2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

simocan, Umutcan Kaya, murat, Renton, Kapkarakartal, muca, COB, hasankale, gokhans, NioHH, kartalizma190399, ozeratalay, celiker1, Savaş, cornelius, Gürkan Aydoğdu, bull74, zafkan, Necmi, murat baltacı, mellfred, Darkeagle, Kartal Ç, İsmail Özyurt ve 151 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 582125 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:45:31
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Fenerden 2.5 istiyormuş bence alınır boşta o kalitede o paradan Aşağı gelecek oyuncu çok zor ligi biliyor önüne ghezal gibi birini koy rosie katkısını her türlü alırsın fazlasınida verebilir.
fener 2,5 vermiyorsa bunun sebebi vardır fener bilmiyormu o kalitede o fiyatın altına oyuncu bulamayacağını demekki vermemesini gerektiren bir sebep var

Çevrimiçi Samet Ç

fener 2,5 vermiyorsa bunun sebebi vardır fener bilmiyormu o kalitede o fiyatın altına oyuncu bulamayacağını demekki vermemesini gerektiren bir sebep var
Fener veriyor o kabul etmiyor eplye gidecek büyük ihtimal

Çevrimiçi gokhans

son zamanlarda bu fener hayranlığı nerden geliyor 😂
fener hayranlığı ile alakalı değil cengiz’de, çağlar’da elimizden kaçırdığımız adamlar. Hiç uhde kalmadı mı sizde?  2015 yılında Altınordu’dan alma aşamasındayken, 2 side gelmeyi çok isterken şenol’un vetosuyla 700bin euro ya başakşehir’e gidip ordan roma vs yaptı.. Ben cengiz’in yine roma performansına çıkabileceğine açıkçası inanmıştım, yaşı 27 ama neyse sağlık olsun.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Asensio'nun şartlarını sormuşuz.
Yine aynı muhabbet ne yapacaklarını bilmiyorlar bunlar mayısta bir daha seçilirse geçmiş olsun şimdiden

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke haber doğru olup transferi gerçekleşsede "Tanrı prime Ghazzal'ı özleyen Beşiktaş'lılara Rollheiser'ı gönderdi" başlıklarını görebilsek

https://x.com/90plusgoal/status/1884632651094520080?s=46
Oyun kurma işinde rahatlatır

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Akil Emre

https://x.com/DeportesReports/status/1884852879392952763?t=NoqTjSAM45PujNB0xrOrfA&s=19

Hoca atletik rakibi hataya zorlayacak santrafor istiyor herhalde
İstatistik kötü ve ben özellikle forvette afrikalı topçuların iyi olmadığını düşünüyorum

Çevrimiçi gokhans

İstatistik kötü ve ben özellikle forvette afrikalı topçuların iyi olmadığını düşünüyorum
Valla para olacak yapıştırıp alacaksın bonyface'i.. çok çok iyi forvet.

Çevrimiçi Samet Ç

Valla para olacak yapıştırıp alacaksın bonyface'i.. çok çok iyi forvet.
para olsa direkt Tzimas alırım

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizde olmayacağı ve şampiyonluk kovalayan takımda iş yapmayacaklarını düşünüyorum, özellikle piyasası olan bonservis kazanabileceğimiz ve yeni yapılanma için çıkılması gereken tipte oyuncular. Tabiki de yerli oyuncu grubumuz zayıf güçlendirmek gerekiyor ama eldeki isimler gerçekten yetersiz.

Tamam oyledir de onlarin yerine kimi alacaksin. Turk santrfor zaten 3-4 tane var piyasa'da.
Mustafa Hekimoglu'nu gonderip takimda bu kadar eksik varken 5 milyon euro Bertug veya Enes Unal icin mi odeyecegiz?
Veya Bahtiyar'dan daha iyi 3-4 pozsiyonda idare edebilen yerli oyuncu varsa bonservisi ne kadar?

Çevrimiçi gokhans

Tamam oyledir de onlarin yerine kimi alacaksin. Turk santrfor zaten 3-4 tane var piyasa'da.
Mustafa Hekimoglu'nu gonderip takimda bu kadar eksik varken 5 milyon euro Bertug veya Enes Unal icin mi odeyecegiz?
Veya Bahtiyar'dan daha iyi 3-4 pozsiyonda idare edebilen yerli oyuncu varsa bonservisi ne kadar?
necip dönüyor bir kaç haftaya.. Bahtiyar’a gerek kalmıyor.. Hekimoğlu düzenli forma giyeceği bir takımda pişmeden bu takımda oynayacak durumda değil.. Her geçen günde sürekli geriye gidiyor, son verilen şanslarda ayağında top istop edemiyor, yanındakine pas atamıyordu.. Anadolu takımlarına oynama garantili yolla, iyice pişsin gelişsin al yıllarca hizmet etsin, çünkü gerçekten kumaşı var, büyük golcü olacak inanıyorum bende.. Ama Burak’da böyleydi bizde, anadolu’da gelişti bizde o seviyeye çıkamazdı, gitti ve burak oldu, ve aynı oyuncu tipi mustafa’da..

Çevrimiçi Samet Ç

morata gese yapmış bize isterdim

Çevrimiçi Renton

morata gese yapmış bize isterdim
Yok ya çift forvette bağlantı olurda bize hiç olmazdı bence.Gereksiz transfer 8 bonservis 6 maas değmez.Kötü kurşun attı gs.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Renton

Aston Villa jhon durani vermiş al nassra.Watkinsinde isteyeni varmış Semih için bir daha uğramazlar mı bize

Çevrimiçi Renton

Di Marzio insigne ile ilgileniyoruz diye haber girmiş söylenecek söz kalmadı bende.

Etiketler: