2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095954 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

championship’i çok iyi takip etmek gerek. İnanılmaz adamlar çıkıyor guökeres gibi, shaw, ake barnes, sissoko, pickford, bellingham hepsi championship’den transfer edilen adamlar. Türkiye’ye ise sara ve osai geldi hatırladığım kadarıyla. Mutlaka o piyasanın içinde olmalıyız.
borja sainzi kaçırdık ona üzülüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

BESIKTAS 🦅

Forvet arayisimizda liste yavas yavas sekillenio .

bu listedeki isimlerden bazilari ile gorusmeler baslamis durumda .

en son gorustugumuz BALKAN ulkelerinden. Genc v uzun boylu oyuncu . biraz daha yakinlasirsak ismi de sizlerle paylasacagim .

@EvrenChicago
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

BESIKTAS 🦅

Forvet arayisimizda liste yavas yavas sekillenio .

bu listedeki isimlerden bazilari ile gorusmeler baslamis durumda .

en son gorustugumuz BALKAN ulkelerinden. Genc v uzun boylu oyuncu . biraz daha yakinlasirsak ismi de sizlerle paylasacagim .

@EvrenChicago
ilk aday calvert lewin

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sol tarafa aradağımız adam olabilir
bütün parayı futbola aktardılar hala daha ilk 11'de en az 4 adamın eksik yedek kulüben yok bir zahmet para harcasınlar iki tane adam alıp sağlıklı bir yapı olmayacağını gördüler artık

Çevrimdışı Talisca1903

para yok kontenjan yok sürekli  bahane sürene kadar 1-2 gurbetçide alamaz mıydık bu cana 2,75 verdik

Çevrimiçi Samet Ç

Kanata Jhon Arias alsınlar şimdiden yoklasınlar yoksa gese bunuda kapar devre arası

Çevrimiçi Samet Ç

Buendia ile ilgileniyormuşuz

Çevrimiçi kartalizma190399

bütün parayı futbola aktardılar hala daha ilk 11'de en az 4 adamın eksik yedek kulüben yok bir zahmet para harcasınlar iki tane adam alıp sağlıklı bir yapı olmayacağını gördüler artık

4 tane adam alsan ne degisecek. Rakiplerine kadro degeri acisindan 100-150 milyon euro fark var.
4 tane 5 milyonluk adamla bunu mu kapatacaksin?
Bitik moruklari transfere ederek kapanacak fark degil bu. Nispeten ucuz yetenekli adamlari alip gelistirerek degerini arttirarak kapanacak fark bu, hala anlamadik ve deli gibi transfer istiyoruz.
Transfer yapacaklarina Immobile'nin ve Rafa Silva'nin kontratindan ciksinlar, Mustafa Hekimoglu ve Muci'ye ilk 11'de sans versinler, Semih'i dogru mevkide oynatsinlar.
Bu sene kayip, gelecek sene de yuksek ihtimalle kayip. Bosa para akitiyoruz. Devre arasinda da transfer yapacaklarsa 25 yas alti max 5 milyon euro bonservis 1 milyon euro maasli potansiyellere baksinlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Buendia ile ilgileniyormuşuz
İyi de bu adamda 10 numara değil mi?

Çevrimdışı levitate

kanatta da oynuyor da bu da sağ ayaklı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

chukwueze ismi de geçiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kanatta da oynuyor da bu da sağ ayaklı
Kanatta da oynayabilen adam lazım değil bize elimizde mario, muci, semih, rafa olmak üzere 4 futbolcu var kanatta da oynayabilen. Bize saf kan kanat oyuncusu lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Muhabir Talisca'yı sordu. Başkanın cevabı net oldu. Bizim Rafa Silva'mız var. Tam beklediğim cevap.

Çevrimdışı Talisca1903

ne yapacaksınız taliscayı devre arası başkan bize yeni bir muçi daha bulur 10 milyonluk çıtkırıldım

Çevrimdışı Talisca1903

yönetim iyi hoca iyi e o zaman ne demeye kasımda havlu attık bu kafa bizi zerre ileri götürmez

Çevrimdışı Akil Emre

Fener kazanmak için bütün kozlarını oynuyor açıkçası taliscayı almaları beni üzer. Bizim içinse devre arasına en az kayıpla girip nokta atışı 3 transferle şansımızın olduğunu düşünüyordum ama malesef ne takımda ne hocada bu hırs yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Fener kazanmak için bütün kozlarını oynuyor açıkçası taliscayı almaları beni üzer. Bizim içinse devre arasına en az kayıpla girip nokta atışı 3 transferle şansımızın olduğunu düşünüyordum ama malesef ne takımda ne hocada bu hırs yok.
Talisca bizim şuanda ihtiyacımız olan oyuncu değil ki. Rafa silva var, yedeğide Muci var. Bize kaliteli kanat lazım. Bence fenerinde ihtiyacı olan oyuncu değil. İşin mali boyutuna girmiyorum bile. 10-12 maaş 6-7 imza parası bir o kadar da kulübü istese 4 yıllık mukavele ile 60-70 milyon maliyeti olur. Böyle bir paramız varsa çok iyi 3 adam alabiliriz.

Çevrimdışı murat

Talisca bizim şuanda ihtiyacımız olan oyuncu değil ki. Rafa silva var, yedeğide Muci var. Bize kaliteli kanat lazım. Bence fenerinde ihtiyacı olan oyuncu değil. İşin mali boyutuna girmiyorum bile. 10-12 maaş 6-7 imza parası bir o kadar da kulübü istese 4 yıllık mukavele ile 60-70 milyon maliyeti olur. Böyle bir paramız varsa çok iyi 3 adam alabiliriz.
böyle bir paraya çok iyi iki adam bile alamadık.birmpotansiyrl bir vasat üstü oyuncu alabildik.

Çevrimiçi Samet Ç

taraftar ihtiyacı olmayan bölgeye transfer isteyeceğine ihtiyacı olan bölgeye transfer talep etsin gese maçından sonra transfer isteyenlere takım tam diyenler şimdi yönetime sarmamak için hocaya ve eldeki oyuncu grubuna sallıyor o zamandan belliydi takımın bu noktalara geleceği kıytırık bir hazırlık kupası sayılabilecek bir maçta rakibe 5 attık diye 40-45 gün transfer yapılmadı en son yine ihtiyaç olmadığı halde Mario geldi adamlarda hazır kadrolarının üstüne durmadan ekleme yaptılar bu saatten sonra ihtiyacın olmadığı halde Talisca'yı alsan ne olur seneye de bir şey olmaz ihtiyacın olan bölge çok çünkü sırf taraftarı memnun etmek için saçma sapan ihtiyaç olmayan bölgelere takviye yapmak taraftarı kısa süreliğine mutlu etmekten başka hiçbir halta yaramaz

Çevrimiçi Samet Ç

bize 3 tane kanat lazım 3 tane bek lazım 1 tane stoper lazım 1 tane kaleci lazım 1 tane santrafor lazım ama bizimkiler Talisca peşinde

Çevrimiçi Samet Ç

Jeremie Boga ismi olursa diğer kanadın skorer olması lazım Boga alıp diğer tarafı Rashica ile devam ettirirsen takım bir arpa boyu mesafe alamaz Boga seni hücuma taşır aksiyonlara sokar ama bitirme konusunda yüzdesi düşüktür

Çevrimiçi Samet Ç

4 tane adam alsan ne degisecek. Rakiplerine kadro degeri acisindan 100-150 milyon euro fark var.
4 tane 5 milyonluk adamla bunu mu kapatacaksin?
Bitik moruklari transfere ederek kapanacak fark degil bu. Nispeten ucuz yetenekli adamlari alip gelistirerek degerini arttirarak kapanacak fark bu, hala anlamadik ve deli gibi transfer istiyoruz.
Transfer yapacaklarina Immobile'nin ve Rafa Silva'nin kontratindan ciksinlar, Mustafa Hekimoglu ve Muci'ye ilk 11'de sans versinler, Semih'i dogru mevkide oynatsinlar.
Bu sene kayip, gelecek sene de yuksek ihtimalle kayip. Bosa para akitiyoruz. Devre arasinda da transfer yapacaklarsa 25 yas alti max 5 milyon euro bonservis 1 milyon euro maasli potansiyellere baksinlar.
transfermakttaki rakamlar beni ilgilendirmiyor 4 tane 5 milyonluk adamı bırak 4 tane 1 milyonluk adam alırsın o sitedeki değerleri düşüktür ama sahadaki değerleri takıma seviye atlatır daha önce bu tip hamleler çok yaptık yine yapabiliriz ama maalesef son yıllarda gelen tüm yönetimler taraftarı gereksiz ciddiye aldığı için yapılamıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Norwich'teyken sağ kanat oynuyordu gol asist çift hane yaptığı sezonlar var Villa'ya geçtikten sonra 10 numara oldu hoca zaten bu tip orta saha özellikli bir oyuncu bulundurmak istiyor gibi kanat rotasyonunda tercihlerine de bakarsak

Etiketler: