2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, Akil Emre ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 489123 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Talisca1903

Çevrimiçi Talisca1903
Kara Kartal
*

Ankara
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder [Çevrimiçi]
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
Yanıt #9622 09 Şubat 2024, 18:30:03
Musrati 10 numara topçu hayvan gibi iyi adam tutmama şansı yok Muciyi hiç bilmiyorum inşallah iyi çıkar

ilk geldiğinde yazdığım bu senağzından salyalar akarak muçi güzelleyince iyi bir şey aldık sandım o zamnalar seninaklına uyup az biraz futboldan anladığını sanıyordum ama sırf algı ve yancıymışsın şükür artık ne olduğunu çabuk anladık
bunlarıda yazsaydın keşke alıntılamaya başlamdan önce futbolcu alındıktan sonra ne diyelim takımın futbolcusuna
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2024, 19:53:10 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Talisca1903

ne desteklediğiniz başkan nede hocanız yapamadı
yapamayacak diyenlere matruşka diyenler kafanızı kuma gömmeyin kıvırmayın sağa solada saldırmayın boşuna

Çevrimdışı levitate

istediğimiz kadar transfer konuşalım adamlar dokunmayan oyuncuyu 2. sarıdan attırıyor ohooo
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Talisca1903
Kara Kartal
*

Ankara
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder [Çevrimiçi]
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
Yanıt #9622 09 Şubat 2024, 18:30:03
Musrati 10 numara topçu hayvan gibi iyi adam tutmama şansı yok Muciyi hiç bilmiyorum inşallah iyi çıkar

ilk geldiğinde yazdığım bu senağzından salyalar akarak muçi güzelleyince iyi bir şey aldık sandım o zamnalar seninaklına uyup az biraz futboldan anladığını sanıyordum ama sırf algı ve yancıymışsın şükür artık ne olduğunu çabuk anladık
bunlarıda yazsaydın keşke alıntılamaya başlamdan önce futbolcu alındıktan sonra ne diyelim takımın futbolcusuna

https://youtube.com/shorts/oz1g8d4tHFQ?si=8orGJUpoqYERd20b
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

istediğimiz kadar transfer konuşalım adamlar dokunmayan oyuncuyu 2. sarıdan attırıyor ohooo
Mecbur atacak 5 maçtır puan alamayan bodrum ilk yarının son dakikaları maça ortak olmaya başladı, az daha zorlasa gol bile atacaklardı. Neyse hakem görevini yaptı. Gerisi gsli topçularda artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Talisca1903

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2024, 23:57:19 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi Talisca1903

https://x.com/HaberKartali/status/1860570758273020340
2 sezon önce wahi ile birlikte yardırıyorlardı o şekil takılıyorsa gelsin fena adam değil

Çevrimdışı levitate

Kim bu hangi pozisyon,  is yapar mı?
gram fikrim yok abi bende ilk kez duydum

Çevrimdışı levitate

2 sezon önce wahi ile birlikte yardırıyorlardı o şekil takılıyorsa gelsin fena adam değil
vaaay montpellier mi izliyorsun abi hayırdır :D

Çevrimiçi Talisca1903

vaaay montpellier mi izliyorsun abi hayırdır :D
fransa liginin hastasıydım bir ara ama bu sene gio sağolsun basketten başka bir şey izleyemiyorum öyle nefret ettirdi futboldan

Çevrimiçi CemMert

Ne desem boş gelir. Hasan aratta herkes gibi. Hadi yalandan toplantı yapın şimdi. Kasımda havlu mu atılır diye eleştiri yapanlar bizi bu günlere mahkum ettiler.

Emeği geçen herkes Allah’ından bulsun.

Hocasıda dahil gamsız kedersiz kim varsa gitsin₁.

Çevrimiçi mayguntr

En azindan devre arasini gormesini veya avrupada elenene kadar devam etmesini istesem de, artik hocayla taraftarin yuzde 80/90'inin ve takimin bagi son bulmus, bundan sonrasi artik iki tarafa da zarar verir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sakın transfer yapıp borcu daha da arttırmayin. transfer başarınız ortada.

Çevrimdışı levitate

allegri gibi çok gereksiz bir hamle bekliyorum rez alalım

Çevrimiçi Talisca1903

allegri gibi çok gereksiz bir hamle bekliyorum rez alalım
yabancı olsunda ne olursa olsun

Çevrimdışı levitate

yabancı olsunda ne olursa olsun

HOCA olsun da ne olursa olsun isterse ördek falan olsun yeter ki düzgün birisi

Çevrimiçi Talisca1903

HOCA olsun da ne olursa olsun isterse ördek falan olsun yeter ki düzgün birisi
yok yok yabancı olacak onlar daha modern futbol oynatıyor

Çevrimiçi MUSTAFA_

• Toros Kartalı
  • *
  • Bugün, 22:14:54
  • ADANA
  • Sword of Damocles - Doyumsuz Duyumcu
Bu kadar kötü tercihlerde bulunan yönetimleri üst üste seçmek yetenek ister. Sürekli lige havlu atarak borç falan kapanmaz. Gelen gideni sürekli aratıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Bari söz verdikleri stad kapasite arttırım ve basket salonu işine yoğunlaşsalardı, hiç değilse sağlam bir miras bırakırlardı. Sonuç olarak beceremeyen gitsin kardeşim, nedir devre arası gelmeden havlu atmak, sorumlular kimse terketsin fb ve gs başka seviyelere geldi bu saatten sonra işimiz dahada zorlaşacak.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su takima son olarak gelmis 2 yerli hoca da kasim ayinda havlu atip rezil futbol oynatmisken hala yabanci-yerli tartismasi yapmak komik.

Etiketler: