2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102703 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Cengiz işini taraftar olarak iptal ettik herkesin eline sağlık.Ama bu kararı alan karar vericiler hala kulupte
See you in another life,brother.

Çevrimdışı celiker1

Cengiz transferinden gelen tepkiler yüzünden vazgeçtik denilemediği için maddi şartlarda anlaşamadığımız için vazgeçtik deniyor.Ben anlaşılabilirse uygun şartlarda daha yirmi beş yaşında olan Abdülkadir Ömür transferinin olmasını isterim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Cengiz transferinden gelen tepkiler yüzünden vazgeçtik denilemediği için maddi şartlarda anlaşamadığımız için vazgeçtik deniyor.Ben anlaşılabilirse uygun şartlarda daha yirmi beş yaşında olan Abdülkadir Ömür transferinin olmasını isterim.
maddi şartları da berbattı yattığı iyi oldu

1.5 yıl için 4 milyon nedir ayıp günah
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Cengizden kurtulduk şimdi Abdülkadir Ömür ortaya atarlar onu da savusturmak lazım

Çevrimdışı levitate

Cengizden kurtulduk şimdi Abdülkadir Ömür ortaya atarlar onu da savusturmak lazım
maaşı azsa (700-800k) takılsın yerlimiz az
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

Fb hull citye göndersin cengizi, bizde sene sonuna kadar ndoru tutalım skiner transferide ellerinde patlasın.

Çevrimdışı Renton

Onu bize iteleyecekler simdi cengizide hulla gonderir

Çevrimiçi Samet Demir

Birinden birini sokuşturacaklar illa.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

O kadar scoutla anlaştık, şu soğuk memleketlerden 1’e 2’ye sağlam genç oyuncular bulup getirsin bi zahmet şöyle sorloth gibi güçlü hayvan ciğersiz
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

fenerden birini alacaklarsa mert müldür alsınlar gayet iyi oyuncu + mutsuzmuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

fenerden birini alacaklarsa mert müldür alsınlar gayet iyi oyuncu + mutsuzmuş diyorlar
ismail yüksek isterdim bnde… fred ve amrabat dan şans bulamayacak keza..

Çevrimiçi Samet Demir

Levent Mercan olur, oğuz aydın, ismail olur. Cengiz olmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Abdulkadir ömür cengiz'den iyidir beğeniyordum o çocuğu trabzon'da oynarken. Yerli kalitemizi artırmamız lazım rotasyonda fena olmaz gibi bence.

Çevrimdışı Renton

Abdulkadir ömür cengiz'den iyidir beğeniyordum o çocuğu trabzon'da oynarken. Yerli kalitemizi artırmamız lazım rotasyonda fena olmaz gibi bence.
Mental sorunları çok fazla et mi balık mı belirsiz pozisyonsuz bir arkadaş.10 desen degil sag acik desen degil

Çevrimiçi tolga1903

Mental sorunları çok fazla et mi balık mı belirsiz pozisyonsuz bir arkadaş.10 desen degil sag acik desen degil

Çok sorunlu mu bilmiyorum öyleyse gelmesin zaten ama şu rezalet yerli kalitesine çare bulmalı yönetim

Çevrimiçi COB

Cengiz'in transferinin iptal olması kötü olmuş. Taraftar baskısı ile bu transfer iptal olmuşsa, diyecek birşey bulamıyorum.

Çevrimdışı Renton

Çok sorunlu mu bilmiyorum öyleyse gelmesin zaten ama şu rezalet yerli kalitesine çare bulmalı yönetim
Salih Özcan falan çekelim yoksa gençlere yönelsinler

Çevrimdışı celiker1

Varan1- Herhalde ilk sol açık gelecek.Transferde hata yapma lüksümüz kalmadı. Her bilgiye,istatistiğe,görüntüye ulaştığımız 21. yüzyılda da hata lüksümüz olmaması lazım zaten. %80 isabet oranı altı net başarısızlıktır transfer açısından.

https://x.com/kartalrecord/status/1884248272086380607?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2025, 17:44:37 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Fırat Günayer: Maaş nedeniyle BJK vazgeçti.

Y.Sabuncuoğlu: Cengiz teklifi reddetti.

Ertan Süzgün: BJK gelen tepkiler üzerine transferden vazgeçti.

Çevrimiçi Samet Ç

Varan1- Herhalde ilk sol açık gelecek.Transferde hata yapma lüksümüz kalmadı. Her bilgiye,istatistiğe,görüntüye ulaştığımız 21. yüzyılda da hata lüksümüz olmaması lazım zaten. %80 isabet oranı altı net başarısızlıktır transfer açısından.

https://x.com/kartalrecord/status/1884248272086380607?s=46
twente maçı kadrosuna alındı

Çevrimiçi Samet Ç

maaşı azsa (700-800k) takılsın yerlimiz az
kafa olarak bitik adamı 100 bin euro maaşı bile olsa almam Yakup Arda oynasın onun yerine her maç kadroda şu bitik ortamda bile süre vermiyorlar çocuğa süre versinler bitiklerle uğraşmaya gerek yok

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/ComparisonatorT/status/1884236234714739198

işi bu değil ama yine de yapıyor geçişlerde sıkıntı yaşaması normal birde oyunu hızlandırmak istemesi sıkıntı ama onda suç yok öndeki beceriksizler sağolsun

Etiketler: