıllısı lazım josef, atiba gibi kritik anlarda gol atanı, asist yapıp hücumda rakip ceza sahasını kalabalıklaştıranı..
direkt josef muadili

Çevrimdışı Mustafa.B

atiba ve josef çok mu pahalıydı? işte öylelerini bulacaksın.

Çevrimiçi Samet Ç

boyu kısa 6 için 6 dediğin izbandut gibi olmalı bence
regista zaten biz ilk önce ne oynayacağız ona karar verelim topu rakip kaleye mi yıkacağız spontane kontra atak mı oynayacağız yoksa geçiş mi topu rakip kaleye yıkmayacaksak modern 6'lardan uzak duralım hoca geçiş oynuyor biz modern 6 bakıyoruz yada içi geçmiş eski kasa 6 numaralara

Çevrimiçi Samet Ç

atiba ve josef çok mu pahalıydı? işte öylelerini bulacaksın.
josef pahalıydı sen gözden düşmüşken aldın şansa tuttu her zaman tutmaz

Çevrimiçi gokhans

direkt josef muadili
dostum josef’in bu ligde 25 gol 10 asisti vardı.. Atiba’da keza bu adamlar hücum yönüde olan adamlar bir rafa kadar hücuma katkı vermeselerde en azından hücumda yerlerini alırlardı. Sergen anlatıyor ya kaç yaşında başakşehir maçında adam kontratakda kendi sahasından bastı deparı gitti gol attı diye, bi pozisyon öncede rakibin şutunu önledi.. Böyle bir şey lazım bize..

Çevrimiçi Samet Ç

dostum josef’in bu ligde 25 gol 10 asisti vardı.. Atiba’da keza bu adamlar hücum yönüde olan adamlar bir rafa kadar hücuma katkı vermeselerde en azından hücumda yerlerini alırlardı. Sergen anlatıyor ya kaç yaşında başakşehir maçında adam kontratakda kendi sahasından bastı deparı gitti gol attı diye, bi pozisyon öncede rakibin şutunu önledi.. Böyle bir şey lazım bize..
Vini Epl ve Championship'te kendisinden sadece kesicilik beklenen takımda oynadı diğer oynadığı takımların hiçbirinin de önceliği hücum değildi oyuncu değerlendirirken dümdüz bakmak doğru değil Atiba'ya gelirsek Kopenhag'ta 10 ve sol iç oynuyordu ayrıca Atiba 6 numara değil bizde 6'ya evrildi o zamanda bu tip oyuncuları ucuza bulmak kolaydı şimdi bulamazsın öyle her şeyi yapan paketlere 10-15 milyon fiyat biçiyorlar bizde para yok ama aldığımız adam her şeyi yapsın kafası var

Çevrimiçi Samet Ç

Can 1 gol 1 asist yaptı :D

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/KartalRecord/status/1886023431730172124
Oyuncuncudan bağımsız, umarim bu menajerler tarafından önerilen futbolcu transferlerine bi son veririz. Kaç aydır geldi gelecek olan scout ekibi var, bıraksınlar onlar ilgilensin transferlerle hocanin direktifi doğrultusunda

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncuncudan bağımsız, umarim bu menajerler tarafından önerilen futbolcu transferlerine bi son veririz. Kaç aydır geldi gelecek olan scout ekibi var, bıraksınlar onlar ilgilensin transferlerle hocanin direktifi doğrultusunda
Başkanın bugün mendes ile görüştüğünü yazmışlar. Yalandır büyük ihtimalle ama gelen oyuncuları görünce anlaşılır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Rennes forması giyen 25 yaşındaki Norveçli stoper Leo Ostigard ile ilgileniyor.

Rennes, Ostigard'ın ayrılığına sıcak bakıyor. (Le Parisien)

@Samet Ç
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Rennes forması giyen 25 yaşındaki Norveçli stoper Leo Ostigard ile ilgileniyor.

Rennes, Ostigard'ın ayrılığına sıcak bakıyor. (Le Parisien)

@Samet Ç
derinde bekleyip dar alanda savunan takımlar için büyük nimet pas kalitesi düşük oyun kurulumunda sorunlu bize olmaz
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2025, 16:21:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Bu adamı sola koyup sağ tarafa da Serginho alsak güzel olur sanki.
arnavut ve kosovalı oyuncularla anlaşamadığını, ırkçı bir arkadaş olduğunu yazmışlar hep? Doğruluğu var mı??

Çevrimdışı sEuL

arnavut ve kosovalı oyuncularla anlaşamadığını, ırkçı bir arkadaş olduğunu yazmışlar hep? Doğruluğu var mı??
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!

Elimizde şuan Bosnali, Kosovali ve Arnavut oyuncular var. Bunların hiçbiri önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyorsa ne ala!

Ama bu oyuncular takımda kalacak ise yönetimin bu konuyu çok iyi bir şekilde araştırması gerekiyor. Dünde yazdım, oyuncu gelip takimdakilerle hiçbir sorun yaşamazsa bile bu haberler renkli basin tarağından ısıtılıp ısıtılıp onumuze birakilir. Umarim bunlar degerlendiriliyordur.

Çevrimiçi Samet Demir

Sivokla kavga etmişler, kadro dışı kalmış ama taraftar kalmasını istiyormuş, bize gelirse de takımda sıkıntı olur mu olmaz mı işin o boyutunu yönetim değerlendirmeli.

Çevrimiçi kartalizma190399

Onlardan biraz fazla para harcayıp onların futbol aklını ortaya koyman için de bu oyunculardan kurtulman gerekiyor söylediğin şeyi eldeki mecvut oyuncu grubuyla mı yapmaya çalışacaksın? Ne yapmaya çalıştığını belirledin oyun tarzına uygun personel seçimine geldi konu ne yapacaksın onur bulutla mı oynayacaksın joao marioyla mı? Yani söylediğin şeyin yapılması için de bu ekipten kurtulman lazım.

Ya ben anlamıyorum kjetil knutsen'i bugün komple tüm ekibiyle getirseydin twente'ye sahada ezilmeyi önlerdi diyebiliyor musun? Sorun para dediler yönetim dediler hoca dediler bunların hepsini döndüre döndüre değiştirdi bu kulüp değiştirmediği tek şey sahada oynayan personeli ve geldiği durum ekim ayında lig bitti ocakta avrupa bitti. Yav -3 puanlı adana demir'e ezildi bu takım bodrum'a ezildi bu futbolculara düşman olmamak nefret etmemek mümkün mü ne kadar iyimser bakıyorsun şu takıma.

Cikalim da mesele bunlardan cikmak degil, aldiklarin. ANC’nin dokuntulerinden kurtulduk, yerine Immobile Paulista Mario geldi simdi onlardan kurtulmak icin ugrasacagiz, bilmem anlatabildim mi. Zaten bu oyuncularin cogundan cikamayacagiz Masuaku ve Ndour haric. Cogu bizden aldigi maasi baska takimda alamaz. Satabilecegimiz 3-5 oyuncu var (Uduokhai, Rashica, Gedson, Amir, belki Svensson), onlardan da zarar ederiz.
Ben iyimser bakmiyorum, sadece realist bakiyorum. Buyuk zarar etmeden anca 4-5 yabanci’dan cikarsin. Her sene 5 yabanci gonderip 5 yeni yabanci 3 yerli alirsan zaten 3 sene’ye takim degismis oluyor. Bu isin mantikli cozumu bu. 20 oyuncu gitsin 20 tane daha iyisi gelsin diye yazinca mi mantikli cozum sunmus oluyorsun? Immobile’yi nereye gonderiyorsun mesela? Bu saatten sonra anca Serie A’da kume dusmemeye oynayan takimlar alir, onlar da en fazla 1.5 milyon euro maas verir. Inter ne yapsin Immobile’yi, kim versin yillik 6 milyon euro buna?

Etiketler: